Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 510
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Дорис, при всеки е различно. При мен по принцип първият ден е по-интензивно посещението, после не толкова. Но и трите дни не е толкова страшно - няма колики, няма толкова спешни позиви, просто не чакаш последния момент.  Peace

# 511
Дорис, при всеки е различно. При мен по принцип първият ден е по-интензивно посещението, после не толкова. Но и трите дни не е толкова страшно - няма колики, няма толкова спешни позиви, просто не чакаш последния момент.  Peace

И не носиш бели дрехи  Blush Mr. Green Значи и трите дни по една равна супена л. англ.сол се пие.

# 512
the Дорис, при мен нямаше разхлабващ ефект в който и да било от трите дни. Това е в скромния ми опит от две детоксикации. Simple Smile

# 513
Купих си английската сол,в сьбота се запасявам с плодове и в неделя стартирам.Само дето мьжа ми смята ,че няма дя издьржа 3 дни на плодове-знам ли -понякога ми е слаб ангела...

Да ви попитам-в аптеката ми казаха ,че англ. сол се понася по-лесно разтворена в газирана вода-дали ще е по правилата на детокса ?

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 00:01 от Bambinkamalinka

# 514
Заминаваме на море  newsm68
Вземам  си английската сол..... но незнам дали ще я ползвам...малко се страхувам...смяна на климата...и водата... и т.н. ...дали да си правя експерименти.....Мислех иначе поне за два дни... newsm78

# 515
  • под дъгата
Ql4e_ZLAto няма страшно,не се предавай-ползвай я!Приятна почивка ти желая!
Bambinkamalinka -ами някои момичета я разтварят в бира-казват,че не им горчи толкова,та щом с бира става що не и с газирана вода-толкова от 50гр няма кой знае какво да нарушиш.Не я разтваряй в много вода(или сода)-колкото да се разтвори и после след 30 мин започвай да приемаш течности-колкото повече,толкова по-добре.Наблегни на чай или димяща вода.Предполагам си прочела 1 стр Peace Успех

# 516
Благодаря, buba_lina   Heart Eyes
Успех на всички момичета!  Peace

# 517
  • София
Здравейте, мисля и аз да се включа в детокса този път, макар че на миналата лунна след цял ден на сокове вечерта се изложих и изядох една салата от домати и лук овкусена. Embarassed
Прочетох обстойно 1 стр., но да попитам - може ли за един ден да смесвам диня, пъпеш и цитрусови сокове/ не на едно ядене/ и евентуално да прибавя и няколко ябълки?

# 518
Сандрела, зависи какъв резултат искаш да постигнеш. По-добре си избери един плод за деня, дините и пъпешите са без ограничения от другите плодове може от 800 гр. до килограм /ако е с дебели кори/. Не се оставяй да прегладнееш, редувай плод със чай/подсладен с малко мед/, вода или сок, зора е първия ден. По- лесно ще ти е когато другите вечерят да си намериш някакво занимание далеч от масата. На мен най-трудно ми е вечер и то повече психически а не, че съм толкова гладна. Успех!

# 519
  • София
Разбира се искам максимален резултат, но по важно е да издържа до край.
Лошото е, че последния път пържих кюфтета за сина и мъжа и .....а те са толкова безпомощни милите, че и един сандвич не могат/не искат/ да си направят.
Явно ще им купя нещо готово или ще сготвя предварително.

# 520
Този път няма да пропусна и ще си карам детоксикацията.Още днес ще си купя английската сол,а дотогава ще карам на плодове и ядки,малко да се разтоваря от мазнини и въглехидрати.
Тези хомеопатичните за целулита някой пробвал ли ги е?

# 521
добро утро Simple Smile
За първи път ще правя детокцикацията   и искам да попитам мога ли да съм на зеленчуци?

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 08:52 от valen_tina

# 522
  • Бургас
Валентина, по-добре е с плодове и сокове. Прочети 1-ва страница.  Peace

# 523
Здравейте, и на мен ще ми е за първи път.
Не разбрах   newsm78 на едно място пише че диня и пъпеш може да се консумира без ограничение, а на друго че не трябва да надвишава 0.800 кг на ден. Кое е правилното?

# 524
  • под дъгата
Кalaka добре дошла!Правилното е това,което казва д-р Михайлов,а то е постанто на 1 стр. Peace
"През този детокс не пием цитрусови сокове-ако сте забелязали по това време на годината цитрусите вече са по-сухи и не са много подходящи за сок. Хапваме ДО 1 кг череши или ДО 2кг ягоди на ден, разпределени на по-малки порции през деня.
Сутрин на гладно се изпиват 10-15 гр. (1 равна супена лъжица) английска сол, разтворена в 50-70 мл вода. Английската сол изтегля токсините към червата.Половин час по-късно започва пиенето на вода,чай и димяща вода.Процедурата се повтаря 3 поредни дни, а на четвъртия се прави захранване-същото както при детоксикацията с прясно изцедени сокове.
Този детокс е много лек и приятен, а пък станат ли дините и пъпешите ... и количеството им не е ограничено."

С динята и пъпешите може да се поотпуснем повече от 1кг-само да са на малки порции Wink За повече инфо http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=12596 Успех Hug
Момичета,другия форум вече работи.Какво стана с регистрациите -успяхте ли да направите?

Общи условия

Активация на акаунт