Подсъзнанието може всичко 25 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 254 525
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
# 211
  • la Città Eterna
Йо,   bouquet  Hug  Heart Eyes , бързо възстановяване!

# 212
Йо, миличка, радвам се за добрата новина! Hug
Бързо възстановяване!!! Kissing Heart Two Hearts Two Hearts

# 213
Йо, толкова се радвам за теб, силно те прегръщам.  Hug  Hug  Hug

Котьо Тръмп , аз си разпечатах пеликана и мисля да го сложа на новолунието сега на 12.06 Струва ми се най-разумно и подходящо.   Peace

Прекрасен ден мили момичета.   bouquet

# 214
  • Costa Rica
Здравейте и прекрасен ден на всички!  Hug Hug Hug

За мен денят е прекрасен, защото на този ден преди ...найсет години се роди зверчето на мама. Черпя по случая:

Йо, много се радвам. Зло да те забрави от тук нататък  Hug Hug Hug

# 215
утре в на кафе, един мой любим писател и психолог- Хорхе  Букай- гледайте го  Hug

Гледах! Не ми се стори удачно решение заедно с него да поканят още 4 жени. Човекът остана в позиция на слушател на техните възгледи за живота. Не съм разочарована, защото нямах особени очаквания от това предаване Simple Smile Щеше да ми е интересно да присъствам на лекцията му обача... Някой да е бил ?

Делфина,
да е здраво, щастливо и устоимо на всякакви ситуации твоето зверче Simple Smile

# 216
Йо,чудесна новина.Пожелавам ти бързо възстановяване!!! Hug
Делфина,да ти е живо и здраво детето и много щастливо
Цитат
Понякога се случват неща, на които не сме в състояние да повлияем. Но реакцията към случващото се напълно зависи от нас. Само ние имаме правото да избираме, как да се отнасяме към житейските събития.
Десс,колко вярно, замислих се  newsm78 Едисън не случайно е споменат в филма като един от хората които са знаели Тайната.И друго, може би малцина могат да "сменят рамката "на нещо толкова важно.Аз не съм от тях,но нищо не пречи да променяме към положителна и позитивна гледната си точка към по маловажните неща които ни се случват.Гледала съм пълният филма "Какво знаем ние или в хралупата на заека"-вторият ми любим филм по тази тема.

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 16:39 от sweta

# 217
  • на брега на морето
Шушка, благодаря за отговора  bouquet И аз мисля да направя така. Най-сигурно си е Laughing

ДЕЛФ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ОТ СЪРЦЕ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ БЕЗКРАЙНО ЩАСТИЕ!

# 218
Делфина,честит рожден ден на зверчето ти!
Желая море от щастие,планини от здраве и
вулкан от любов!  bouquet  newsm59

Йо,хубави новини!Бъди жива и здрава! Hug

И нещо,което искам да споделя с вас:
"Някъде,на брега на океана,един възрастен човек правеше своята обичайна разходка по плажа на залез слънце.До неотдавна бе бушувала буря и сега мъжът с удоволствие вдишваше свежия морски въздух.Беше се замислил за нещо свое,когато забеляза едно дете.То вземаше нещо от пясъка и после го хвърляше във водата.Воден от любопитството си,старецът се запъти към него и тогава видя, че момчето взема изхвърлени от бурята на брега морски звезди и ги хвърля обратно в океана.Едва сега мъжът забеляза,че целият плаж е обсипан със стотици,може би хиляди морски звезди. -Какво правиш? – възкликна старецът - Ти си само едно малко момче, а тези звезди са хиляди.Нима мислиш,че би могъл да промениш нещата?!Момчето го погледна,взе една морска звезда от пясъка,хвърли я в океана и каза:
- Ами аз току що промених нещата за тази морска звезда!
Е,не е нужно да си супергерой, за да спасиш света. Нито пък е възможно да промениш нещата за всички хора,но:
-ако можеш да промениш нещата поне за един човек – да стоплиш сърцето му,да озариш самотата му.
-ако можеш да му подариш подкрепа,признание, приятелство,оптимизъм
-ако можеш да накараш някого да се усмихне,да се почувства разбран и обичан
Направи го!Още сега!"

...всеки ден трябва да докоснеш някого и към някого да протегнеш ръка.
Хората обичат топла прегръдка или просто дружелюбно животинче на гърба.
Хората забравят какво сте им казали, забравят какво сте правили,но никога не забравят начина,по който ги карате да се чувстват.

Аз го направих,а вие?!... Simple Smile

# 219
Mam4е  Hug Така е  Hug

Изпитание и чудо
http://www.kabbalah.bg/www//index.php?option=com_content&tas … =276&Itemid=8

Любовта

http://www.kabbalah.bg/www//index.php?option=com_content&tas … =161&Itemid=8

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 14:35 от raliko

# 220
утре в на кафе, един мой любим писател и психолог- Хорхе  Букай- гледайте го  Hug

Гледах! Не ми се стори удачно решение заедно с него да поканят още 4 жени. Човекът остана в позиция на слушател на техните възгледи за живота. Не съм разочарована, защото нямах особени очаквания от това предаване Simple Smile Щеше да ми е интересно да присъствам на лекцията му обача... Някой да е бил ?

и аз съм на същото мнение  Peace не съм била, ще се радвам някой да сподели, ако е ходил  Thinking

# 221
Момичета, някъде из темата бях чела за това, какво се прави ако се разболее детето. Току що прегледах 1 стр., но не открих подобен ритуал. Моля ако някоя от вас се сети да ме насочи. Малкият ми син изведнъж вдигна температура и за по-малко час отпадна, гади му се, не мърда от леглото.
 Благодаря ви. Обичам ви.

# 222
♥VIKI♥ и на мен ми е любимия автор  Hug

а ето и интервюто му в сутрешния блог на   BTV

# 223
Merilyn_33,
сигурно търсиш това 
http://www.biberonbg.com/info/maichina_hipnoza.htm
Да се оправя малчо! Flowers Four Leaf Clover

# 224

Общи условия

Активация на акаунт