Раждане в Окръжна болница Пловдив

• 165 917
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 2 025
  • Точно където трябва

Мисля, че всеки месец имат ОВ ... следи им сайта  Hug

А може ли тяхния сайт?
Аз съм се насочила към ВМИ -но все по -положителни мнения чувам за Окръжна!
И като пише носете си термометри -какъв да бъде, нали забраниха старите!
Пишеш в Гугъл "Окръжна болница Пловдив" и ще го намериш. А за термометрите - ами нов.

# 2 026
Във ВИП стаите си има термометри-живачни от старите.Стоят в чекмеджетата на шкафчетата.
Не са ми казвали,нов ли да е стар ли да е,даже ме подканяха да ползвам техния,тъй като съм си била във ВИП/тоест да се възползвам от всички екстри  Laughing /. Искаха да им ползвам и чаршафите, и нощниците.Също и памперс пелените.Казах си брей, какви хора.Не се скатават  Crazy
Даже бяха леко обидени,че съм си носила всичко  Laughing

# 2 027
Във вип-а на следоперативен сектор нямаше термометри и нощници  Peace

# 2 028
Може пък вече и да няма  Thinking

Все пак раждах там преди година и четири месеца  Crazy

# 2 029
  • Fort Worth, TX
Във вип-а на следоперативен сектор нямаше термометри и нощници  Peace
При мен имаше  жълти ношници миришещи на много хубав ароматизатор.Бяха мови и удобни.Възполвах се от тях.

# 2 030
При мен имаше нощници, но не и термометри.

# 2 031
Здравейте! И аз съм се насочила да раждам в окръжна.Мисля да раждам при Бачуров.Знаели някоя от вас към днешна дата ,колко взима за частен преглед в кабинета му , и колко взима за раждане.Дали изобщо има нужда да си пранираме лекар за израждане или да си отиден и при който се паднем? Ако някоя е раждала или е ходила на ЖК при д-р Бачуров, бих искала да знам с какво мнение е останала от него ,доволна ли е ,дали правилно съм се насочила към него  и т.н....

# 2 032
  • Пловдив
Пумпи, да ти е честита малката принцеса! Да расте здрава, щастлива и да ви радва много!  bouquet
Бързо възстановяване и на теб, за да й се радваш пълноценно! Simple Smile
Със закъснение пиша, но бях и аз малко на легло.

# 2 033
  • Fort Worth, TX
Здравейте! И аз съм се насочила да раждам в окръжна.Мисля да раждам при Бачуров.Знаели някоя от вас към днешна дата ,колко взима за частен преглед в кабинета му , и колко взима за раждане.Дали изобщо има нужда да си пранираме лекар за израждане или да си отиден и при който се паднем? Ако някоя е раждала или е ходила на ЖК при д-р Бачуров, бих искала да знам с какво мнение е останала от него ,доволна ли е ,дали правилно съм се насочила към него  и т.н....
Момиче, НАПРАВИЛИ ЛИ СИ ИЗОБщО  труда ДА ПРОчЕТЕш ПОне 5-6 старници назад в темата?БАчуров е дъвкан-предъвкан до болка и за цени на преглед, и за цени на раждане.,Дай сега на всеки през 1 страница да обесняваме едно и също.ВЛИЗАТЕ обесняваме ви после раждате , а ние тука на всяка по отделно едно и също, щото ви мързи да четете.Е няма да стане тоя път.

# 2 034
  • Пловдив
Благодаря на всички за пожеланията!
Момичета имам нужда от съвет! Помагайте, щото ако продължаваме така с малката няма да може да мръднем от къщи. Как да създам някакъв  режим на хранене, на спане, ако въобще може!? Педиатърката ни каза, че сме били много мънички и малката се уморявала, не можела да се нахрани на един път и за това къпмим се, тя заспива, слагам я в леглото и след 15 - 20 минути плаче, че е гладна. В неделя се изцеждах и давах с шише, че адски ме боляха зърната, малката си спинкаше добре, пиеше си млякото и беше спокойна. Пие по 60 до 90 милилитра на хранене. Днес е на 22 дни.

# 2 035
  • Fort Worth, TX
Благодаря на всички за пожеланията!
Момичета имам нужда от съвет! Помагайте, щото ако продължаваме така с малката няма да може да мръднем от къщи. Как да създам някакъв  режим на хранене, на спане, ако въобще може!? Педиатърката ни каза, че сме били много мънички и малката се уморявала, не можела да се нахрани на един път и за това къпмим се, тя заспива, слагам я в леглото и след 15 - 20 минути плаче, че е гладна. В неделя се изцеждах и давах с шише, че адски ме боляха зърната, малката си спинкаше добре, пиеше си млякото и беше спокойна. Пие по 60 до 90 милилитра на хранене. Днес е на 22 дни.
ЩО НЕ  посетиш кърмаческия?Там ще ти помогнат .

# 2 036
Темата май отдавна е за заключване, тъй като едва ли има нещо ненаписано в нея за Окръжна болница.

# 2 037
  • Fort Worth, TX
Темата май отдавна е за заключване, тъй като едва ли има нещо ненаписано в нея за Окръжна болница.
Аз не мисля така.Нека се споделят впечатление, ама да дъвчем едно и също през 10 страници няма нужда.

# 2 038
Момиче, НАПРАВИЛИ ЛИ СИ ИЗОБщО  труда ДА ПРОчЕТЕш ПОне 5-6 старници назад в темата?БАчуров е дъвкан-предъвкан до болка и за цени на преглед, и за цени на раждане.,Дай сега на всеки през 1 страница да обесняваме едно и също.ВЛИЗАТЕ обесняваме ви после раждате , а ние тука на всяка по отделно едно и също, щото ви мързи да четете.Е няма да стане тоя път.

Креми
,ръчичките ме сърбяха да напиша точно това,но не посмях  Laughing

# 2 039
Приемете,че темата е доста дълга и не всеки разполага с времето да потърси това,което го интересува,прочитайки я цялата.

Общи условия

Активация на акаунт