Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 587
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
buba_lina аз нямам потвърждение, дори и в спам. За сега се чувствам много добре след ансола пия само минерална вода със стайна температура, нещо не мога в тия жеги да пия димяща вода, на обяд хапнах диня и сега пия вече третото си кафенце. Но мисля че по проблемни ще са ми втория и третия ден.

# 346
Здравейте момичета!
И аз стартирах, моля се на всички Богове да издържа до край.
Англ. Сол е отвратителна. Солено ми е в устата още.
Ядох диня, после ще ям пъпеш. Добре съм за сега.
Пия вода, но ми е много трудно. Учих се да пия вода две седмици и имам голям напредък.  Simple Smile
Преди пиех само кола лайт.  Rolling Eyes
Успех на всички!

# 347
  • София
Здравейте момичета.
Аз и този път замалко да пропусна датата. Добре че снощи се сетих да проверя. Има ли ги някъде датите за по-дълъг период от време?

Днес мисля да съм на пъпеш. Утре - сигурно на диня. И от двете мога да изям огромни количества, затова да питам какво е ограничението все пак?

# 348
Rosi нама ограничение Grinning

# 349
  • Бургас
Момичета, на линия съм и аз.  Peace

От сутринта със солта, кафенце, преди малко пъпеш - почти половин. Сега ще си направя и едно чайче.

Само да вметна - купих си книгата на доктора. Направи ми впечатление, че той посочва за детокс само соковете и Ги. Мисля, че тази, допълнителната с грейпфрут и белтъци, е доста модифицирана, за да угоди на всичкото ммрънкане. Затова, вземете се в ръце и успех на новите момичета със солта! Не е толкова страшна, смесвайте я с малко сок и по-лесно минава!
Аз също правя от февруари детокса и ми е много добре! При мен, лошото е, че понякога му изтървавам края между детоксите...

# 350
  • под дъгата
При мен, лошото е, че понякога му изтървавам края между детоксите...
Kalinka Malinka  HugТо на всички май това ни е лошото...
Яжте диня и пъпеши на воля и пийте МНОГО ВОДА.Знам,че в тия жеги димящата вода не върви много...аз сутрин гледам да пийна 2-3 чаши,а ако мога и през деня 1-2 става екстра.Доказано е, че през горещите летни дни топлият чай утолява жаждата много по-добре, отколкото студените напитки.Чай Мате е много подходящ-тонизира,стимулира обмяната на веществата и потиска апетита.Не напразно го препоръчва д-р Михайлов.Зеленият чай също,аз си пийвам и чай мента.
rali44ка -преди да почна детоксите пиех по 1най-много 2 чаши на ден.... #CrazyИменно с тях се научих-една чаша и изпивам наведнъж и след 30-40мин. например повтарям-ама пия до дъноо.Верно в началото си беше чисто наливане,но с течение на времето се превърна в жизнено важна.И сега не пия много-около 2л на ден(с изкл. при детокс),но....за мен направо е огромно количество.Така че дерзай! Hug

# 351
  • Варна
Момичета и аз реших да се присъединя Hug. Имам въпрос обаче. Как точно ви влияе англ.сол. Искам да изляза на разходка с децата, но ми е адски притеснено.

# 352
  • Пловдив
  bouquet Привет и от мен! И този път съм на линия. След солта си направих 2 л чай от живовлек и си го пия с удоволствие. 3 кафета (лошото е, че включвам и цигари) и съм си приготвила диня и пъпеш, но още не съм ги пипнала. Успех на всички  Heart Eyes

# 353
  • TX
Момичета и аз реших да се присъединя Hug. Имам въпрос обаче. Как точно ви влияе англ.сол. Искам да изляза на разходка с децата, но ми е адски притеснено.
за да няма неприятни и дискомфортни ситуации се приема с 50-70 мл вода и 30 минути не се приема нищо, тогава няма изненади, приета с повече течност раздрисква. Мен лично първия път като правих детокса ме разхлаби, а след това съвсем нормално, дори предния път три дни не бях ходила. Строго индивидуално е и надали някой може да отговори каква е пересталтиката ти  Mr. Green

# 354
  • Варна
Murka благодаря за отговора. Ужасно много ми къркорят червата Embarassed

# 355
  • TX
пийте вода, чай плодове  Peace

# 356
buba_lina   възхищавам се на ентусиазма ти и поддържането на темата!

# 357
Привет детоксчета и аз съм във а завърша вашите редици, по грешка започнах един ден по рано, но мисля да завърша със вас, както си е реда.
И така трети ден ми е днес, чувствам се чудесно, изпълнена с енергия, даже вчера си спретнах едно основно чистене цял ден.  Crazy Днес се надявам да ми е добре както предните дни. Мисля, че лятото детокса се прави доста по лесно, поне не ти е студено както зимта, има изобилни плодове и на човек му е лесно.
На мен ми е 4-5 детокс, но не е всеки месец. Много съм доволна.
Murka благодаря за отговора. Ужасно много ми къркорят червата Embarassed
Пий повечко течности и може да хапнеш малко плод .
Успех на всички момичета. Ще чакам да споделите отчетните килограми  Peace

# 358
Добро утро Laughing Отдавна не съм се чуствала толкова енергична. Приятен ден момичета Hug

# 359
Добро утро и от мен, чувствам се жизнена и изпълнена с енргия. Най-гадното от целия детокс е английската сол. Радвам се,че случайно прочетох темата и започнах с вас момичета!

Общи условия

Активация на акаунт