Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 504
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Побутвам темата,че пьлнолунието наближава.Така се надьхах от вас-надявам се да успея с детокса и аз.Имам да махам и токсини и килограми.

# 496
Макарче ми беше много трудно първия път съм твърдо решена да опитам пак, че съм на море и му поотпуснах края та доста за чистене и сваляне ще има ooooh!

# 497
Ето ме и мен , остана още малко , някаква си седмица до 22.08

На мен , предният път най-трудна ми беше третата вечер, в един момент се проклинах че не съм усетила уловката че не са три пълни денонощия ами са три и половина и именно последната вечер/нощ ми беше най усилно, странно но точно тогава ми се случи кризата на глада. Обаче щом един път успях ще успея и пак, както и всички вие със съвместни усилия
 Hug

# 498
здравейте момичета Simple Smile
имам един въпрос кога започва и кога свършва детокса ?

# 499
22, 23, 24 август. Peace

# 500
Здравейте, момичета  Embarassed
аз също искам да попитам на 22.08 от сутринта или от 20:05 ч Party

# 501
От рано сутринта на 22. Peace

# 502
благодаря

# 503
Благодаря много!
Аз днес лунувам но на 22,08 сметам да направя едно тридневно прочистване,то май ще стане четиридневно  Grinning Joy Надявам се че няма да съм сама и ще се подкрепяме.

# 504
Новобранка съм  Hug
Разчитам на мъдрите ви съвети и озаптяне като ме подпука желанието да хапна, захапя, изям, заръфам нещо или някой.  Mr. Green

# 505
  • Варна
И аз ще бъда този месец пак с вас. Предния път се чувствах много добре Hug

# 506
  • в резерват
Разчитам на мъдрите ви съвети и озаптяне като ме подпука желанието да хапна, захапя, изям, заръфам нещо или някой.  Mr. Green

Grinning ами наблягай на някой , ако не помогне, пробвай с фреш от портокал или резен диня
.......

на мен лично,  спасението ми е  в зеленият чай без захар,  с много  пресен  лимон, както и чаят от джоджен.

Отново се нареждам за тридневен детокс....  Party хубавите резултати от предишните съм си ги запазила, та се надявам  отново да се зарадвам с някой хубав минус.

Дано и всички останали останат доволни от резултатите си   Peace

# 507
  • морето, сините вълни...
Подреждам се и аз - за втори път.
Първия път нямах никакви минуси, но и не почувствах никаква тежест нито зверски глад. Така че с нетърпение чакам този.
Ще поръчам на мъжо да купи анасола а пък аз ще метна един поглед на първа страница - да си припомня севетите и препоръките.

# 508
  И аз да се запиша в темичката, трети детокс ще ми е . Отново мисля да съм на сокче от цитруси.  Grinning

# 509
Искам да попитам момичетата с опит - анлг.сол всеки ден ли се пие и ако ДА всеки ден ли има разхлабващ ефект?
Наближаващото пълнолуние се пада вторник, което означава, че ден първи е неделя - ОК  Wink, но понеделник и вторник на работа няма да ни платят за престой във WC или да искам от петък да ми инсталират компютъра там  Blush

Общи условия

Активация на акаунт