Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 578
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Браво бе мацки!
Чета,чета
и спокойно мога да споделя-
тук всички са герои,
начело с мама Зори,
дето все мърмори...
Продължавайте,не се предавайте-
с диня,пъпеш или сок,
с инат, желязна воля
и много хъс
килцата да победим
и обиколките да намалим!

H0uSse_BabyПомислих,че си се отказала,като не се появи толкова време... HugУспех!

Браво Бубке,не знаех че детокса отприщва поетични наклонности  Joy

# 406
  • под дъгата
Фиданка стройна аз ще стана
и готино бедро
на плажа ще покажа...
DETOXMAMA - Hug

# 407
Фиданка стройна аз ще стана
и готино бедро
на плажа ще покажа...
DETOXMAMA - Hug

АМИН !

Бубе,радвам се,че  не ми се разсърди заради острия тон,когато се "запознахме". Благодаря ти!
Днес казвам" Благодаря" сигурно за 168 път! Прекрасно е да имаш поводи да кажеш тази дума и най-вече хора,на които да я кажеш.Това означава,че много хора държат на теб!
Оф,сори за спама,ама така ме накара отвътре...

# 408
Виждам, че поезията е завладяла сърцата на детоксикираните дами  Heart Eyes

Момичета, реших да видя какво показва кантара, тъй като вече е 3-ти ден края и виждам около килограм най-много разлика, ако не и по-малко ..... Не пих ансол, дали е заради това (макар че нямам проблем с 00) или пък от цикъла ....

Вие, когато сте в цикъл, по-тежки ли сте ?

# 409

H0uSse_BabyПомислих,че си се отказала,като не се появи толкова време... HugУспех!
Е глупости, как ще се откажа, особено като я пих таЗ гадост солта 2 дни... Hug Започвам да спортувам...

newsm39

Ahim_sa, вероятно е от МЦ, може да задържаш вода. Peace

# 410
Ahim_sa, вероятно е от МЦ, може да задържаш вода. Peace
Дано  Peace  Hug

# 411
DETOXMAMA .... mamo Zori..... ти този вид само с детоксите ли постигна....ако не енахално да попитам  Peace

# 412
Девойки
хареса ми оптимистичния и поетически дух
май днес вечерта ще ми е най трудната вечер, до обяд бях бодра и с дух, обаче нещо на глада гадния гласец започна да ми шепне на ушенце... започна да ми прави впечателние кой какво яде което е лошо, НО ще се справя...
Успех на всички и  Hug

П.С не съм отслабнала и грам но не беше това целта на детокса ми... и също съм в цикъл

# 413
За захранването на първа страница пише, че може да се хапва сирене, мляко и т.н., но на вечеря. Peace Аз на обяд смятам да хапна картофена салатка, а за вечеря салатка /домати и краставици/ със сиренце и ако съм още гладна малко таратор. Peace

# 414
  • Варна
Момичета вчера вечерта голям зор видях. Накрая така се изнервих, че чак сънувах че се храня Laughing. Сега пък нещо не ми се яде и още не съм почнала със захранването.

# 415
Момичета, днес отчитам още минус 1 килограм, явно наистина от цикъла е всичко Simple Smile
И на мен не ми се яде, при все, че снощи приритвах, не толкова за храна, ми някак отпаднало ми беше, малко виене на свят, ниско кръвно и такива Simple Smile Но си струва - доволна съм  Hug

Кажете вие, смятате ли да правите и лунната по 1 ден седмично до другия детокс ?

# 416
 Няма ли кой да се отчете Joy Joy Joy
 Аз определено съм доволна и успях стриктно да изкарам 3 дни макар че привечер ме подгони глад и ме заболя гърло  Sad Приблизително 3 кг свалих ,но важното е колко ще запазя .
Обиколките също съм ги намалила но има какво да се желае още малко WinkДнес захранване започнах с мюсли,  кафе, водичка  .За обяд имам ориз с зеленчуци ,а вечеря салатка с домати .

# 417
Здравейте!
Аз искарах 3 напълно стриктни дни и съм 2 кг. Много съм доволна още повече затова че видях 6-ца отпред. 69 кг показа кантара, което не се е случвало от 3 години близо.
Много голям глад ме гонеше, просто незнам дали ще го направя детокса в близките месеци, беше ми изключително трудно, но пък съм и доволна, че все пак се реших да се прочистя.
Пожелавам успех на всички, които продължават с детоксите.
Буба-лина ти вдъхваш голям кураж в темата и съм ти благодарна, както и на всички останали, че пишехте.
Без вас надали щях да успея, при все това, че обичам да ям. Любимо ми е  Crazy Mr. Green
Едно голямо БЛАГОДАРЯ  на всички!  Hug
Успех!   bouquet

# 418
  • TX
DETOXMAMA Пиша тук защото в др нещо ми забива и 6 пъти се опитах да си пусна отг  Hug

Относно хидроколонтерапията педи година щателно проучвах въпроса и почти се бях навила за тази процедура, но мой близък некомерсиале медик ми зададе въпроса " Колона и дебелото черво чистим ок, ами какво правим онези повече от 8 метра тънки черва:?: ами миклофлората ще възстановим ли, онази флора която организма ти е градил за целият ти живот:?:..." това ми беше достатъчно да се откажа от въпросната клонотерапия която се прави три пъти в седмицата и едната процедура е около 200 лв. е не благодаря
Мама Зори аз съм си стриктна, независимо от скоростта ми като на охо бохо (последното състезание с охлюви го загубих, но въпроса е да сме в джаза) килограмите са -1,5 но не са реални утре след днешното захранване с кафяв ориз ще се отчета  Wink  
Продължавам със зелева супа, че идната седмица сме на почивка и искам да не ми е така впит банския както ми беше в събота  Mr. Green

# 419
  • морето, сините вълни...
Привет и от мен!
И аз бях стриктна, всъщност може би димящата вода ми беше по малко. Не е трудно, дори мога да продължа още на този режим  Mr. Green
Но явно нещо или съм объркала или имам тайни и от мен запаси. Кантара показва с мнооого фантазия 0,5кг надолу. Защо ли  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт