Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 557
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
мама на Ваньо и Ники, според мен е по-добре да пропуснеш днес английската сол, след като вече си пила кафе и фреш.
Нейният смисъл е да се пие на гладно.
Започни с нея от утре.
И не се страхувай, дори да ти се налага да излизаш.
Положението с ходенето до тоалетна не е толкова страшно.
Вярно, че на всеки се отразява по различен начин, но моите наблюдения от четенето тук е, че не действа прекалено разхлабващо. Дори при мен през първия ден е в рамките на нормалното.
Желая ти от сърце успех!

Събудих се късно днес. Изпих английската сол.
Днес ще съм на диня.

# 121
Здравейте и от мен. С аз съм изпила тази сутрин ансол и след половин час ужасно повръщане съм направила Sick. Що така? Детокса ще продължа но без сол.

# 122
  • София
Аз също съм на линия. Сутринта изпих английската сол, като в чашката си изстисках няколко капки лимон и този път не ми беше толкова гадна. Изпих чаша гореща вода и един чай. Аз ще карам на топла вода с лимони, чайове, имам череши и ябълки, ще реша по- късно. На мен солта първия ден изобщо не ми действа, ще видим утре и вдругиден. Аз пък да попитам нещо друго по- опитните детоксита: Утре съм на гинеколог, ще ми правят цитонамазка, детоксикирането може ли да повлияе на резултата?
Успех на всички в начинанието, не е толкова трудно, когато си помислим за постигнатото след 3 дни!

# 123
Здравейте, детокски! Hug

И аз съм с вас, този детокс ще го посветя на динята! Heart Eyes Днес и аз пропускам ансола, защото сега излизам с децата в парка и там ще откараме до вечерта...Не ми се иска само да претичвам до тоалетните. Simple Smile

Охi11, може да ти е станало зле от солта и затова да си повърнала. И на мен многократно ми е идвало да повърна, но с повечко водичка след изпиването на солта ми преминава.

# 124
.. и аз съм тук, и  Peace на всички..
... отивам да пия димяща вода............. Laughing, и все още не съм яла..., но имам 1/2 пъпеш м. роса Laughing

# 125
  • под дъгата
Oxi11В другия форум,откъдето всъщност черпим информация се включва и д-р Михайлов.Ти имаш здравословен проблем,за който надали някой от нас може да те посъветва правилно.За това моят съвет е -попитай там,а освен доктора има и много по-опитни мами Peace
Искам да посъветвам и другите момичета-ние тук само се подкрепяме взаимно през детоксикациите.Ако се колебаете в нещо или не сте наясно-ето тук е извора
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=37684&start=0
Аз се опитвам да копирам инфо и да го предавам,но все пак аз съм толкова неопитна колкото и вие. Peace Hug

# 126
Oxi11В другия форум,откъдето всъщност черпим информация се включва и д-р Михайлов.Ти имаш здравословен проблем,за който надали някой от нас може да те посъветва правилно.За това моят съвет е -попитай там,а освен доктора има и много по-опитни мами Peace
Искам да посъветвам и другите момичета-ние тук само се подкрепяме взаимно през детоксикациите.Ако се колебаете в нещо или не сте наясно-ето тук е извора
http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=37684&start=0
Аз се опитвам да копирам инфо и да го предавам,но все пак аз съм толкова неопитна колкото и вие. Peace Hug
Бубе,благодаря ти! Регистрирах се специално заради теб,за да можем да си помагаме.
Нека да се представя. Казвам се Зорница, но всички във форума на д-р Михайлов ме познават като mama ZORI. И понеже потрбителското име беше вече заето избрах това,което е в албума ни със снимките,а и име което ме олицетворява.Надявам се да ви бъда полезна с опита,който имам натрупан с детоксикациите и отслабването за вече 2 години и половина.
Сега ви желая лек и успешен детокс,много воля и инат и накрая много килограми да заминат в небитието!

# 127
DETOXMAMA, добре дошла и прегръдки от мен!
Детоксикацията на д-р Михайлов практикувам от края на миналата година и съм изключително доволна.
Но все още много неща не знам и твоят опи ще ми бъде полезен.

# 128
Изпих и един чай. Пробвах джоджена - нали се препоръчва и за детокса? Не е само за след него? То не че
нещо фатално ще да е станало, ама имам правило - първия път да е по учебник, в следващите - както се е
получило Simple Smile А чаят не е лош. Става за пиене. А топлата вода определено силно намалява апетита.

# 129
  • Бургас
Детоксмама, добре дошла!   bouquet

Да се отчета и аз - пих солта, кафенце, димяща вода, половин пъпеш вече. Нещо не ми идва глътка за вода,  Confused определено я "забравям".

Забелязала съм, че ако изчакам с течностите след солта, примерно 2 часа, по-леко и по-късно ми действа. Това е за тези, които имат излизания и се притесняват да я пият.  Peace

# 130
И аз да се отчета. Една чаша чай, две чаши фреш от ябълки, 300 гр. череши.

# 131
и аз съм на линия, за сега сол, 4ч. димяща вода до тук и 2/3 пъпеш, този път солта не ми действа така силно незнам защо, бях 2ч. с малкия в парка , излязох с риск да се върна бързо но нямаше проблем, но този път изчаках около 30-40 мин преди да пия каквото и да е
колко пъпеш трябва да изям днес, този обелен и без семки е около 1,5 кг.. имам и още един..

# 132
  • под дъгата

Бубе,благодаря ти! Регистрирах се специално заради теб,за да можем да си помагаме.
Нека да се представя. Казвам се Зорница, но всички във форума на д-р Михайлов ме познават като mama ZORI. И понеже потрбителското име беше вече заето избрах това,което е в албума ни със снимките,а и име което ме олицетворява.Надявам се да ви бъда полезна с опита,който имам натрупан с детоксикациите и отслабването за вече 2 години и половина.
Сега ви желая лек и успешен детокс,много воля и инат и накрая много килограми да заминат в небитието!
И аз ти благодаря ЗОРИ newsm51 Добре дошла в темата-няма по-подходящ ник за теб-абсолютно те олицетворява.За мен ти си една малка енциклопедия относно детоксикацията на д-р Михайлов и аз много се радвам,че се включваш за да ни помагаш и насърчаваш!  love001
Лек и успешен детокс и на теб!

# 133
  • TX
Мама Зори добре дошла и тук  Hug, аз тук влизам по рядко  Laughing Добре е, че си тук твоя опит ще е от полза на всички, а бубалина е много старателна и не е правила погрешни интерпретации, лично аз следя изкъсо  smile3521

# 134
Здравейте  и успешен  детокс    bouquet
 Стартирах и аз Wink Сол, вода, кафета и диня, по късно ще си направя чайче от джоджен.  Измерете си обиколките те са най верният показател поне според мен.  И така  няма да се даваме я Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт