Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 621
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, и от мен момичета . Това ще ми е 2 детокс след първият свалих 3,5кг  и спазвах разделно хранене след това. Дави кажа резултатите са страхотни-7кг за три месеца.Утре съм на линия

# 316
Запис и  Peace на всички Laughing
..... за втори път ще ми бъде, миналия детокс бях на диня и пъпеш и се чувствах о.к., свалих -2.5 кг. продължих със Скарсдейл и вече имам доста ------- Laughing Laughing Laughing Laughing
Купих си ансола и да действаме момичета Peace

# 317
zzz@2, какъв е този ансол? Аз мисля след детокса да продължа само на салати, сиренце и по-леки меса.

# 318
ансол = английска сол  Peace По време на захранването /вторник/ не се ядат меса. Wink

# 319
ЕЕЕЕЕЕЕ  защо не може във вторник месо,аз мисля от вторник директно да се гмурна в 90 дневна диета и най-накрая да се разделя с досадните кг Laughing ( http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=511442.0)
Нали не е много фатално????
Уф искам магична пръчка  Heart Eyes

# 320
Захранване
Закуска - 2-3 кивита или 1-2 ябълки, или 1-2 портокала. Към 10 часа - 2-3 с.л. овесени ядки с малко стафиди (стафидите не са задължителни) се заливат с топла вода 50-60 градуса. След 15-30 минути са готови за консумация.
Обяд (по-въглехидратен) - картофи соте, картофена салата с лук, варен ориз, задушени зеленчуци, салата от зеле и моркови. Ястията могат да се гарнират с маслини.
Вечеря (по-белтъчна) - салата със сирене или извара, счукан чесън и зехтин, отново картофи, ориз.
Месо не се разрешава.
На петия ден следва обичайно хранене.

Това е от първа страница. Peace

# 321
Запис и от мен Peace За утре купих ябълки

# 322
Аз този път ще пробвам детокса с грейфрути и белтък. Предишният беше само на фреш.Момичета нека се предържаме към оргиналната диета както е казал др Михайлов.

# 323
За отличници предлагам екстрата "среща на супурнайсет очи на по чаша бира-много опит,много емоции,много смях!Хайде,мятайте се до Варна! Grinning
 Hug
Party Аз съм варненче . Зори , казвай кога и къде  Flutter

Раче,търпение мило!Нека да мине детокса,да видим кои ще са ни отличниците,пък после ще се разберем. А аз обещавам да съм благосклонна и в чест на първата ни среща няма да наблюдавам кой какво яде и пие и няма да мърморя.Дажя смятам да се метна на едни пържени картофи с мнооого бира. Wink

Милички,утре може би няма да мога да се включа,затова ви пожелавам успех! На новичките-бъдете упорити и не се предавайте на дребните изкушения,които ще ви преследват през тези три дни.После чувството за вина е отвратително,повярвайте,много е кофти тръпката.
Стискам палци на всички и нека по-опитните от вас помагат на начинаещите,защото знаете колко е важна подкрепата в началото.
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 324
Миналия месец правих първия си детокс с череши и ягоди -предпочетох сезонни плодове. Доволна съм от резултата -2 кг. и най-важното е ,че успях да ги задържа. Искам отново да направя  детокс ,но не е ли вредно след като съм правила предния месец ..и колко пъти в годината може да се прави  newsm78.   Но тук  прочетох статия, относно ансола ,която ме обезпокои ,бих искала и вашето мнение.

# 325
  • TX
Миналия месец правих първия си детокс с череши и ягоди -предпочетох сезонни плодове. Доволна съм от резултата -2 кг. и най-важното е ,че успях да ги задържа. Искам отново да направя  детокс ,но не е ли вредно след като съм правила предния месец ..и колко пъти в годината може да се прави  newsm78.   Но тук  прочетох статия, относно ансола ,която ме обезпокои ,бих искала и вашето мнение.
да и на линка препратка е хидроколон терапия, която пък е още по опасна, тъй като със сигурност отмива всичко и е почти невъзможно да се улучи дозата на пробиотици с които да се направи последващата промивка, (миналата година почти бях решила да правя колонтерапия, но медицински лица правещи я ме разубедиха)а в статията която е посочена сам хидроколониста казва, че завишената доза магнезий се изхвърля с предизвиква воднисти изпражниния. Също съм попадала на публикации, че не е редно сам да си предизвикваш диярия веднъж месечно, но това е личен избор.
пп Пропуснах да кажа, че колонтерапията струва 200 лв и трябва да се направи поне 3, 4 пъти , а ансола е 70 ст. . А ползите от магнезия, задайте си и този въпрос и дали е достатъчен приема му Confused:мое мнение

# 326
Момичета, мислите ли че може единият ден да съм на ягоди, другите на диня и пъпеши. Не се и съмнявам че след детокса ще се чувстгвам лека и пречистена, само се моля да устискам. А някоя от вас пила ли е цефамадар, калкарлеа и има пи ефект от тях?

# 327
  • TX
Момичета, мислите ли че може единият ден да съм на ягоди, другите на диня и пъпеши. можеНе се и съмнявам че след детокса ще се чувстгвам лека и пречистена, само се моля да устискам. воля и ще успееш, поечко вода и чай, водата нека е димяща т.е. гореща колкото можеш да търпишА някоя от вас пила ли е цефамадар, калкарлеа и има пи ефект от тях? не съм пила, но от другия форум мацките са много доволни от цефамадара и калкареа карбоника
Peace

# 328
poli h аз пия калкареа, но и се придържам към съветите от първа страница определено има ефект, но не знам от кое от двете е. Понеже последните две седмици не съм се теглила незнам колко кила съм свалила, но си затегнах колана с 4 дупки за 1 месец smile3521

# 329
Здравейте на всички!
И аз ще се включа утре с вас, но незнам дали ще устискам. Много искам и съм се навила, но с анг. сол е малко страшничко. Ще пиша утре след нея как е положението.
 Ще я направя  освен за сваляне на кг и поради един дребен здравословен проблем.
Успех на всички.

Общи условия

Активация на акаунт