Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 584
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Аз пийнах една малка биричка на плажа  Crazy и без нея можеше да мина, ама... страхувах се да не ми прилошее Laughing

# 376
  • TX
Аз пийнах една малка биричка на плажа  Crazy и без нея можеше да мина, ама... страхувах се да не ми прилошее Laughing
  ие аз за пръв път си позволявам, но в другата тема имаш е мама която практикуваше това упражнение и пак бе доволна това го казвам като успокоение но не бива, въпреки всичко ако знаехме с точност колко е полезна бирата , щяха да я продават в аптеките

# 377
Успешен 1-ви за мен ден, само на диня и вода. До 00 не съм ходила. Tired Нищо не чувствам, освен лек глад...

# 378
Я да се разпиша и аз, нищо че не съм много стриктна. Това ми е 4-ти детокс поред. Първите два - с ансолче и цитруси. От първия - каквото свалих си го върнах. Вторият  -1 кг трайно Sick После още един - на диня без ансол. Не че нещо, ама не мога да си разхождам детето, по цял ден няма как да вися у нас. Към него добавих 1 ден седмично, съобразен с лунната диета, на череши, диня, пъпеш, водичка, абе каквото ми е кеф в момента. Та ... сега съм общо -4. Дано и този месец е успешно гладуването. То всъщност с динята не ми е толкоз гладно.

# 379
  • морето, сините вълни...
И аз съм с вас!
Сутрин като стана си приготвям две чаши с водичка - в първата разтварям анасола, а втората чиста водица Simple Smile изпивам първо солта на екс и после си подслаждам с водичката.
За първи път ми е детокса, но се чувствам много добре - на пъпеш съм. Вчера бях на йога, а днес чистих... Сутринта имах леко главоболие, но след кафето си тръгна Wink
За утре се чудя какво да измисля - че нали е работен ден, няма как да режа пъпеши  newsm78
Може ли да съм на водичка и две- три праскови? Или само на водичка и чайче?

# 380
  • под дъгата
Крен -хубаво е да има плод,не карай само на вода и чай-хапни си 2-3 праскови,а като се прибереш се награди с резен диня или пъпеш Peace
Не забравяйте,че е важно по време на детоксикация да се пият по 3-4л течности
Хайде-много мина,малко остана!Не се предавайте накрая-утре е най-важния и последен ден!Има-няма 24 часа....но после.... Laughing
Лека вечер Hug

# 381
  • Пловдив
  bouquet Добро утро и хубав ден на всички! Събудих се от дъжда към 2 и си изпих солта. После в 5.30 чайче от живовляк. Минах и през кафето и ОО и мисля да си подготвя нарязан пъпеш в една кутийка. Чувствам се прекрасно. И времето е с нас! Успех на всички Heart Eyes

# 382
  • Варна
Добро утро и от мен! Аз се чувствам прекрасно, нямам никакви неразположения, като изключим честото посещение на 00. Hug
Аз по принцип не искам да смъквам кг, по-скоро го правя за прочистване. Един малко тъп въпрос - като нямам от посочените неразположениея да не би да означава че не се прочиствам Thinking
Пиенето на чаове задължително ли е? Аз не обичам чаи и карам само на вода и кафе.
Прекрасен ден на всички  bouquet

# 383
Добро и от мен! Hug
Мен снощи започна да ме боли главата леко и сега ставам с главоболие, но като че ли ще си мине скоро. Не се учудвам много де, че ме боли - нали е пълнолуние.
Иначе си пих Л-тироксина, сложих солта да се разтваря и чакам сега 30-40мин.... , после 30-40 водата, после кафе и т.н., и т.н., знаете всички, дето вика buba_lina - хайдеееее, не останаааа.....но после....
Как сте другите с Хашимото? Справяте ли се?  newsm51

# 384
Добро утро и успешен завършек на детокса   bouquet
Аз издържах  и този път. Чувствам се прекрасно Simple Smile Кантара показва  минус 2 кг но, това не е най -важното . Детоксикацията  ми помогна много до момента .Забелязах че ,сълзите ми са люти причиняваха ми неприятна усещане  а сега го няма този момент Wink Аз съм много чувствителна  плача на филми или книги та затова и установих  тази разлика .
Днес продължавам  с цитрусов фреш  вода кафе или фрапе  Донесох си на службата всичко необходимо за да няма издънки на финала Joy Joy Joy

# 385
Добро утро:) Малко остана! При мен глад вече няма ,но сутринта ми стана малко лоша,прималя ми но бързо ми мина! Взимам си бутилката с вода до мен и започвам да се наливам!

# 386
момичета стегнете се малко остана днес нямам главоболие всичко е наред и продължавам напред

# 387
  • Варна
Хайде, на финалната права сме. Аз съм добре, само димящата вода не ми се пийва... Hug

# 388
  • морето, сините вълни...
Добър дееен  Heart Eyes
днес вече ще ги доразкараме токсините  Laughing
Благодаря ти buba_lina , взех си прасковки и ще си ги хапвам през деня. Довечера ще се почерпя с фреш /след йогата/
Аз лично се чувствам много добре, чак лека като перце не, но пък нямам отпадналост, върша си ежедневните неща както обикновенно, със същия ритъм и график. Снощи се метнах на кантара, той определено не беше разбрал че съм на диета - нищо не отчете като "-", ама на кого му пука  Laughing Аз си знам че правя добро за себе си, пък нека той /кантара де/ да се инати колкото си иска. Laughing Laughing

# 389
Добро утро и от мен, момичета! Искам да попитам утре на захранването може ли да се ядат млечни продукти(сиренце в салатата, таратор)?

Общи условия

Активация на акаунт