Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 560
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
buba lina мерси за разяснението , бях се паникьосала от фазите които се спрягат , защото 4 дневен плодов глад не мога да издържа в сегашното си здравословно състояние ...

За сведение днес го изкарах много тежко, толкова не съм посягала за един ден към храна от години. Разбира се това става машинално - досега за днес не съм хапнала дори плод, обаче отдавна  не ми е било толкова гладно, отдавам го на факта че се храня лошо последния месец и позаслабнах. От английската сол ни кост ни вест - дано утре малко поне има разслабване на моя фронт.

Желая приятна плодова вечеря на всички

# 571
Хайде и аз да отчета първия ден. И аз нямам вест и кост след англ.сол. Много се надявах каквото ще има да се случва днес, че утре вече съм на работа, но... За сметка на това изкарах нормално деня на пъпеши, вода и кафе. Да не говорим, че вечерта бяхме на рожден ден на баба ми, но не се изкуших грам - карах си на пъпеш, и дори тортата и другите десерти аз ги бях приготвила от вчера.
За хранителните добавки - благодаря за съвета - няма да ги пия тия дни, по принцип аз не съм фен на изкуствените витамини и добавки, но това е селен, изписано ми е от лекар, заради проблем с щитовидната жлеза, не че ще излекува, но ми помага.
Утре планирам да я карам на диня. Успех на всички, и леко да минава детокса.

# 572
  • София
Здравейте момичета Simple Smile
и аз с вас за първи път, пих за първи път ансол и направо ми се разказва играта. Днес си отвисях в тоалетната Sad
утре мисля да не я пия, че в работата.....
иначе съм на диня и малко пъпеш.
Лека вечер на всички Simple Smile

# 573
      Момичетата от "Часа на мама" споделят,че анг.сол разхлабвала само ако се разреди в повече вода. Аз я разтварям в 50 мл./ можело и в по-малко/ и не ми действа разхлабващо.  Rolling Eyes
      Мина един успешен ден, дано и кантара утре да го потвърди. newsm78

# 574
  • морето, сините вълни...
ето ме и мен - днес изкарах на праскови приз деня и пъпеш за вечеря. Солчицата нещо не дава ефакта който очаквах (и предния път беше така), ама да видим утри как ще е.
Добре че ви изчетох - защо реших сутринта че и кафе не  трябва да пия незнам, а така ми се пиеше цяял ден.
На мен това ми е втория детокс, но днес имам главоболие и се чувствам много отпаднала. Надявам се утре да съм по свежа и бодра Simple Smile

# 575
Аз да се похваля колко обилно си хапнах тази вечер... То се е видяло, че няма да съм на детокс, така или иначе няма да пия солта утре... Crossing Arms Ще правя полудетокс, т.е. тридневка от лунната диета. Whistling

# 576
pilechko,ето още малко информация-стевия (Stevia Rebaudiana) е многогодишно ,до 80см.високохрастче с дребни,бели цветчета,което вирее по влажните,песъчливи почви на Североисточен Парагвай и граничните райони на Бразилия.Местното население на племената гуарани я използва от незапомнени времена.Твърди се,че подслаждат с листата и иначе непоносимо горчивият чай мате,повече от 1500 години. Simple Smile

# 577
  • Варна
ruumkata, ама ти разбра ли, че не е чай?

Отчет от мен: 1ви ден - успешен! Имах леки неразположения сутринта, повръщах, но отмина. Днес продължавам  Flutter

Успех на всички!

# 578
Ден втори  Peace
Солта изпита!  smile3502  Първия ден не ме притесни  Blush

Мъжа ми от солидарност към мен се присъедини към детоксикацията - за мое удивление на спомена че е гладен въобще!  Flutter

Ама да му се невиди много реклами на храна дават по телевизията!

# 579
Ама да му се невиди много реклами на храна дават по телевизията!

Joy И аз това забелязах макар и да не гледам директно а само да слушам телевизора с гърба си в кухнята, ама явно и ушите ми с гладни та затова.

упешен ден втори на всички, аз днес прескачам ансола, вчера вечерта ми се разказа играта от 23 до 1 посред нощ висях в тоалета, червата ми пееха така че ги чуваха сигурно през 8 етажа, уплаших се че ако я пия днес просто няма да мога да мръдна никъде - на пърия детокс нямах такива изблици...

# 580
Здравейте, момичета!
За първи път подхващам детокса, въпреки че много пъти съм била на плодове и за повече от 3 дни (нещо, което отчитам като голяяяяма грешка).
Имам много въпроси и съмнения дали правя нещата като хората. Но основното, което ме тормози, е дали мога да пия солта примерно след обяд, защото до 3 съм на работа.. Вчера пих 2 чаени лъжички сол в малко вода .. към 4 следобяд. Нямаше зашеметяващ слабителен ефект, но въпреки това не посмях да пия сутринта, а пък не искам да я пропускам.
Другият ми въпрос е.. само един вид плод ли се яде през деня? Мога ли примерно грозде да ям или не е препоръчително? Сигурно най-добре е да се ядат само дини и пъпеши..
Благодаря предварително и успех на всички Simple Smile

# 581
pilechko,има екстракт от  стевия във вид на подсладител,който се продава по аптеките и диетичните магазини,но също така отскоро се предлага и като билка-във вид на филтърни чайчета!По принцип чялото растение има сладък вкус.При получаване на екстракта се прилагат различни химикали и затова се счита,че употребата като билка е по-безвредна! Joyи аз пия именно чай от стевия.  bouquet
Да кажа сега и за първия ден от детокса-геройски издържала съм само на водичка и диня Hug.Днес продължавам с нов ентусиазъм,макар че правих хляб и омлет и вкъщи ухае нечовешки....Ще стискам зъби и продължавам напред Simple SmileУспех на всички единомислещи  bouquet

# 582
  • Варна
...Другият ми въпрос е.. само един вид плод ли се яде през деня? Мога ли примерно грозде да ям или не е препоръчително? Сигурно най-добре е да се ядат само дини и пъпеши..
Благодаря предварително и успех на всички Simple Smile
По принцип може да се хапват различни плодове на различните хранения, но аз го избягвам. Дори се старая да е един плод и през 3те дни  Peace За гроздето - аз не бих го избрала, защото е доста калоричен плод.

П.П. Аз съм на сини сливи  Peace

ruumkata, изненадвам се  newsm78 Я тогава дай повечко инфо...от къде го вземаш, колко струва, как е на вкус и т.н.  Peace

# 583
Аз вчера много се изложих.Въобще не започнах....

Но днес,днес ще се реванширам:)))
Цял ден ще пия само чай,а довечера малко пъпеш.

# 584
  • София
Записвам се и аз за този детокс. Той ми е 5-ти, но досега не бях усещала наведнъж и то толкова силно страничните ефекти. Вчера цял ден имах адско главоболие, болки в гърлото и втрисане от студ. Днес вече съм добре - явно доста токсини съм натрупала Embarassed. Иначе карам на диня ,вода, зелен чай и мате. Надявам са на -1-2кг, но най вече се надявам да ги задържа, защото при мен обикновено се получава йо-йо ефект.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт