Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 543
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
И аз се записвам за втори път.Дано да е успешен като първия.

Успех на всички! Simple Smile

# 91
И аз си купих анг. сол и 4кг. ябълки. Твърдо съм решила да го направя, да не мине котка път Peace

# 92
Хайде и аз съм с вас този път, Hug
правих един детокс през февруари и се чувствах страхотно, надявам се и този път да е така. Запасих се с диня и череши.

# 93
  • София
Дайте съвет за по-лесно приемане на анг.сол  Hug
Пинизът е да е в малко вода. Ако разтвориш една лъжица в около 40-50 мл. вода - гадно, ама две глътки. Ако я разтвориш в чаша вода - все така гадно, ами и много Sick

# 94
  • София
Здравейте и от мен, четох , четох и реших да направя и аз един детокс с вас първо за да вляза в някаква форма, а и имам нужда да си пречистя организма.

Днес си купих английска сол, а за плодовете още не съм решила какви ще са.

Направо ме отчайвате с вкуса на тази английска сол, толкова ли е гадно това нещо    Sick ?

# 95
нали почваме на 24ти т.е утре?

# 96
Здравейте и от мен, четох , четох и реших да направя и аз един детокс с вас първо за да вляза в някаква форма, а и имам нужда да си пречистя организма.

Днес си купих английска сол, а за плодовете още не съм решила какви ще са.

Направо ме отчайвате с вкуса на тази английска сол, толкова ли е гадно това нещо    Sick ?

Confounded че е гадна гадна е , смес от всички вкусова не света накуп, едновременно е солена и слдга и горчива .. ама нали е само 1 на ден 2 глътки изтрайват се.. какво да се прави

# 97
...Направо ме отчайвате с вкуса на тази английска сол, толкова ли е гадно това нещо    Sick ? ...
                             И аз така си мислех миналия месец след всички писания тук, но не, не е гадна.  Слагаш я в малко вода, пиеш и след 3 минути няма и помен от вкуса и  Peace.

# 98
Не е толкова страшна английската сол, на мен ми има вкус на течен аналгин, нагарча леко. Въобще не се стряскайте от нея и мислете за ефекта след 3 дни  Peace

# 99
Момичета записвам се и аз, дано издържа Hug....мисля на пъпеш и диня, че се хапва по- повече Wink
Купих си анг. сол, Роси ми обясни на живо всичко Wink Heart Eyes Heart Eyes

# 100
 Момичета и аз реших да направя детокса, но съм с Хашимото. Дали ще е проблем? Има ли някоя от вас с това заболяване и да е правила детокса?

# 101
Момичета и аз реших да направя детокса, но съм с Хашимото. Дали ще е проблем? Има ли някоя от вас с това заболяване и да е правила детокса?
Аз съм с Хашимото, не съм правила досега детокс, ще го направя, надявам се, че ще ми се отрази добре Peace

# 102
  • под дъгата
Дайте съвет за по-лесно приемане на анг.сол  Hug
Пинизът е да е в малко вода. Ако разтвориш една лъжица в около 40-50 мл. вода - гадно, ама две глътки. Ако я разтвориш в чаша вода - все така гадно, ами и много Sick
И след това си измий зъбите-няма и помен от горчивия вкус Wink

# 103

Аз съм с Хашимото, не съм правила досега детокс, ще го направя, надявам се, че ще ми се отрази добре Peace
[/quote]

Благодаря, дано наистина ни се отрази добре!

# 104
Благодаря ви Simple Smile

Аз днес и още нещо тествам - пия водата димяща ли беше? Гореща, с пАричка. То било много приятно, да му се
не начуди човек. И тези дни със сигурност ще я карам така, а и после сигурно. Особено добре ще е в жегите  Sunglasses
щото ще предизвиква понижаване на Т отвътре. Супер, супер, супер ...
Ще я карам на череши, поне първите два дни. Третия - ще видим. А всъщност - яденето задължително ли е? А,
имам и още един въпрос, който силно ме гложди - някой пробвал ли е или има инфо, ако се прави детокса с ...
домати или краставици. Като мисля - няма причина да е с нещо по-лошо от черешите, примерно ...

Общи условия

Активация на акаунт