Раждане в Окръжна болница Пловдив

• 165 894
  • 2 116
  •   1
Отговори
# 2 040
  • Пловдив
Темата е дълга, но затова пък при разширеното търсене в Гугъл, като се напише д-р Бачуров цени и излиза точно информацията, която ти трябва. Не е необходимо да се чете цялата тема, а да се ползва Гугъл по предназначение. Форумът се индексира достатъчно добре от търсачките.  Peace

# 2 041
  • Fort Worth, TX
Приемете,че темата е доста дълга и не всеки разполага с времето да потърси това,което го интересува,прочитайки я цялата.
Вие пък приемете, че не сме длъжни да обесняваме едно и също всеки път на всяка една от вас отбила се за кратко.Аз като трябваше да раждам изрових форума и четях наред.Тая тема стана толкова дълга, щото едно и също е дъвкано н пъти .Аз с 3 деца или пък Елфичка с 3 деца дали имаме много свободно време, а?Сега като изпородиха ги бройте колко ще останат след известно време.Иде новата вълна от бременни с новите- стари въпроси.

# 2 042
Креми Анев,съвсем не съм за кратко тук.И не-не мисля,че ти,или някой друг е длъжен да отговаря.Тук длъжен никой не е.Ако някой има добрата воля-ще отговори.Ако не,не е необходимо да бъде груб.

# 2 043
  • Fort Worth, TX
Креми Анев,съвсем не съм за кратко тук.И не-не мисля,че ти,или някой друг е длъжен да отговаря.Тук длъжен никой не е.Ако някой има добрата воля-ще отговори.Ако не,не е необходимо да бъде груб.
Когато казвам тук визирам самата тема, а не целия форум.Темата е от 2010 и няколко определени булки си висим в нея от тогава.Посрещаме и изпращаме.Много пъти съм се спирала да не напиша това, което написах по-горе..Вас ви виждам тук за сефте иначе щях да ви запомня.Аз спирам да отговарям на въпроси, на които сме дали отговор многократно.Е, да бях груба, за което извинявайте.Приятен ден на всички.

# 2 044
Да,права си,че трябва да се чете.Аз лично тук съм си позволила 1-2 въпроса и от тогава,през цялата бременност на сестра ми (защото питах за нея) следях темата,защото винаги имаше какво ново да се научи.За което съм благодарна на всички споделящи мненията си тук.След това споделих и впечатления.Нека ако модератор прецени да замете последните ми постове тук,за да не се превръща полезната тема в бойно поле.Нямам повече какво да кажа.

# 2 045
Момичета,каква е цената за раждане в окрьжна за нездравноосигурена???

Доколкото и аз знам нищо не се плаща.Води се по спешност.
Но подкрепям Креми Анев...започни да се осигуряваш.Имаш достатъчно време до раждането  Peace
Не е толкова лесно да започна да се осигурявам.В момента съм започнала процедурата за това.Дълго време съм била в чужбина.В момента се изпраща писмо до държавата,където съм пребивавала и се чака отговор от там.Това отнема много време(в най-добрия случай 3-4 месеца),но  може и повече.Прави се за да се изясни кога и как съм била здравноосигурявана.Притеснявам се ,че докато дойде време за раждане няма да е приключило всичко това,но се надявам.За това и попитах за каква сума става въпрос за раждане,защото си нямам на идея.Това е.

# 2 046
   Аз поддържам същото мнение!!!Не е нужно никому това грубо отношение!Когато не желаеш да отговориш на някого,просто игнорирай въпроса му и толкова.

# 2 047
Не мисля,че някой е груб.Просто сега се е случило да се напише това,което трябваше да се напише много отдавна. /Особено любимия ми въпрос "Какъв багаж трябва да си приготвим за болницата?"  #Silly
Постоянно влизат,излизат,питат се едни и същи неща,които са дъвкани "н" на брой пъти и съвсем любезно всеки път се обяснява какво и що на всеки поотделно.После ни вест,ни кост.Няма лошо!Никой нищо не очаква в крайна сметка.

Но специално за Бачуров се писа надълго и нашироко няколко страници по-назад.Постоянно някой пита за него и постоянно се отговаря.С гугъл става за секунди.

Не мисля,че темата е особено полезна за някой,ако постоянно се пишат едни и същи неща.Така не може да се намери и отсее другата информация,ако някой реши да я чете и да се информира.

И сега по темата: Да,Бачуров е добър!Това е коментирано многократно.Цената мисля,че беше 25 лв за посещение с ултразвуков преглед.

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 13:29 от elfi4ka

# 2 048
Точно- 25 лева на ехографски преглед. 10, ако има вагинален, освен ехографският, което се прави минимум 2 пъти до края. 500 лева е отблагодаряването, ако мога така да се изразя. До 28- ма седмица се ходи веднъж месечно, от 28- ма до 34- та на две седмици, а след това от 34- та, до края- всяка седмица. Това е. Иначе с две ръце подкрепям и се прекланям пред професионализма му. Лека вечер.

# 2 049
Изцяло подкрепям Креми и Елфи. Изобщо не е толкова дълга темата, а и да е дълга какво от това. Аз като бях бременна докато ходех на работа четях подред и за няколко дни я препрочетох дори няколко пъти. После като излезах в болнични пък време бол. А сте наясно, че повечето бременни изобщо не работим до края. А дори и отзад напред да се чете пак става ясно кой каквото го интересува. Нооооооо.....трябва да се седне пред компа и да се чете...дори аз лично бях с лист и химикал в ръка, за да си отбелязвам на коя страница какво съм прочела, което ме интересува и кой го е написал, защото на някои писах и на лична - за което благодаря, че ми отговориха.

# 2 050
Искам да благодаря на момчичетата който ми отговориха на въпроса. От прочетеното ми за Бачуров от предишни месеци, разбрах това което ме интерисуваше,че към днешна дата ,има промяна в заплащането. Пожелавам ви прекрасен ден, и по спокоино отношнение на някой мами, в този форум не сте длъжни да отговаряте само вие нали newsm03

# 2 051
  • Fort Worth, TX

Цитат
аз също ходя на преглед по здравната каса. Ходя и на частно при Бачуров. Прегледа е 25 лева. Преглажда доста обстойно и отговаря на въпросите ми подробно, дори и да ги задавам по телефона. Кога ти е термина ?!? Ще ти кажа защо питам.

Цитат
tanita23, аз му звъня по всяко време. Ако не може да ми отвори, той после звъни. Записваш си час по телефона. Значи, до 28- ма седмица един път месечно. От 28- до 34- два пъти

Цитат
Здравей, аз ходя по Здравната каса при един,и при Бачуров на частно. Час си записваш предварително и винаги, когато отида влизам веднага. Преглежда добре. Един преглед е 25 лева. Това включва обстоен преглед с ехограф. В 28- ма и 34- та седмица има и вагинален преглед, който се таксува с още 10 лева. Това е. Доволна съм за сега, надявам се така да бъде и за напред. Дано съм помогнала

Цитат
Мм, не знам, тези цени май са поостарели. До колкото знам, далече не са толкова евтини.
Да, моят лекар, например поема ангажимент към мен срещу сумата от 500 лева.

Отделно ходя при него и на прегледи, които си заплащам. Но ... след като, човека, ще стои на степенка и като му звънна, живот и здраве ще прелети, едва ли не (дано де, но това ми каза той и другите мами, вече родили при него), това трябва да се компенсира с някаква сума. Ако не се лъжа, цената за избор на лекар, а не на цял екип е 500 вече.

Направих си труда да погледна дали това , което е написала Бейби го има като инфо.
дори на двата цитата е обяснено едно и също нещо 2 пъти.Добър ден.Дано схванахте за кво думам.

# 2 052
Момичета и аз да си изпълня обещанието минавам да се похваля с малката бебка    ylinfant
Едно да кажа раждах при д-р Пелев и съм много доволна .Разбира се добре,че си го бях "пазарила" за раждането,иначе......
Та на 24.09 ми изтекоха водите у дома към 21:20ч. Веднага тръгнахме към ОБ.Приеха ме в патологична и докато ми поълваха документите (супер мудно) ми обясниха как ще ме оставят така да си стоя до пълно разкритие (аз имах 2см ). А нали се сещате на сухо как се ражда с изтекли води Sad Добре че Пелев звънна и им каза да ме водят направо в родилното и да ми слагат системата. Пуснаха ми системата ,зачестиха контракциите ,добре че беше той сложиха ми и няколко инжекции обезболяващи и направо се унесох.Всичко ми беше като в сън . И така в 24:55ч. бебка изплака.Имам един външен и два вътрешни шева .Това ми е първо раждане и мисля ,че тези шевове и краткото време са показателни .След това обаче.... отношението на повечето сестри и санитарки беше под всякаква критика.Няма кой да ти обясни нищо.Аз се молих няколко пъти да ми покажат как да кърмя,пампперси да сменям  аз нищичко не знаех,
Сблъсках се със супер грубо отношение.И пак казвам имаше и свестни жени .които направиха престоя една идея по -поносим.
Успех бъдещи мамчета! Дано не ви разочаровах !

# 2 053
tuti1830 Честита рожба!  Heart Eyes Да е жива и здрава!  newsm51

Всичко е минало доста бързо!Браво!И шевовете са малко.

Съжалявам,че си попаднала на кофти сестри  Confused Незнам какво да кажа.Лично при моя престой всички бяха много мили и се интересуваха постоянно имаме ли нужда от нещо.Но понеже на мен ми е 3-то дете,може й да не съм много обективна,тъй като сама си оправях всичко и не се е налагло да искам помощ  Thinking

# 2 054
  • Fort Worth, TX
Честито бебе.Да расте много здраво.  bouquetВажното е, че всичко е минало добре.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт