Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 533
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
..е и аз да се отчета при Вас, - 1.1 без прегрешения Hug.. надявам се да е трайно  свалено килце  Praynig
Днес се захранвам и си продължавам по режим Peace

# 421
В детоксикацията е истината   bouquet Страхотно  Grinning само дето и днес ве4е четвърти ден продължавам да живея в WC,а пих ан.сол сам първия ден! Сега си варя ориз хем да хапна хем малко да "затегна" положението! АЗ съм твърдо решена да правя този режим до живот! Браво на успелите! А минусите са 2,но ако поне един кг е траен ще е супер!

# 422
  • под дъгата
Като казвам,че тук всички са ГЕРОИ....Браво!Кой повече,кой по-малко....Важно е усещането и като се погледнеш в огледалото да се харесаш.С постоянство и воля много се постига
Сега внимателно със захранването,че то също е много важно.Тези които се двоумят и триумят кое и как да се придържат към съветите на д-р Михайлов за захранване Peace

# 423
И аз да се отчета, за 2 дни - 3 кг. Доволна съм, другия път ще съм с вас за 3 дни. Flutter Аз си лунувам всяка седмица и ми е голям кеф. Grinning Сега ще мушка една салатка от домати и краставици с много мъничко сиренце, за вкус. Grinning А довечера картофена салатка, между тях 1-2 ябълки. Това съм предвидила. Браво на всички за минусите, сега трябва само да ги задържим. Whistling Hug

# 424
Реших да се изтегля днес - един килограм съм свалила, но принципно нямам много излишни така да се каже килограми  . Днес се захраних по схема обаче стана лошо, седях в тоалета повече от дните с английска сол и на гладно, стомаха ми не понесе овесените ядки,ще видим как ще бъда с картофите вечерта.
Детокса го понесох сравнително добре, като изключим повръщането първия ден, въздушно ми беше единствено вчера вечерта - просто се чувствах в безтегловност, не ми беше паднало кръвното, предполагам беше просто от липса на силички.
поздравления на всички издържали геройски тридневната борба
 Hug

# 425
Вчера ми беше най-трудния ден ,то не беше глад ,  отпадналост  ,а и времето ужасно задушно ,но...никакво отказване . И днес като се качих на кантара -радост -2 кг. Много съм доволна ,забравих за глад ,но не и за вода...  Grinning При първият  детокс ,пак -2 кг и най-важното е ,че успях да ги задържа . Много съм се амбицирала ... Praynig
  Тази сутрин кафе ,в 10 часа 1 праскова(мислих ,че няма да мога да ги погледна ) ,за обяд задушени зеленчуци ,които по-всяка вероятност ще останат за следобедна закуска  ,за вечеря салатка или таратор -ужасно съм обстоятелствена  Embarassed
  На всички ,които ни вдъхваха кураж и ни съветваха   bouquet
  Лек ден и успешно захранване !  Hug

# 426
Тук съм и аз  Hug
От снощи не мога да влезна в сайта, а за капак нямахме ток няколко часа, до преди малко.
Ами да се отчета и аз - при цялата ми стриктност 3 дни, без отклонения от правия път...само -1,5кг.... Rolling Eyes
Днес се захранвам по препоръките на първа страница...
Браво на всички ви, момичета!  Heart Eyes

# 427
  • под дъгата
А с обиколките как сте?Никой нищо не казва за тях....?Понякога няма много свалени кг,но обиколките..... Laughing

# 428
  • Варна
Аз пък забравих да се изтегля - както преди 3 дни, така и след тях smile3537 ама ми е готино де  Mr. Green
Сутринта хапнах малко овесени трици, след това няколко парченца диня, сега за обяд тиквички на оребрен тиган без мазнина  Flutter Довечера...нямам идея още Whistling

# 429
  • морето, сините вълни...
хихихи, обиколките си ме обикалят още ама ще им видим и на тях сметката  Laughing
аз също се записвам отсега за следващия детокс - фен съм му /от първия път Simple Smile/

# 430
Аз също не съм се теглила(беше ми неудобно пак да ида в съседката Embarassed),но се чувствам олекнала Laughing ама много трудно ми беше, незнам дали ше успея да премина пак през това Thinking

# 431
Аз специално не съм  мерила мерки, а и не съм обличала нещо по тесничко дето ми е било...Отивам...
Мерих едни дънки и един панталон - верно че ми стоят по-свободни  newsm44...дано само не е краткотрайна радостта...

# 432
  • под дъгата
Ql4e_ZLAto smile3501 Опитай се да спазваш колкото може повече от препоръките на д-р Михайлов след детоксикация и....успеха ти е гарантиран Hug
plami! Всяко начало е трудно....Дерзай! Hug

# 433
  • Бургас
При мен килата са -2, обиколки не съм мерила.  Laughing Доволна съм, при все че през цялото време не ми беше добре. Тръшна ме една следморка настинка, гърло ме боцкаше.  Sick Два дни и половина бях на пъпеш, а снощи ядох нектарини. А, и вчера не си пих солта,  Rolling Eyes забравих да си купя предния ден... 

Момичета, чудесно се справяте! Днес да внимавате с хапването! Аз до сега съм на 2 нектарини, овесени ядки, за обяд - настъргани моркови на салата. За довечера не съм го мислила, но може би ще направя картофки.
Чета, че доста се оплакват от отпадналост. Трябва да пиете мноооого течности, ако и това не помага, по една лъжица мед спасява положението.

# 434
Ql4e_ZLAto smile3501 Опитай се да спазваш колкото може повече от препоръките на д-р Михайлов след детоксикация и....успеха ти е гарантиран Hug
plami! Всяко начало е трудно....Дерзай! Hug
Така съм решила, щото сега съм надъхана и амбицирана, но какво ще стане през следващия месец....
А за следващия детокс съм на море.... ол инклузив.... кажете как да детоксикирам... Аз сега три дни почти не съм излизала от нас, намираме си с малкия разни занимания, но вече издивяваме и двамата...
Правила ли е някоя от вас детокс на морето?  Peace Споделете, моля!

Общи условия

Активация на акаунт