Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 552
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
И аз ще се пробвам този път.Успех на всички!

# 106
  • под дъгата
Благодаря ви Simple Smile

Аз днес и още нещо тествам - пия водата димяща ли беше? Гореща, с пАричка. То било много приятно, да му се
не начуди човек. И тези дни със сигурност ще я карам така, а и после сигурно. Особено добре ще е в жегите  Sunglasses
щото ще предизвиква понижаване на Т отвътре. Супер, супер, супер ...
Ще я карам на череши, поне първите два дни. Третия - ще видим. А всъщност - яденето задължително ли е? А,
имам и още един въпрос, който силно ме гложди - някой пробвал ли е или има инфо, ако се прави детокса с ...
домати или краставици. Като мисля - няма причина да е с нещо по-лошо от черешите, примерно ...
Аз от няколко години-вече не помня колко-всяка сутрин започвам деня си с чаша димяща вода-това е аюрведически способ за пречистване на червата и на организма.
Всъщност яденето е "задължително" само във варианта с грейпфрути и белтъци",но през летните детокси както си прочела д-р Михайлов разрешава до 1-1,5кг сезонни плодове разделени на 4-5 приема.Органичните киселини в плодовете подкрепят очистването, плодовата захар подкрепя черния дроб, предпазва от хипогликемии и влияе добре на тонуса.Ето затова не може според мен Peace само със зеленчуци.Може да включиш краставица или домат(поотделно) като един от приемите в интервал от 1-1,5часа след прием на плод,но изцяло на зеленчуци не е моят скромен съвет Peace Успех Hug

# 107
Момичета и аз реших да направя детокса, но съм с Хашимото. Дали ще е проблем? Има ли някоя от вас с това заболяване и да е правила детокса?
Аз съм с Хашимото, не съм правила досега детокс, ще го направя, надявам се, че ще ми се отрази добре Peace
И аз съм с ХАШИМОТО. Правих един 3-дневен детокс с цитрусовите фрешове, после през интервали два пъти 1-дневни.... Не съм се консултирала с лекаря си, но се чувствам много добре. Сега съм решила да направя пак 3-дневен  с диня и пъпеш ....от утре  Twisted Evil

# 108
Къде сте?  Thinking
Аз вече изпих ансола....  Peace

# 109
Добро утро момичета, въпреки Хашимотото реших да се пробвам и аз този месец. ИЗпих си солта  и ще съм на сокче от цитруси. Дано издържа и трите дни. Успех и на вас и хубав ден , въпреки лошото време  Grinning

# 110
Добра детоксна утрин Simple Smile
Изпих ансола (нали така се казва). Е, не е сред най-готините неща, които вкусва човек, но се преживява.
Честно казано очаквах да е по-гадно. За начинаещите - внимателно трябва да се разбърка. Аз бързах
твърде, не го добре разбърках и остана някакво желе-подобно нещо на дъното. Турих му малко водичка
и него глътнах - ама щеше да е по-добре да си спестя допълнителната глътка Simple Smile

Малко ми е проблематично 30 минути изчакване. Горе-долу между 20-25 мин. изпих една гореща вода,
след това кафе, след това пъпеш ядох. Междувременно посетих и малката стаичка. Три пъти. Хубавото
на това очистително е, че няма спазми и колики (поне при мен, а и не съм срещала някой да се оплаква).
Дотук добре, после ще видим  Mr. Green  Аз принципно на глад нося, не ме притеснява. Надявам се да няма
твърде яко главоболие, да няма прималяване и т.н.

Успех ви желая!

# 111
Добро утро  Simple Smile      и аз си изпих солчицата + 1 чаша топла вода и 1 чай  Coffee  този детокс ще го изкарам с диня ... надявам се , че така ще ми е по-леко  Simple Smile
Успешен ден на всички  Peace

# 112
Изпих ансола (нали така се казва)...
                             Аз мисля, че в темичката така си го наричат, съкратено от английска сол.
                             Успех на всички и от мен  bouquet!

# 113
  • под дъгата
Добро утро  food010 Така,така  Викито-наричаме го ансол
Успешен детокс на всички

Надявам се да няма
твърде яко главоболие, да няма прималяване и т.н. 
За това пийте вода и чай-колкото повече,толкова по-добре!

# 114
  • София
Здравейте и аз изпих англ. сол и по късно чаша с топла вода. Сега си правя чай, че топлата вода нещо не ми се нрави.

Купих си диня и мисля това да ми е плода за днес.
Все още не съм ходила до 00.

Лек ден ви желая момичета  Laughing newsm68

# 115
Дано да е лек...със сигурност обаче ще е Олекващ smile3550  newsm44

# 116
buba lina, изключителна благодарност от мен за напътствията. Ще пия повечко вода, аз и без това пия доста.
И за зеленчуците - няма да се включват този път, но един доматен детокс мисля да направя с истински слънчеви
домати, но това ще е август, не сега. Първо да изкарам този, да видя какво и как, че знае ли човек - може да
не ми понесе много. Стискам си откровено палци да нямам големи премеждия Simple Smile

# 117
Здравейте дами  Simple Smile

Аз за голямо съжаление няма да мога да се включа в този детокс (направила съм 2 досега).
Просто с мъжа ми в момента сме "ергени"  Laughing и планираме от утре на обяд да се поглезиме някъде извън София.

Та, минавам само да ви пожелая успешни и усмихнати детоксикиращи дни.

# 118
  • София
Здравейте момичета,
Записвам се и аз за този детокс - 4-тия ми поред. Изпих ансола и изядох една купа с диня. На диня ще карам този път, жалко че все още не съм виждала български дини, но каквито такива. Това ми е любимия плод, така че се надявам детокса да премине приятно.
Само да ви питам - за динята няма ограничения в количеството, нали?
Успешен ден на всички!

# 119
  • Малка къщичка - близо до морето!
    Здравейте!
    Аз за пръв път ще правя детокса и доста се притеснявам дали ще издържа. Препоръча ми го приятелка за прочистване, защото преди месец и половина имам мисед аборт в 15 г.с. и се наложи да пия хормони за спиране на лактацията.
     Притеснява ме само, че не съм изпила още англииската сол, защото имам наколко излизания от офиса до 12ч. и вече изпих едно кафе и един фреш, та ако може да ми кажете много ли е грешно и има ли смисъл да я изпия по-късно?
     Пожелавам хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт