Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви дрехи и аксесоари трябва да приготвя за бебето след раждането?
Необходими ли са дрехи за бебето в отделението за раждане?
Какви други неща са необходими за бебето освен дрехи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви дрехи и аксесоари трябва да приготвя за бебето след раждането?
При подготовката за бебето след раждането е важно да включите поне 2-3 комплекта дрехи в размер "новородено", които включват бодита с дълъг ръкав, блузи, ританки и може би жилетки. Също така важни са шапките и ръкавиците, а чорапите могат да помогнат за задържането на ританките на място. Освен това комплект за изписване е също препоръчителен.
-
Необходими ли са дрехи за бебето в отделението за раждане?
Зависимостта от болницата е важна. В много държавни болници не се изискват дрехи за бебето и те осигуряват всичко необходимо, но може да се наложи лични дрехи за бебето в някои случаи, особено ако майката иска да облече детето си със собствените му дрехи. Най-добре е да проверите предварително изискванията на избраната болница.
-
Какви други неща са необходими за бебето освен дрехи?
-
Как се осигурява бебето в болница?
-
Какви са важните фактори, които трябва да имате предвид при избора на памперси и мокри кърпи?
и колко. Ако можете кажете ми горе долу какво трябвада купя ( памперсите и одеялцето знам че трябва) .
благодаря на всички. Вече знам основните имена на бебешките дрешки хихих. По някой път се чудя как мога да знам толкова малко за бебетата
.На мен ми искаха само памперси,мокри кърпи и комплект за изписването,но на една приятелка освен незнам си колко броя пелени,дрехи за бебето и искаха и 2 броя чаршафи за нея,представяте ли си
?