Фотография #48

• 30 218
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Линде, изгледах и двата варианта. За мен определено по-динамичния ("Щастливи заедно"). Много ме кефи, като изключим края ( някак неубедителен). Може би музиката да затихва по-плавно и както е предложила Алегрина за последните 10 сек. ... newsm78
Абе, много е яко  Heart Eyes

# 736
Линдаааа... Линдааааа.... Браво на теб! Хареса ми много. Първоначално си викам тая Линда как можа да сложи това парче точно - много динамично и рязко звучи, но на второ четене считам че абсолютно се връзва концептуално. Peace Ако трябва са се напъна за конструктивна критика  Mr. Green Ще кажа само 2 неща... първата част (до преди да извадят надписите) ми се струва твърде дълга... повтарят се много движенията и.... не можа ли пича да си извади нещата от джобовете?!  Joy Joy
Не ми се струват измити цветовете. Харесва ми много! 

# 737
Здравейте момичета!
Имам нужда от бърз съвет, относно едно апаратче. Модела е този - http://www.letsgodigital.org/en/21449/canon-ixus-110is/
предлагат ми втора ръка апаратчето и се чудя какво да правя! Мисля че най-добър съвет бих получила тук при вас.
Благодаря ви предварително  Hug

# 738
  • Анкх-Морпорк
Здравейте момичета!
Имам нужда от бърз съвет, относно едно апаратче. Модела е този - http://www.letsgodigital.org/en/21449/canon-ixus-110is/
предлагат ми втора ръка апаратчето и се чудя какво да правя! Мисля че най-добър съвет бих получила тук при вас.
Благодаря ви предварително  Hug
Апаратче 2-ра ръка по-скоро има нужда да се провери дали работи добре, не знам какъв съвет очакваш?
Ако изглежда здраво и прави снимки на фокус, то си е наред.
Не си казала нито цена, нито става въпрос за избор между няколко вида? Не знам какво друго да ти отговоря.

# 739
Предлагат ми го на цена 250 лв а база за сравнение нямам  Rolling Eyes

# 740
Надя 73 , не зная какви са цените на тези апарати. Гледам, че е 12,1 мега пиксела, което предполага да прави читави снимки стига да работи  без проблем Wink 

# 741
  • Анкх-Морпорк
Предлагат ми го на цена 250 лв а база за сравнение нямам  Rolling Eyes

http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&pro … nal#slides-pane-0

Ето ти много близък модел в магазин, който държи актуални цени и не му залежава стоката.
Иксус са хубава серия, ако работи добре и е запазен - и ти харесва... то - решаваш Simple Smile

# 742
 Hug Hug Hug
Гледайки тук вашите снимки, тайно си мечтая някой ден и аз да показвам при вас  мои снимки и да се уча от коментарите ви!
Със сапунерка надали ще успея, но момента ще дойде и аз си го чакам!
хубав ден момичета!

# 743
MardiGras сега чакам един приятел да дойде и ще ми донесе програма, която каза, че не оназва снимките и ще ми покаже как да го направя, занимава се с видеомонтаж, така че се надявам да е добра. Ще кажа коя е после и ще покажа резултати.
Лени караш ме да искам да живея къдети си ти. А толкова си харесвам града.

# 744

Общи условия

Активация на акаунт