Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 582
  • 739
  •   1
Отговори
# 390
  • Варна
Някой пиеше лактулоза вместо английска сол. Виждам, че това е сироп. Може ли да сподели за колко време стига този сироп, какво количество сутрин пие от него, как е на вкус и т.н.? (обмислям да сменя манитол-а със следващия детокс, че се пие по цяла чаша от него и отново води до  Sick при мен)

За да няма подведени от този пост, да кажа, че не е препоръчително да се ползват заместители на английската сол  Peace

# 391
Не не може . Захранването е най-  важно след детокса и е описано какво  и кога се хапва на първа страница Wink

# 392
Хайде и аз да се отчета. Това ми е вторият детокс. Бях предимно на праскови ,обичам диня ,но съм забелязала ,че ми се подува стомаха . Но всичко е индивидуално...До сега прегрешения нямам ,надявам се и  днес последния ден да издържа..Вторият ден имах малко главоболие ,както и студени крака и въпреки това повече от 3 чаши димяща вода не можах да изпия .Килограмите -1 само ,но и от това съм доволна  Simple Smile
С какво ще се захранвате ,добре е да споделят момичетата с повече опит. Hug
Може ли постна супа с морков ,лук ,чушка ,домат и елда с 1.ч.л. олио  newsm78
Лек ден на всички и успех  Peace

# 393
svetul4eto благодаря  bouquet И аз като normas ще се радвам по-старичките да споделят с какво ще се захранват newsm17

# 394
Ей,много пишете,едвам изчетох всичко!Волята ви и желанието ви за успех са завидни и както виждам,въпреки дребните неразположения геройски удържате фронта.Браво!
И аз да ви се похваля-детокса започнах от вчера по една или друга причина.И понеже колежката от топлата точка в магазина ,в който работя излезе в отпуска,а сменничката й почиваше се наложи да ме командироват на печката и скарата.Не мога да ви опиша какво изпитание на волята имах-на всичкото това готвене...И накъдето и да се обърна все за ядене виждам...обаче си останах желязна!Гордея се със себе си! Много е сладко това чувство ,нали?Със сигурност и вие го усещате.Хайде,както се казваше в един стих:"...много мина,мъничко остана..."

# 395
DETOXMAMA браво smile3501 че си се удържала аз определено не бих могла. В къщи даже не готвя, оставила съм мъжо на сандвичи, яйца и макарони до вторник Embarassed

# 396
Здравейте!
Аз удържам успешно това изпитание. Единственото, което ми се случва, че ме гони безобразен глад. Иначе нищо ми няма и не ме е боляла и главата. Еннергия имам в повече и се чувствам добре.
Буба-лина, ти си уникална. Много ми помагаш повярвай ми, а сигурно и не само на мен.  bowuu
DETOXMAMA поздравявам те. И около себе си виждам два дни само храна, но няма начин ще трябва да сме железни.  Hug
Аз ще се меря утре сутрин. Малко ме е яд че не се премерих в събота сутринта, но имах едно качване на кантар в понеделник и бях 71, така че ще си смятам от там, надявам се, надолу да е кантарев  Praynig
Успех на всички и днес и утре тука на отчет.   bouquet

# 397
Аз този път съм с вас само днес,че нямаше как предните два дни да се включа.
Изпих си солчицата/препоръчвам ви да си я разтваряте в биричка,по-лесно се понася  Laughing/
После едно кафенце само с малко мед,с чай от джоджен ще се наливам днес и с нектаринки.Много ми се яде диня,ама голям дъжд е,не ми се излиза да търся диня.
Успех на всички и да валят минуси на кантарите  Hug

# 398
Мurka,писах ти в другия форум,но като гледам тук си по-активна,затова се включвам да ти кажа.

# 399
Аз знаете ли какво направих... hahaha Понеже лягам много късно/рано Rolling Eyes и ставам по обед, станах в 9, изпих солта и после пак заспах, та чак сега се събудих. Laughing Сега започвам водата, ще си направя нектар от пъпеш, мисля да включа и 1-2 парчета ябълка към него. Thinking Да се похваля, ходих до 00.  newsm44 И аз никакви неразположения нямам, нито главата ме боли, нито ми е лошо, нито нищо. Снощи имах малко студени крака, ама то и времето си беше студено, а аз боса... Laughing Хайде по-късно пак. Успех на всички! Hug

# 400
  • Варна
Момичета имам въпрос. Динята и пъпеша на сок ли триябва да се правят. Аз ги ям, защото останах с впечатление че може, но чета че ги правите на нектар и се притесних. Cry Да не се окаже 3дневното ми гладуване напразно. newsm78

# 401
Можеш да си ги ядеш, на мен ми е важно да са течни. Laughing Понеже досега само лунувах и карах само на вода, искам да си ги пия. Peace

# 402
Привет и от мен Simple Smile
Искам да благодаря на всички пишещи в темата, защото благодарение на тази тема се наканих най-сетне да направя въпросния детокс Simple Smile Знам за него отдавна, но все или забравям или ме мързи или пък дойде ли луна и точно тогава има гости/празници/излизания или каквото и да е, което изключва неяденето  Laughing (то оправдания много де) Simple Smile От време на време си правя разни пречистващи дни, но не и 3 поред и не съобразени с луната, така че тях не ги броя Simple Smile Сега от онзи ден карам на фрешчета и някой друг плод, но английска сол не пия, поради различни съобръжения.
Първи ден ми беше най-дискомфортно понеже ми дойде с разните му "екстри" (включително доста разбъркан стомах, ако бях пила и ансол си представям просто как щях да се довърша  hahaha), но сега вече съм ОК. С 00 подпомагам въпроса ако се наложи с народно - природни средства и така Simple Smile.
От предишен опит с по-дълги гладувания мога да кажа, че този 3-дневен вариант е много по-лек и приятен, особено лятото, защото самата мисъл, че се прави 3 дни, а не за 20 (който са ми изглеждали цяла вечност) се приема много по-лесно и неусетно Simple Smile.
Целта ми освен пречистване е и махане на последните 5-6 килограма, тъй като съм на режим от 5 месеца и вече по-бавно се свалят килограмите.
Успех на всички и както се казва Venceremos  Peace

# 403
  • под дъгата
Браво бе мацки!
Чета,чета
и спокойно мога да споделя-
тук всички са герои,
начело с мама Зори,
дето все мърмори...
Продължавайте,не се предавайте-
с диня,пъпеш или сок,
с инат, желязна воля
и много хъс
килцата да победим
и обиколките да намалим!

H0uSse_BabyПомислих,че си се отказала,като не се появи толкова време... HugУспех!

# 404
Буба лина, има рима Wink и  Peace.............и аз съм от мрънкащите, особено вечра ми беше много гладно #Cussing out
Ден трети Peace.. не остана Mr. Green
....... на нектаринки 2 - 3 съм, после за вечеря пъпеш Mr. Green
.. и днес не пих ансола Sick... имах спешни ангажименти Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт