Фотография #48

• 30 226
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
  • Ах, морето
Шушулче, дай си акаунта.

# 721
  • в гората
Аз влитам с една стоп моушън покана за сватба, която направих тия дни:

http://vimeo.com/12741602

Моля за мнение за:
1. музиката - оказа се не лесна задача
2. монтажа
3. всичко останало

Simple Smile

# 722
# 723
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Линде, страхотно е, на мен музиката яко ми допада... обработката и скоростта също... Усмихвах се много, докато гледах. Не знам само за края... дали да не заглушиш леко музичката... ама не знам, нямам идеи, а и не съм гледала много такива неща. Браво, поздравления  bouquet

# 724
Мардиграс, много готино се е получило! Simple Smile) Музиката - започва късно, точно като си мислиш че не си си пуснал звука и го увеличаваш и започват жиците  Mr. Green На мен много ми харесва такава музика и ако поканата е към приятелите им, с които слушат такъв тип музика е ок. Аз съм особено пристрастна към Амели, затова бих сложила нещо на Ян Тиерсен (не знам дали е така на бг) - може би асоциацията ми е твърде логична обаче... там има стоп моушън накрая - на мотора и двамата са горе долу в същото настроение Simple Smile Монтажа се е получил добре, със статив ли си снимала? Последните 10сек бих заменила с кадри как се прегръщат и смеят, защото е ясно, че няма да получат цялата информация само от клипчето и няма смисъл да се повтаря датата. Накратко Браво! С коя програма го направи?

Муцуна, другия форум е един пак мамешки, но много по-малък от този. Инак снимахме във военния парк.

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 23:50 от Алегрина Мактубиан

# 725
MardiGras много много ми хареса! Браво! Искам и аз да направя такова нещо с участието на Никола. Заразих се

# 726
  • в гората
Мерси! Правих го с най-тъпата програма, която всички я имаме на компютрите си - просто нямам друга:) Уиндоус Movie Maker Embarassed. Не е със статив снимано, от ръка е, то си личи, хубаво е да е от статив, но аз нямам нерви за стативи. Накрая уж заглъхва, ама явно не личи. Другото, което ме дразни е, че програмата омаза цветовете, ама не знам как да ги оправя. Направих още един вариант с една по-романтична музика, ама много се чака ред в това vimeo.Simple Smile
Яна, лесно е, намисли си идея и ще помогна с беглите си познания до момента:)

# 727
МардиГрас, аз нещо не мога да чуя музиката, незнам защо. Но като идея много ми харесва.
Веси, малко светла ми стои снимката. Няма много контраст в цветовете.
Еси, харесва ми.

Ето от мен от уикенда малко снимки за коментар Simple Smile

http://www.flickr.com/photos/47646835@N08/

# 728
мадри, и на мен ми харесва! музиката според мен си е подходяща. единственото, което не ми харесва е кадърът, който се появява няколко пъти накрая, на който пише 'наш сватба' - не знам дали се сещаш какво имам предвид.

# 729
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Линда,  качвай в youtube и ни показвай, там бързичко става... Аз моите слайдчета с прошоуголд ги правя... що не пробваш - за олигофрени (като мен) е праена таз програмка, а и не съм забелязала да ми омазва цветовете... От замунда можеш да си я дръпнеш или ми ела на скайп да ти я метна Peace Не знам как е при уиндоуския мови мейкър (предполагам същото), но в прошоу има опция да синхронизираш снимките с музичката - това на теб не ти върши работа, защото много бавно ще ти вървят снимките, но пък можеш да решиш друга музичка да сложиш или пък да понапълниш с още "прегръдкови" кадри, които да оставиш за по- дълго (има и такава опция - "разтягаш" си кадъра, че да ти седи по- дълго време за сметка на други, които са по- "бързи" и пак си в синхрон... Ох, и аз не бих си разбрала обясненията, ама сори Flutter

# 730
MardiGras,хареса ми това,забавно е,непринудено е и наистина предизвиква усмивки : ))
pepe_72,благодаря ти!

Моето лятно снимане стартира,успех на всички,които са решили да се включат в проекта!

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 01:25 от бингъл

# 731
и аз се включих в летния проект, но честно, не знам как ще снимам нещо адекватно, при положение, че почти изцяло прекарвам светлата част на деня в работа  newsm78

ето и още една, това дава ли ми възможност утре да пропусна  Crazy

Последна редакция: вт, 22 юни 2010, 08:06 от Лeни

# 732
Линда, много е готин, браво!
И нашата сватба беше на 28.08. Grinning Само деот нямахме късмета на тези хора да попаднем на читав фотограф Crossing Arms

# 733
Добро утро от мен след  4 дена без нет, в които сте изписали света.
Муцуна
, честито ти завършване.
Марди , харесва ми, малко музиката ми е в повече, ама това  е поради лични предпочитания, ако хората, които ще го гледат се кефят  на  такава музика, ще им се строи супер яко.  Бе  харесва ми!
Пуснали сте много  снимки, ще коментирам после  във фликър.
Лени, лени.... с тия пейзажи ме караш да искам  да ида да се гръмна стерео (с два пищова едновременно Mr. Green)... да не говоря  за работното ти място Joy

# 734
Линда, много е готин, браво!
И нашата сватба беше на 28.08. Grinning Само деот нямахме късмета на тези хора да попаднем на читав фотограф Crossing Arms
Дуци нашата пък беше на 29.08 Laughingв този ден не се правили църковни сватби, ама попа ни беше торлкова пиян като записвах датата, че пропуснал да види;( и след седмица ме търси да ми каже че трябвало да се женя на 28-ми;( ама вече раздадох поканите и сватбата си мина въпреки забраните за този ден;(Извинете за отклонението;) Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт