Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 590
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Може да се каже ,че съм начинаеща в детокса ,моля ви кажете ми ,след като миналия месец правих детокс  може ли и този месец да направя. И колко е допустимо да се прави на година   ooooh! .Малко е късничко за съвети ,но чакам ....и все пак ..утре съм с вас  Hug .

# 331
normas , прочети първия пост, има достатъчно информация. Peace
Мисля, че няма никакви проблеми да се прави на всяко пълнолуние. Wink

# 332
Пропуснах да кажа, че колонтерапията  и трябва да се направи поне 3, 4 пъти
Ще си позоволя тук да не се съглася с теб, освен в случай на немърливост или финансова изгода за терапевта.
При различните хора нивото на затлачване на организма е различно и пряко свързано с начина на живот и храненето.

# 333
HOuSse_Baby ,  Hug ,почти нямамам достъп до компа и миналия месец беше така ,какво да се прави - пак имам  гости на морее  Sick , няма да пиша но ..съм с вас .

# 334
  • под дъгата
normas -аз правя детокс от януари и се чувствам перфектно,а ДЕТОКСМАМА прави от 2008г,така че....няма допустимо и недопустимо-това е начин на живот Peace
rali44ка -давай смело,ансола не е толкова страшен колкото изглежда.Успех Hug

# 335
 cheers   Почна се...

# 336
 Добро утро маацки, и аз си пийнах англ. сол, ужасна на вкус Sick  и сега пия първото кафенце за деня. plami! кажи моля как пиеш калкареата, в смисал по колко на ден.

# 337
Добро утро и от мен Hug Ансола найстина е мн гаден Sad Poli_h вземам сутрин и вечер по три зрънца.

# 338
А дали успоредно с калкареата може да се пие anacardium orientale или cefamadar. Мислех да попитам д-р Михайлов, в другият форум, но няколко пъти пробвам и не успявам да се регистрирам.

# 339
  • под дъгата
А дали успоредно с калкареата може да се пие anacardium orientale или cefamadar. Мислех да попитам д-р Михайлов, в другият форум, но няколко пъти пробвам и не успявам да се регистрирам.
Мисля,че може.

# 340
 Хайдеееее време е за обяд Joy Joy Joy  Сок от цитрусови и  много лед  bouquet
Много съм стриктна за сега имам нагласа както и мотивация   Wink

# 341
Вкуснч диня ме очаква с нея кг да махна!

# 342
  • под дъгата
drugata Щом на поезия те избива...  bouquet Значи всичко е наред! Хайдееее,да нападаме динята!

# 343
Мислех да попитам д-р Михайлов, в другият форум, но няколко пъти пробвам и не успявам да се регистрирам.
И аз имам проблем с регистрацията там - не ме ще нещо... newsm78 Някоя от вас, която е и там, може ли да каже защо се получава така  Thinking
Иначе аз този път съм пак на цитрусовите сокове и чайчета и т.н. Засега съм добре, но има още 2,5дни...  Wink

# 344
  • под дъгата
Ql4e_ZLAto -виж си потвърждението на имейла,но в спам пощата.И аз така чаках....седмица,докато моя приятелка с регистрация там не писа на модератор...и стана дълга и широка.После,се оказа,че отдавна съм имала потвърждение,но като СПАМ.Може и при вас да е така...

Общи условия

Активация на акаунт