Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 585
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
И аз от днес съм с вас. Преди малко я мушнах английската сол, гадничка е, ама си лапнах дъвка. Rolling Eyes И аз съм се запасила с диня и пъпеш, но мисля на обяд да си хапна. Успех на всички и много минуси. Hug

# 361
Добро утро, дами! Вече си изпих ансола и сега съм на кафенце и вода, за сега се чувствам перфектно Hug

# 362
  • Варна
Хайде, мина 1 ден, още 2 остават. Аз съм страшно отпаднала и със световъртеж, но ще пийна едно кафенце и ще чакам да ми мине  Mr. Green
Успешен ден на всички   bouquet

# 363
Добро утро и от мен!Аз вчера пропуснах ,защото докато се светна че е дошло времето и айде  #2gunfireДнес и утре обаче съм на линия.Изпих си анасола SickПреди малко изпих две чаши топла вода ииии пратих майка ми за диня и пъпеш,че да не стане изненада по пътя ако изляза аз Rolling EyesУсмихнат ден на всички!  bouquet

# 364
ден втори Peace
на диня и пъпеш, днес се чувствам по- отпаднала, но ще се справя newsm78 Hug
Успех на всички Peace

# 365
Момичета здравейте,
Имам едно запитване. вчера пих английската сол сутринта и след  това много вода, след обяд обаче получих силно главоболие, съпроводено с повръщане, разбира се само на вода, освен това вдигнах кръвно до 130 горна при условие че съм хроничен хипотоник. Главата не мина дълго, дори се наложи да пия хапче което разбира се също повърнах. мина ми едва много късно вечерта. Може ли да е от английската сол защото върху мен тя нямаше никакъв слабителен ефект.
Успешен ден на всички
  bouquet

# 366
здравийте и от мен вчера през деня ми нямаше нищо но изкарах една адска нощ беше ми много лошо и чак след като повърнах се пооправих малко сутринта станах с главоболие което вече отминава и сега продължавам напред

# 367
_re_ge   Не съм специалист но мисля ,че не е от ан.сол! Може би просто се чистиш! На първата страница има няколко съвета при подобни неразположения,но все пак ако ти е супер гадно недей да се мъчиш,хем че целта на ДЕТОКСА е да те освободи от тези проблеми! На всички гладни ще кажа да си погледнат коремчетата и да видят как са се по-прибрали! Аз се чувствам супер! Днес обаче не пих ан.сол защото вчера цял ден си седях в WC Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing 
Хайде успех! Heart Eyes

# 368
Аз я изпих в 9:15 и още не ми е подействала. Tired

# 369
"Другата" благодаря - днес  не искам да се повтори кризата и просто пропуснах английската сол но продължавам по детоска. така или иначе съм свикнала с редовни 24 часови гладни дни и липсата на храна не ми пречи. просто главоболието беше ужасно а аз уж съм стреляна пушка заради хроничните мигрени.

А англ.сол след като я пих в 9 сутринта вчера не бях ходила до днес но и днес не мога а кажа че точно е като очистително...

# 370
И аз имах главоболие при първия детокс, при втория и сега при третия - не.
Но сега като съм на фрешове пак ми станаха чувствителни зъбите и вечер при миене е доста е неприятно... Някой да има решение на този проблем?
Иначе всичко си върви както си трябва  Peace

# 371
  • под дъгата
Момичета здравейте,
Имам едно запитване. вчера пих английската сол сутринта и след  това много вода, след обяд обаче получих силно главоболие, съпроводено с повръщане, разбира се само на вода, освен това вдигнах кръвно до 130 горна при условие че съм хроничен хипотоник. Главата не мина дълго, дори се наложи да пия хапче което разбира се също повърнах. мина ми едва много късно вечерта. Може ли да е от английската сол защото върху мен тя нямаше никакъв слабителен ефект.
Успешен ден на всички
  bouquet
И аз не съм специалист,но мисля,че се чистиш от токсини-главоболието е от това.Изпий един чай мента+маточина,ще успокои главоболието или виж нпрепоръките на д-р Михайлов на 1 стр.,но по време на детокс хапчета не се пият-нали се очистваме Peace
Виж какво казва ДЕТОКСМАМА:
"Тъй като не се просмуква през червата, а си остава там, тя поддържа високо осмотично налягане (концентрация на соли) в червата и по простите правила на физиката (или химията), за да се изравни осмотичното наляваге (концентрацията на соли) от двете страни, изтегля течности към червата, докато се постигне равновесие. По този начин действа разхлабващо, а също и очистително, вкл. помага да пречистим организма, като изхвърлим заедно с водата и много токсини. Разбира се, важно условие е да се поемат достатъчно количество течности. затова по време на детоксикациите докторът препоръчва да се поемат поне 3-4 литра течност."

# 372
  • Пловдив
 Peace И мен ме болеще главата, но като отмина бурята ми мина  Simple Smile Чувствам се почти перфектно! Само малко световъртеж получавам, но си е нормално. Само се чудя за утре  newsm78 На работа съм и смятам ансол да пия преди лягане. Може ли?

# 373
здр аз май изпуснах тия дни някои знаели кога са др. 3 подходящи дни за детоксикация.по4ти сам навита да опитам стискайте палци

# 374
na 22'23 i 24 avgust

Общи условия

Активация на акаунт