Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 563
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте  Simple Smile
Искам да попитам дали има такива като мен ........мисля че английската сол не ми действа  Crazy поне не така както очаквах. Нама никакъв разхлабителен ефект.

# 556
и при мен е така  Peace

# 557
Здравейте и успешен детокс на всички.
Изпих си английската сол, гадна е, но са ми се случвали  доста други по-гадни неща така че една англ. сол няма да ме набори. Надявам се да мога да я пия и трите дена както и да нямам мигренозни простъпи како предният път, защото детокса съвпадна с началото на цикъла ми когато се гърча от главоболие.

За тези които питат и при мен няма очистителен ефект, но го отдавам на това че последните месеци и не се храня добре та просто няма от какво да се чистя.

Мислех си, дали на някой не му е хрумвало след детокс да опита един курс ( една вечер еднократно ) с лепенки за детоксикация да провери нивото на очистване - на мен би ми било интересно ...

# 558
         Не искам да споря с никого, аз  ще съм на четиридневка, защото така съм решила. Детоксикацията е наистина 3 дни но е много важно третия ден да съвпада с пълнолунието което този път започва във вторник вечерта в такъв слчай който иска да прави тридневка трябва да започне от понеделник, така третия ден ще е по време на пълнолуние до сряда вечерта. Прочетох няколко пъти първа страница  и ето какво пише там :
         "Детоксикация на организма по време на пълнолуние"
         "Започва се 2 дни преди пълнолуние като по този начин се дава възможност за отделяне на токсини от тъканите и насочването им към кръвта. В деня на пълнолуние има мощна отливна вълна, която ги "измива". Преди пълнолуние се гладува по-лесно, постигнатите резултати се задържат трайно и т.н.
Дори само в деня на пълнолунието да не се приема храна (пият се подходящи чайове или топла вода), може да се стопят 1-3 кг, но 3-дневното пречистване има голяма сила."
         Успех на всички   bouquet

# 559
Аз започнах вече , как да го отложа за вторник пък сега ..... 4 дена  не мога изкарам само на диня- ще започне да ме издухва вятъра, дали ако издържа с захранването до сряда примерно след обяд ще има ефект ?

# 560
Кalaka,първият ден и аз почти не усещам действието на английската сол(мисля,че и при другите е така newsm78).Обаче вторият и третият ден всичко си идва на мястото Laughing.През първият ден отделителната система още е задръстена и затова слабителният ефект от солта е по-слаб! bowuuТърпение.....

# 561
Ето малко инфо за позволена сладост:чай СТЕВИЯ-мощен природен имуностимулатор,антиоксидант и адаптоген;НЕ предизвиква повишаване на нивото на кръвната захар;възпрепятства натрупването на наднормено тегло;понижава нивото на холестерола и стабилизира артериалното налягане;подходящ при високи стресови и физически натоварвания;помага при кожни заболявания-екземи дерматити,алергии,себорея и др.;притежава бактерицидно,противоалергично,обезболяващо и антисклеротично действие;помага за въстановяване след химио- и лъчетерапия;може да се използва самостоятелно или съвместно с други лечебни средства,както и от деца,бременни,кърмачки и възрастни.Стевията и нейните продукти нямат странични действия,противопоказания и отрицателни последствия.Стевията е 300 пъти по-сладка от трапезната захар и практически няма калории!Съдържа над 50 полезни съставки,някои от които са:цинк,магнезий,протеини,фибри,желязо,фосфор,витамини А и С и др.Не ферментира в устната кухина и не образува кариеси-воден разтвор от стевия,използван за изплакване на устата,заздравява венците.При достатъчно дълго приемане на чая влечението към сладки храни естествено намалява,кръвната картина при хора с наднормено тегло се нормализира и отслабването започва естествено.
Аз си купих чаят скоро и сега го пробвам ShockedЩе съобщя ако изгубя траен интерес към сладките изкушения  bouquet

# 562
Такаа и аз тук! Пих солта в ранни зори и си легнах да си доспя, та чак досега се излежавах. Blush И съответно никаква водаа, та от сега започвам да се наливам. Аз само днес ще пия солта, че другата седмица съм на работа и... Не ми действа разхлабващо /не много/, ама знам ли този път на къде ще избие. Laughing Мисля и на пълнолунието да си карам на течности, т.е. до сряда вечерта, а в четвъртък ще се захранвам, така или иначе само днес съм със солта, едва ли ще е проблем. Tired

# 563
  • София
След като пълнолунието е до сряда вечерта, не трябваше ли да се почне от понеделник? Аз по назад прочетох 22,23 и 24 и се ръководя по това, но вече съм почнала.

# 564
днес трябва да се започне  Peace  прочетете първия пост - Започва се 2 дни преди пълнолуние !!! 

аз утре мисля да съм на праскови - Праскови срещу преяждане

# 565
  • Варна
Ето малко инфо за позволена сладост:чай СТЕВИЯ-мощен природен имуностимулатор,антиоксидант и адаптоген;НЕ предизвиква повишаване на нивото на кръвната захар;възпрепятства натрупването на наднормено тегло;понижава нивото на холестерола и стабилизира артериалното налягане;подходящ при високи стресови и физически натоварвания;помага при кожни заболявания-екземи дерматити,алергии,себорея и др.;притежава бактерицидно,противоалергично,обезболяващо и антисклеротично действие;помага за въстановяване след химио- и лъчетерапия;може да се използва самостоятелно или съвместно с други лечебни средства,както и от деца,бременни,кърмачки и възрастни.Стевията и нейните продукти нямат странични действия,противопоказания и отрицателни последствия.Стевията е 300 пъти по-сладка от трапезната захар и практически няма калории!Съдържа над 50 полезни съставки,някои от които са:цинк,магнезий,протеини,фибри,желязо,фосфор,витамини А и С и др.Не ферментира в устната кухина и не образува кариеси-воден разтвор от стевия,използван за изплакване на устата,заздравява венците.При достатъчно дълго приемане на чая влечението към сладки храни естествено намалява,кръвната картина при хора с наднормено тегло се нормализира и отслабването започва естествено.
Аз си купих чаят скоро и сега го пробвам ShockedЩе съобщя ако изгубя траен интерес към сладките изкушения  bouquet

За да няма подвели се по този пост, да внеса малко разяснение...Това НЕ е чай, а вид естествен подсладител! Т.е. с него можеш да си подлсадиш вече направения чай.
Хуваба добавка е, но за тези, които не са свикнали с вкуса ще е малко странно...много познати се отказаха да я ползват именно заради този странен и леко метален вкус. Аз я пия, свикнала съм и не ми е неприятно (в момента нямам де).

ruumkata, къде го пише това, че е чай? newsm78

# 566
  • под дъгата
vanche02 изобщо не желая да споря с теб Peace Тук сме, за да се подкрепяме и помагаме.Всички се придържаме към общите правила.При детокс не се съобразяваме с часа на лунната фаза,нищо че в случая започва във вторник в 20ч. Ти си на 4-дневка,защото ти така си решила,а не че детокса е до 25.08. Това имах предвид и може би трябваше да обясниш,че това е твое решение-постоянно се включват нови момичета и това ги обърква.Ето дните за детокс копирани от другия форум:

ДНИ ЗА ДЕТОКС ПРЕЗ 2010г:

МАЙ:26,27,28/пълнолуние/
ЮНИ:24,25,26/пълнолуние/
ЮЛИ:24,25,26/пълнолуние/
АВГУСТ:22,23,24/пълнолуние/
СЕПТЕМВРИ:21,22,23/пълнолуние/
ОКТОМВРИ:21,22,23/пълнолуние/
НОЕМВРИ:19,20,21/пълнолуние/
ДЕКЕМВРИ:19,20,21/пълнолуние/

Кalaka при всеки е различно-при някои още първия ден,може и чак на третия,а само да светна,че очиситването продължава и на четвъртия ден...(поне при мен солта си действа и тогава).Приемай колкото можеш повече чай и димяща вода-при мен това активизира действието на ансола Wink

# 567
         Момичета има ли някой с високо кръвно който да прави детокса? Свекърва ми иска да направи една тридневка от утре но се чуди дали да си пие лекарствата за кръвно. Много ще съм Ви благодарна ако някой ми отговори. Мерси предварително.
          buba_lina имаш ли някаква информация по въпроса. ooooh!

# 568
  • под дъгата
         Момичета има ли някой с високо кръвно който да прави детокса? Свекърва ми иска да направи една тридневка от утре но се чуди дали да си пие лекарствата за кръвно. Много ще съм Ви благодарна ако някой ми отговори. Мерси предварително.
Упс-това не влиза в компетенциите ми.Ако трябва да взема решение за себе си....мога да отговоря,ама....Порови се в другия форум-може д-р Михайлов да е отговарял на такъв въпрос.Или попитай там-има много по-опитни в детокса,които винаги ще ти дадат правилен съвет.Заповядай http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=12596 Успех! Hug

# 569
buba_lina  благодаря bouquet

Общи условия

Активация на акаунт