Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 489
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Детокс мама
пропуснах ансола защото имах ужасно галвоболие съпроводено от повръщане и нехарактерно за мен високо кръвно първият ден. Принципно съм с мигрена хронична но болката беше много силна и доста по различна, понеже нямах друго обяснение реших че е от англисйката сол. Не приемам да е от чистене на организма защото при услове че никога не закусвам и обядвам леко след 15 няма какво да се случва заради липса на драстична промяна в обстоятелствата. Помислих че английската сол прининява някакъв дисбаланс в огранизма ми защото тя принципно никога не ми действа и като очистително.

приемам мисълта обаче да опитам СЪС английска сол следващият път, ако се повтори главоболието вече ще е потвърждение че се случва нещо нередно. Ако няма главоболие тогава предполагам е било просто съвпадение.

За протокола аз не очаквам да отслабна - искам малко тонус и да се отърва от лошия холестерол който се вдига благодарение на стреса и не се повлиява от хомеопатични препарати а само от сериозни лекарства.Вчера нямах време да се захранвам затова изкарах пак цял ден на две правскови и един домат. Вечерта се поглезих с ориз със зеленчуци и салата от моркови. Харесва ми  ( предполагам и на всички ВАС )  усещането че съм наложила волята си над "слабата физика"...

Последна редакция: ср, 28 юли 2010, 10:07 от _re_ge

# 451
Благодаря за отговора DETOXMAMAnewsm51 Не можах да се въздържа да не попитам, просто изглеждаш много добре...
И аз не закусвам откак се помня, ям плодовете преди всичко друго, а не за десерт, пия доста течности, но .... виж това с яденето до 19-20 чааса... е, не ми се получава. Макар че след предния детокс сама усетих голямата му сила - случваше се така, че обядвахме късно и доста обилно  Embarassed и  естествено вечерта не ни се ядеше и пропускахме, а на следващия ден кантара ми показваше 300гр например по-надолу от предния ден  newsm78  Е, това би трябвало да ми е голяма мотивация, нали? Явно доста бавно ще мога да се простя със старите си навици, но ще се старая много да го направя. А, и сигурно Хашимотототото ми е виновно.... шегувам се, разбира се Wink
Това е!  Peace

# 452
Детокс мама
пропуснах ансола защото имах ужасно галвоболие съпроводено от повръщане и нехарактерно за мен високо кръвно първият ден. Принципно съм с мигрена хронична но болката беше много силна и доста по различна, понеже нямах друго обяснение реших че е от англисйката сол. Не приемам да е от чистене на организма защото при услове че никога не закусвам и обядвам леко след 15 няма какво да се случва заради липса на драстична промяна в обстоятелствата. Помислих че английската сол прининява някакъв дисбаланс в огранизма ми защото тя принципно никога не ми действа и като очистително.

приемам мисълта обаче да опитам СЪС английска сол следващият път, ако се повтори главоболието вече ще е потвърждение че се случва нещо нередно. Ако няма главоболие тогава предполагам е било просто съвпадение.

За протокола аз не очаквам да отслабна - искам малко тонус и да се отърва от лошия холестерол който се вдига благодарение на стреса и не се повлиява от хомеопатични препарати а само то сериозни лекасртва.Вчера нямах време да се захранвам затова изкарах пак цял ден на две правскови и един домат. Вечерта се поглезих с ориз със зеленчуци и салата от моркови. Харесва ми  ( предполагам и на всички ВАС )  усещането че съм наложила волята си над "слабата физика"...

На следващия детокс опитай с 1 ч.л. сол вместо супена.Изкарай и трите дена така да видим пак ли ще е така.Ще измислим нещо,не се тревожи.Браво за волята! Тя е водеща във всичко,с което се захванем. Hug

# 453
Здравейте момичета!
От известно време ви чета и така съм се нахъсала да я правя тази детоксикация, че нямам търпение да дойде следващото пълнолуние/з-то това го изтървах/.Надявам се, че приемате нови попълнения в редиците си. Предполагам, че не пречи да вземам до тогава Цефамадар,анакардиум ориентале и калкареа карбовика, както и цветен прашец сутрин на гладно. Толкова много искам да ги сваля тези проклети кила  Praynig.

# 454
Момичета,здравейте!

Твърдо съм решена да направя и аз тази детоксикация следващия път.Имам 3 излишни килограма и много искам да си помогна по този начин.

Въпросът ми е кога се пада следващата детоксикация?

# 455
следващия детокс е на 22, 23, и 24.08

# 456
следващия детокс е на 22, 23, и 24.08

Само веднъж месечно ли е  Thinking

А ако го направя преди следващото лунуване/последна четвърт-3.08/ дали ще има пак благоприятен ефект?

# 457
Детокс с ансол се прави само на пълнолуние, ако искаш на другите вази си лунувай, но без ансола.

# 458
  • TX
Бубалина още веднъж аплаос за оформлението на темата, отдавна не бях гледала първа страничка, но исках да сверя нещо и отново се възхитих на ентусиазма и усърдието което си положила за стиковането на екстракта от инфо  smile3525
за останалите ЧЕТЕТЕ ПЪРВА СТРАНИЦА
ИНФОТО Е ТАМ

# 459
по повод на английската сол искам да кажа че ми се струва ,че няма как да пия,просто стомаха ми все още е разстроен,освен да пробвам с кафена лъжичка ................иначе сте справи ,че без ан.сол си е просто разтоварване ,а не детокс!

# 460
Привет на всички! Отне ми няколко дена да изчета почти всичко, но не съжалявам за схванатите вратни мускули....Ето го резултатът - вече съм част от това форумно воинство.  Hug
Задачата е ясна, целта благородна, а средствата - под вещото ръководство на специалиста - разрешени.

Много моля някой да ми обясни: задължително ли е детокса да се прави съобразявайки се с фазата на луната. Възможно ли е и ще имали ефект, ако се започне в неопределен ден?!

# 461
  • под дъгата
Благодаря Murka Hug Не съм направила кой знае какво...а и ми е приятно да го правя,за да се чувстваме всички уютно в темата,а и като погледнеш и прочетеш хем да разбереш,хем да ти е приятно(Абе даскалска работа-да е ясно и прегледно Wink )Честно казано на моменти се изумявам как някои ей така влизат,питат или не питат и започват детокс без да са наясно(не искам да обидя никой от съфорумките Peace ) и се започва с едни безумни въпроси.... ooooh! Аз преди да започна с детоксите месеци наред четях в другия форум.Но всеки отговаря за себе си.
Благодаря и на мама Зори,че се регистрира тук и намира време и за нас-да ни посъветва,поощри,нахъси,да помърмори,да се понакара и...със волята и ината си да ни зарази.Благодаря ти! Hug

# 462
  • под дъгата
Много моля някой да ми обясни: задължително ли е детокса да се прави съобразявайки се с фазата на луната. Възможно ли е и ще имали ефект, ако се започне в неопределен ден?!
Д-р Михайлов препоръчва при пълнолуние,защото "В деня на пълнолуние има мощна отливна вълна, която ги "измива"(токсините). Преди пълнолуние се гладува по-лесно, постигнатите резултати се задържат трайно и т.н."
Аз доколкото знам след пълнолуние пак може ,но при конкретни проблеми.ДЕТОКСМАМА ще ти обясни най-добре като се появи.А дотогава погледни тук http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=12596&sid=5 … dc3661752ba74517c и ако имаш по-специфични въпроси задай в темата за дискусии-ако не д-р Михайлов все някоя по-веща съфорумка ще ти обясни Peace
Абе момичета,тези,които имат регистрация в другия форум...от 26.07. темата не е помръднала,не мога да пиша...И при вас ли е така?

# 463
Аз само чета там, и да, не е помръднала от тогава вечерта....

# 464
Наистина има проблеми с форума,но се прави всичко възможно да се отстранят.Не могат да се правят регистрации,нито да се пише.Но имаме уверение,че скоро всичко ще е наред.Дотогавяа можем да се концентрираме тук.
Детокса е правилно да се прави по пълнолуние.Това е общото правило.Изключение се прави в някои редки случаи като започваща вирусна инфекция например.

Общи условия

Активация на акаунт