Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 624
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • под дъгата
Не може ли в неделя да съм на плодове, мисля пъпеш и нектарини, ще видим, а в понеделник на пълнолунието, на нектар /смелени плодове/, разреден с вода, важно ми е да е течно, така съм с друго усещане Laughing ? Thinking
Може-щом нектара ще е от пресни плодове.Но освен нектара пий вода и чай или димяща вода.Не пренебрагвай количеството течности,което препоръчва д-р Михайлов Peace

# 301
Оо, въобще не съм си и помисляла да го пренебрегвам. Grinning Много съм запалена и мотивирана, чак да не повярваш, дано не ми се изпари ентусиазмът. Simple Smile

# 302
 Здравейте момичета! Запис и от мен, миналия месец бях на фреш трите дни, сега пак мисля да се спра на този вариант. Вие кой предпочитате?

# 303
В събота и аз съм с вас. За пръв път ми е имам три лунички, но само за по ден. Аз се спрях на детокса с дина и пъпеш, люби ми са ми Laughing

# 304
здравейте на всички и аз се включвам при вас поради здравословни причини ще пробвам с диня но ходя на работа и незнам как ще ми деиства английската сол но дано всичко да мине успешно

# 305
Добре дошли на всички новички! Бъдете постоянни и не се отказвайте лесно!Само така успехът ще е с вас!
ХАйде,стагайте се няма какво да му мислите и да се двиумите!От мислене полза няма!
Лично аз приех първия си детокс,който беше в далечната 2008г. Laughing като едно предизвикателство,като едно състезание със самата мен,нещо като игра.Аз съм много рогато и инато същество,така че винаги вървя с ината напред. Я да видим сега,кой е по-голям инат-вие или детокса,кой кого ще надвие?
За награда на най-сериозните по детоксово време може да ви пусна някои хитринки за по-лесно справяне.Поне за тези от вас,които не са ги чели.
Стискам палци на всички и успех!

# 306
  • TX
Добре дошли на всички новички! Бъдете постоянни и не се отказвайте лесно!Само така успехът ще е с вас!
..........За награда на най-сериозните по детоксово време може да ви пусна някои хитринки за по-лесно справяне.Поне за тези от вас,които не са ги чели.
Стискам палци на всички и успех!
Hug
А за тези, които сме чели Confused: нещо по така като за отличници Confused:
пускай

# 307
  • да има едно лесно - на мотора
Зори  Hug Peace

# 308
За отличници предлагам екстрата "среща на супурнайсет очи на по чаша бира-много опит,много емоции,много смях!Хайде,мятайте се до Варна! Grinning
 Hug

# 309
# 310
  • да има едно лесно - на мотора
За отличници предлагам екстрата "среща на супурнайсет очи на по чаша бира-много опит,много емоции,много смях!Хайде,мятайте се до Варна! Grinning
 Hug
Party Аз съм варненче . Зори , казвай кога и къде  Flutter

# 311
  • TX
 Hug
хо хо на мен Варна ми е квартал  Mr. Green, а площадката на Мадост е любимото място на децата ми,
ама ..........

# 312
  • Варна
И кво стана  Mr. Green  много сме, силни сме  Hug

# 313
И аз, и аз wavey Отдавна не съм детоксикирала Embarassed

# 314
DETOXMAMA, мерси за напътствията, на мен ще ми е първи детокс стискайте палци да издържа! Исках да попитам какъв чай ще ми препоръчате да пия по време на детоксикацията и след това спазвате ли някакъв хранителен режим?

Общи условия

Активация на акаунт