Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 521
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
При мен килата са около -2. Доволна съм, при положение, че първия ден изтървах... Сутринта бях на кафе, сега малко зелева салата с морков и варени картофи, десерт - ягоди. Довечера ще измисля пак нещо лекичко.

Този чай ПуЕр къде да го търсим?  newsm78 Чай ли е или капсули? Аз като чуя китайски капсули и малко настръхвам... Някой пробвал ли е?

Буба, заинтригува ме за езика. Дай инфо.

# 46
Аз съм -2.5кг....исках още, но сега е по-важно да ги задържа, че при предишния детокс нещо не се справих особено добре  Embarassed поздравления на всички за добрите резултати и до следващия детокс
благодарности за новата тема и оформлението    love001

# 47
  • под дъгата
Калинке Малинке,инфото я някъде из тема 2 -ще се поровя после ,дано открия,ако не при повече свободно време трябва отново да изчета темата...
Допис - намерих гооо http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=202670

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 01:29 от buba_lina

# 48
Здавейте ,трепачки на токсини!

Да се похваля-издържах  newsm44 newsm44!!!!И трите дни,направо учудих себе си.Не знам колко кг съм свалила,че все не смея да си купя кантар.Ама дънките започнаха да ми хлопат мъничко.Надали е повече от 2 кг,но важно е че "устисках".

Пожелавам на всички да задържат постигнатото!

# 49
  • България
 Здравейте момичета, мога да се похваля с трети успешен детокс. не знам колко смъкнах този път, но се чувствам чудесно и мисля да продължа. Аз правя детокса основно по здравословни причини, а намаляването на килата ми е като бонус /нямам спешна нужда, но никога не е излишно Wink/. Определено се чувствам много по-добре, но забелязвам една закономерност - за 3 път след детокс ми избива херпес на устната, а 20 години не съм имала такъв проблем. Някоя от вас да има инфо по въпроса  newsm78?

# 50
Привет!
Разписвам се, за да ви следя.... Peace

# 51
Здравейте и от мен! Това ще е вторият ми детокс, сега смятам да направя летния вариант - с ягоди или череши. Обаче още първия път имах голям проблем - на мен англ.сол изобщо не ми действа. Даже като видях, че една лъжица не ме оправя пробвах и с малко повече - е, нищо не стана! Знам, че смисълът от нея не е само разхлабващ, но все пак ако няма да отида до тоалетната и да изхвърля така някакви токсини, защо изобщо да я пия тази гадост? Дали мога да я заменя с нещо друго? То при мен действат само добре запарените слабителни чайчета и дулколакс пико (чуден препарат).

# 52
  • София
Здравейте и от мен! Това ще е вторият ми детокс, сега смятам да направя летния вариант - с ягоди или череши. Обаче още първия път имах голям проблем - на мен англ.сол изобщо не ми действа. Даже като видях, че една лъжица не ме оправя пробвах и с малко повече - е, нищо не стана!
newsm78 newsm78 newsm78  #Crazy #Crazy #Crazy, леле аз едвам стигах до  Toilet особено 3 ден. Чедна работа. Може организмът ти да е привикнал към чайчетата и дулколакс пико и сега солта да не действа.

УСПЕХ!!!

# 53
  • Варна
И на мен английската сол не ми подейства. За следвашия месец съм купила Манитол, ще видим как ще е  Peace

# 54
  • TX
И на мен английската сол не ми подейства. За следвашия месец съм купила Манитол, ще видим как ще е  Peace
Какво значи не ми подейства .............
Всъщност слабителни има много, но идеята на английската сол / магнезиев сулфат / да се употребява, е защото магнезият създава осмотично налягане и именно това извлича токсините, които в последствие се изхвърлятНо явно интерпретации на детокса много

# 55
  • под дъгата
Murka -абсолютно права си и подкрепям мнението ти!Не прибягвайте веднага до заместители.В другия форум д-р Михайлов беше дал лактулозата и манитол-а като евентуални заместители на ансола и сега някои момичета се хващат за тях.Не знам как не ви действа солта...ама то си е до организъм Peace

# 56
Знам защо трябва да е англ. сол, точно затова предния път я пих. Но тези токсини освен да се извлекат трябва и да се изхвърлят, нали? Е точно този момент на мен ми куца. По принцип съм си с лениви черва, вземам мерки, но наистина организмът привиква дори и към съвсем природните продукти. Не съм чела за манитола или лактулозата, но ще го направя. Все пак, някой може ли да сподели те как действат?

# 57
  • Варна
Всъщност слабителни има много, но идеята на английската сол / магнезиев сулфат / да се употребява, е защото магнезият създава осмотично налягане и именно това извлича токсините, които в последствие се изхвърлятНо явно интерпретации на детокса много

Значи, че след като я повърнах 2 пъти, на 3тия успях да я задържа, но не ми подейства очистително  Peace Въобще не искам да правя различни интерпретации, нито съветвам някой да прави като мен, просто споделих опит............

# 58
  • TX

Значи, че след като я повърнах 2 пъти, на 3тия успях да я задържа, но не ми подейства очистително  Peace Въобще не искам да правя различни интерпретации, нито съветвам някой да прави като мен, просто споделих опит............
Гадна си е, даже много и на мен всеки път ми е почти на изхода   Wink
ако прояснението е  прозвучало като някакъв ултимативен тон сори, не съм искала никого да засегна  Flutter

# 59
Запис в темата, връщам се да чета по подробно, успех на всички.

Общи условия

Активация на акаунт