Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 628
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Бургас
Зори, благодаря за изчерпателната информация!   bouquet

# 286
  • България
Понеже виждам,че някои от вас не са наясно с действието на англ.сол,ще обясня по-подробно,за да ви уверя,че без нея детокса е само 1/3 детокс.
..................................................

202uu

# 287
  • под дъгата
За да правите детоксикация не е нужно просто желание да опитате.Трябва ви увереност,че това е нещо,което ще подобри здравето ви и външния вид.Ако е само един опит много лесно ще се откажете при първата трудност.А те не са малко.Особено за тези от вас,които са новички.Общо взето,както често обичам да казвам,успеха или неуспеха е в главата ви и само от вас зависи дали ще успеете или не.НАмерете вашият сериозен и достатъчно голям мотив и действайте.Иначе просто ще останете от онези вечно мрънкащи хора,които са заредили догоре торбите с оправдания и за които е по-лесно да се оплакват,че не се харесват,че са болни,но и да не правят нищо по въпроса.
Успех момичета!

# 288
Хайде не остана много време  Wink Утре ще направя разтоварващ ден - оризова супичка и плод . За сряда съм запланувала зелен чай за почистване на стомаха newsm78, а  в останалите дни  пазаруване за набавяне на продукти че  съботата  идва Joy Joy Joy

# 289
И аз ще се включа този път надявам се да бъда по-сериозна Simple Smile. От днес съм на зелева супа до събота и от там на сокове. Допре се чувствам, като пия сокове от портокали и ябълки.

# 290
  • TX
И аз ще се включа този път надявам се да бъда по-сериозна Simple Smile. От днес съм на зелева супа до събота и от там на сокове. Допре се чувствам, като пия сокове от портокали и ябълки.
и аз от днес  съм зелева, следва детокс и пак зелева нещо много ми е опънат банския а 2 август наближава

# 291
Здравейте, момичета за пръв път и аз съм се навила да пробвам детокса, мисля с диня, но не пише какво количество е позволено на ден, ще ви бъда благодарна ако ми помогнете.

# 292
  • TX
Здравейте, момичета за пръв път и аз съм се навила да пробвам детокса, мисля с диня, но не пише какво количество е позволено на ден, ще ви бъда благодарна ако ми помогнете.
Динята и пъпеша са най нискокалоричните храни в другия форум се коментираше 1 диня

# 293

Аз четох тези дни(страшно много информация прочетох,та вече незнам къде newsm78),че с диня може на корем. Peace

# 294
Благодаря момичета, а могат ли в един ден да се ядат и диня и пъпеш?

# 295
  • под дъгата
Благодаря момичета, а могат ли в един ден да се ядат и диня и пъпеш?
Могат

# 296
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Могат , но не едновременно, на едно хранене! Динята и пъпеша ги яж самостоятелно по различно време!

# 297
Здравейте момичета! Hug И аз се записвам при вас. За 1-ви път ще ми е. Grinning За жалост в събота има възпоменание вкъщи и ще се наложи да започна от неделя, т.е. пълнолунието, а там пък ще съм само на водичка, защото си лунувам. Тази английска сол много ме плаши, т.е. майка ми ме е наплашила. Тя трябваше да си прави някакви изследвания при гастроентеролог и пи английска сол, и се чувстваше ужасно, като парцал, болеше я стомах, имаше много сериозна диария и пр. Оказа се, че има някакви гъбички по дебелото черво... Мисля, че за това така й е подействала английската сол, не знам! Надявам се да не е толкова зле при мен. Crazy Аз ще го правя освен с пречистваща цел, с цел й сваляне на килограми. На предишната луна бях - 3, направо  Shocked само за 24 часа. Представям си за 3 дни на плодове и пр. hahaha Пожелавам успех на всички! Hug

# 298
  • под дъгата
H0uSse_Baby    bouquet Добре дошла!Започни от неделя щом имаш ангажимент в събота и направи 2 дни детокс.Само че те съветвам в понеделник - на пълнолуние също да приемаш полодове или фреш(зависи от варианта на който се спираш) , защото "Органичните киселини в плодовете подкрепят очистването, плодовата захар подкрепя черния дроб, предпазва от хипогликемии и влияе добре на тонуса."
А английската сол не е страшна,сама ще видиш Peace

# 299
Може би ще си направя фреш, макар че си свикнах много да си карам само на вода, но нищо, на другите луни ще съм си само на вода. Flutter Вярно, че в понеделник е пълнолунието, аз съм още по стария календар. hahaha На плодове ще си карам, само на сокове... не ми се изтискват. Grinning Не може ли в неделя да съм на плодове, мисля пъпеш и нектарини, ще видим, а в понеделник на пълнолунието, на нектар /смелени плодове/, разреден с вода, важно ми е да е течно, така съм с друго усещане Laughing ? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт