С какво мажехте след секцио

• 10 311
  • 92
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Мазах с Контрактубекс ,но не виждам кой знае какъв ефект.
Белега от първото секцио го изрязаха ръбци и удебеляване, след
второто няма, по -тънък, и по -малък е.  Позната моя ползва
лепенките Cica-Care казва ,че действали и е доволна .

# 46
Аз с нищо не съм се мазала и за щастие белега се вижда много бледо.

# 47
След първото секцио с нищо,а след второто с Контрактубекс.И двата пъти резултата е един и същ-грозен,дебел и червен белег #Cussing out

# 48
.
[...и аз имам една гънка над белега но се надявам да спадне.Мисля че намалява.. Confused
Спокойно, гънката ще изчезне сама след като кожата се прибере/ свие. Както виждам от линийката бебчето е още малко  Simple Smile.
Аз не се мажех с нищо- при чиста и суха рана, лекарят каза, че не е нужно.
Относно белезите- до тип кожа е.
А и там подлежащият слой е основно мускул- няма много други тъкани, които да са предпоставка за образуване на големи цикатрикси.

# 49
С нишо не съм мазала. Имам белег, съвсем леко видим под корема точно, с плитки бикини дори не се вижда. Там ми остана безчувствено място. Нито червено, нито грозно, просто една линия и като се вгледаш - виждаш, че е като приципано някак.

# 50
не съм мазала, белегът не ме притеснява

# 51
# 52
не съм мазала, белегът не ме притеснява 
Peace
Разбирам момичетата, при които по някаква причина е направен вертикален разрез да се притесняват, но иначе е бял кахър  Laughing
Още си имам лека гънка Mr. Green, по-скоро тя ме дразни.

# 53
С нищо... година след това и аз имам само гънка, нищо друго не показва, че дъщеря ми е излязла от там  Heart Eyes

# 54
Отговорите ви звучат някак успокояващо,и аз мисля че белега не е най важното в случая но все пак...
А да попитам този крем контра тубекс помага ли за заличаване на вече появили се стрии, но още пресни пресни?

# 55
Първият път си бях взела Контрактубекс , но не бях много редовна в мазането. Белегът бързо изчезна !  Сега не мажа с нищо, отново  Laughing !

# 56
Е, на мен не ми е любимата част от тялото, определено като се погледна гола в огледалото - ми се иска да я няма. Не си я харесвам, ама никак. Нищо, че уж не се виждала /по думите на моя/. Успокоявам се с това, че при нормално раждане - щях да имам дебел задник и широка... Joy Майтапя се!

# 57
  • Бургас
Този Контрактубекс все мислех да си го купя и все забравям.Вече минаха 6 месеца от секциото и белега почти се е заличил.  Peace

# 58
  • София
С нищо не съм мазала. С течение на времето белегът сам си се скри и в момента, почти 4 години след секциото имам една много тънка бледа линия. Пък и разреза е направен доста ниско и не се вижда изобщо.

# 59
С нищо. С времето все по-малко се забелязва.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт