Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 512
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
buba_lina   благодаря ти за отговора    bouquet

Преди малко си купих джоджан, утре се надявам да си намеря и англ. сол и остава да чакам следващият ден.
Дано устискам  Praynig  .....да не ям

# 526
 Хайде не остана много време , но определено аз не се чувствам мотивирана да започна . След последният детокс имах  две ангини  много тежки. Работя с хора и бях принтирала " Не мога да говоря,  боли ме гърло    .................." 
 Хахаааааааа  сега ми е смешно но.....  беше ужасно  Embarassed Колеги казаха че, може би защитните ми сили со понамаля-ли с това гладуване, склона съм да се съглася  . Този път сигурно ще пропусна  и в момента има доста вируси  та няма да рискувам.
 Успех на всички   който ще правят предстаящият детокс  bouquet

# 527
Здравейте момичета, от миналия детокс, който за мен беше първи отчитам три свалени и задържани килограма  newsm44л Определено съм доволна и се чувствам добре така че от неделя пак съм на линия, вече си купих ансолал Мисля този път да редувам круши, праскови и диня. Успех на всички!

# 528
  • В центъра на мръсотията
Хайде не остана много време , но определено аз не се чувствам мотивирана да започна . След последният детокс имах  две ангини  много тежки. Работя с хора и бях принтирала " Не мога да говоря,  боли ме гърло    .................." 
 Хахаааааааа  сега ми е смешно но.....  беше ужасно  Embarassed Колеги казаха че, може би защитните ми сили со понамаля-ли с това гладуване, склона съм да се съглася  . Този път сигурно ще пропусна  и в момента има доста вируси  та няма да рискувам.
 Успех на всички   който ще правят предстаящият детокс  bouquet

Някъде, не помня къде, бях чела че при детоксикация е възможно да има болки в гърлото - нещо като резултат от изчистването... Та ако ти е бил първи, може и това да е...  newsm78

# 529
 Светулче, съжалявам,че при теб се е получело такова съвпадение, но много се съмнявам че ангината е от детокса. Напротив много болести включително и грип могат да се лекуват чрез гладуване. Точно пречистването събужда защитните сили на организма, но ти си знаеш най-добре. Дано скоро се престрашиш пак да опиташ. Успех във всяко начинание.

# 530
в неделя и аз съм на линия  Peace  чувствам се прекрасно след детокс  Party  толкова ми е леко ... направо летя  smile3535   Grinning

# 531
Привет, момичета!Успех в поредния детокс за ветераните и в първия за начинаещите. Аз свалих и запазих 5кг и продължавам да свалям, когато правя поддържащите дни. Тъй като винаги съм имала проблеми с гърлото, покрай детокса прочетох и за изварените компреси, които препоръчва Доктора. Ефектът е  поразителен. За първи път, откакто се помня, нищо не ми се стича по гърлото като легна. Този компрес съм го правила едновременно с детокса и по друго време, когато имам нужда. Вярно е, че е възможно да се обостри някое заболяване, но това означава, че след това там проблема ще бъде решен. Аз съм едва на 5 детокс и първите два пъти мигрената ми се "обади" със  страховито главоболие, но от май насам нямам никакви главоболия, независимо от промени във времето и т.н. И това ми се случва за пръв път от 15 години насам. Сега съм се настроила за нови успехи в свалянето на излишните килограми. Бъдете здрави и красиви! Simple Smile Simple Smile Simple Smile 

# 532
  • Варна
Детокс с по 1 кг. сини сливи на ден дали е приемлив?  newsm78

# 533
Пилешко- разбира се че може, аз избирам любими плодове така ми е по- лесно и приятно.
Този път със синчето ще правим четиридневка така, че се надявам резултатите да са добри. Утре стартираме, успех на всички.

# 534
Хайде и аз тук за поредния детокс. Само дето си икономисвам английската сол, защото съм с малко дете и по цял ден на разходки, та няма как да я пия, но иначе карам по 3 дни на пъпеш/диня. Първите два са ми малко трудни, на третия имам чувството, че мога да изкарам така и цяла седмица. А след това усещането е страхотно леко!  Peace А вие само по един детокс месечно ли правите и успявате да задържите сваленото? Аз правя детокс, плюс него гладуване 1 ден седмично според лунната диета, и въпреки това трудничко ми мърдат килцата. Даже нещо напоследък им се ще нагоре да тръгнат. Може би защото са последните 2 ?  newsm78
Успех на всички!

# 535
  • Варна
Купих си калкареа-та и витамин С  Party само това намерих днес. Сега отивам да чета как се пият  Mr. Green

# 536
  • Варна
Аз май ще пропусна този детокс за съжаление, че на 24 сме на едно семейно събиране  и и май няма да устискам Cry
Но за следващия обещавам тържественио да съм на линия Peace
Успех на всички ви   bouquet

# 537
  • под дъгата
Оффф,и аз май ще пропусна Embarassed Подхващам един проект свързан с пътуване точно на 23 и 24 ooooh! Всъщност ще плодувам,а ако пътуването приключва до към 12-13ч тогва ще си пия ансола.Така съм го измислила,пък да видим.Успех момичета Hug И не забрвавяйте да пиете МНОГО вода Peace
П.П.Мама Зори къде изчезна? Rolling Eyes

# 538
Здравейте момичета!
От утре и аз смятам да се прочиствам с вас, че имам доста за свляне.
Само искам да попитам - някой да ме ориентира, колко е 5 гр. джожен -1 ч.л. или 1 с.л. вие как го мерите?

# 539
eli_r-va  зависи колко ситно е стрит, ако е много натрошен една ч.л., ако е на по-едри листенца една с.л. Утре стартираме и в четвъртък ще се отчитаме. Успех на всички.

Общи условия

Активация на акаунт