Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 537
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
засега само ще следя темата и дано скоро се престраша!

# 61
Здравейте, момичета!  newsm51
Днес се замислих дали детокса може да се направи с диня... newsm78
Щом може с череши и ягоди...
Вие как мислите?
 Heart Eyes Hug

# 62
  • под дъгата
Ql4e_ZLAto-да,може.Добавила съм в 1-пост специално за летните детокси Peace

# 63
Признавам си, не съм чела, сега ще се поправя  Embarassed
Благодаря, buba_lina   Hug светкавична си просто...
И мисля, че това с динята е страхотно  Party

# 64
  • под дъгата
Диня и пъпеш без ограничения Party Откога го чакам този детокс....Не остана-има-няма 10-на дена...

# 65
Та следващия детокс е 24,25 и 26.06, нали?  newsm78
Да не объркам нещо пак...

# 66
  • под дъгата
Та следващия детокс е 24,25 и 26.06, нали?  newsm78
Да не объркам нещо пак...
newsm10

# 67
  bouquet buba_lina страхотна си,благодарение на теб събирам сили и на пълнолуние съм плътно с вас! Благодаря ти за огромното старание и изчерпателната информация,аз мисля да си взема и хомеопатията която се препоръчва срещу целулит !
Приятна вечер на всички и отново огромно Благодаря на buba_lina!

# 68
  • под дъгата
drugata -разбира се,че трябва да опиташ и детокса,няма само да лунуваш Hug Никак не е страшно,а този детокс може на дини и пъпеши,които са разрешени в неограничени количества Wink

# 69
  • София
Здравейте! Аз имам две успешни детоксикации зад гърба си (октомври и ноември), след което се отпуснах и отлагах във времето. Сега съм твърдо решена да бъда по- упорита и съм сигурна, че ще съм доволна от постигнатото. Този месец ще се пробва и мъжът ми. Нямам търпение, ще докладвам за резултата.  Hug

# 70
Диня и пъпеш без ограничения Party Откога го чакам този детокс....Не остана-има-няма 10-на дена...
От миналия детокс не бях влизала в теичката, и страаашно много се зарадвах на поста по-горе!!!!
Това е чудееесно, с нетърпение го чакам smile3508 smile3521
След седмица ще съм с вас. Hug

На тези, които още се колебаят ще им кажа, че няма ниищо страшно в детокса! Опитайте, ако не ви понася лесно ще се откажете. Peace

# 71
И аз смятам да опитам детокса сега при пълнолунието, пък да видим.

# 72
И аз искам да се присъединя към вас newsm78.   Никога не съм правила детокс. Прочетох всичко изписано дотук ,чудесни обяснения и информация ,но винаги възникват въпроси за наченаещи като мен.Не ми е ясно през тези три дена ,могат ли да се смесват плодовете -например един ден череши ,втори ден диня трети, ден ягоди -все още тези плодове се намират на пазара , или е задължително от един вид плод .И колко вода и чай е необходимо да се пие ,когато се ядат плодове (при детокса със сокове ми е ясно ). ooooh!

# 73
  • под дъгата
normas-добре дошла при нас  bouquet
Могат да се смесват плодовете-дори може всеки прием на ден да е на различни плодове-напр. първо хапваш диня,следващия прием ягоди,после череши и т.н. А пиенето на чай и вода е на принципа колкото повече,толкова повече-около 3-4л на ден,а може и повече,няма лошо Peace

# 74
buba_lina , благодаря за светкавичния отговор   bouquet

На 24 съм с вас  Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт