Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 555
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Да се отчета и аз. Вчера мина добре, 2 праскови и диня на корем, днес продължавам с динята, утре - ще видим. Този път добре ми понася, сутринта като че ли се опита да ме боли глава, но след кафенцето мина. Лошото е, че ме натисна уртикария.  Shocked от преди детокса, де. До сега такова чудо не се е случвало. Хем ми се ще да пия хапче за облекчаване, хем е детокс и не трябва  newsm78 , та само с мазила се оправям за сега. Д-р Михайлов пише, че е добре при такива случаи да се прави детокс и след това диета, тъкмо навреме е този детокс за мен!

# 586
  • София
Като за първи детокс удържам фронта. Днес втори ден на пъпеш и малко сок от грейпфрут.
Питам се обаче дали "истинският" детокс не трябва да се прави само със сокове/т.е.ефекта да е по добър/?
Миналата година като бях на консултация при д-р Михайлов по един здравословен проблем,
ми препоръча да направя и детоксикация, но на листа които ми даде се описват само вариантите
със сокове и ги, за полодове нищо не пише. newsm78

# 587
И аз удьржам фронта на пьрвият си детокс-засега.Днес сьм на диня,пьпеш и смокини.Определено днед ми е по-гладно от вчера,и ми е нервно нещо-някой чувствал ли се е така.Иначе сутринта кантара показа -1 кг.
И мьжьт ми се запали покрай мен но само на плодове,без ансола.

# 588
Привет и от мен! Hug
Не пиша,но ви чета редовно. От април правя детокса и до тук 10 кг ги няма .В началото не се чувствах добре-имах силно главоболие,чувствах се отпаднала и тн. Сега май организма ми свикна,но възникна проблем-вече два дни ансола не ми действа! ooooh! До сега не ми се е случвало-напротив,очистителния ефект е поразителен(това е и една от причините  да правя детокса). Сега обаче резултат няма  newsm78 Някой да има идея какво може да е това чудо?!

# 589
  • София
Да питам "по-старите" как се захранвате?
Гледам че на първата страница има само един ден захранване, вие така ли правите?

# 590
  • под дъгата
Гледам че на първата страница има само един ден захранване, вие така ли правите?

Да,само един ден е захранването и се стараем да се придържаме към варианта на 1 стр.Успех!
П.П. Всъщност важно е и как ще продължиш след това-най-добре ако можеш да спазваш повече от препоръките на д-р Михайлов Peace

# 591
  • София

Да,само един ден е захранването и се стараем да се придържаме към варианта на 1 стр.Успех!
П.П. Всъщност важно е и как ще продължиш след това-най-добре ако можеш да спазваш повече от препоръките на д-р Михайлов Peace

bouquet

# 592
Привет
мина и ден втори- почти мина. досега бхях само на кафе и водичка, сега ще си отрежа малко пъпеш и така ще приключа деня. За утре малко се притеснявам, принципно третият ден ми е най-труден изпитвам слабост, вие ми се свят, кафето направо ме замайва вместо да ме ободри, ще видя как ще го мина защото си имам и ангажименти...
Лека втора детокс вечер на всички  bouquet

# 593
  • под дъгата
Добро утро!За да бъде последният ви ден хубав(въпреки ансола) нека започене с чаша горчиво кафе и разбира се топла вода
Аз така и не успях да направя детокс този месец-излизам рано и по цял ден пътувам,но...другия месец WinkПожелавам ви успешен последен ден-стискайте-многото мина,малко остана Hug

# 594
  • България
_re_ge а къде са ти соковете или динята и пъпеша? Мисля, че ти е зле защото караш само на вода и кафе..

# 595
Глътнах и последния ансол  Sick, гадно е, по-скоро горчиво, но се издържа. А за ефекта, искам да успокоя всички, които се притесняват от ефекта, че действа изключително меко, първия ден дори нямаше никакъв ефект при мен, но вчера вече си се "отчитах", но без спазми и болки в корема. Първия ден карах на пъпеши, вчера бях на диня и една праскова, днес планирам пак на диня.
buba_lina , мерси за кафенцето, чакам с нетърпение да мине половин час от ансола и с кеф ще си го изпия. Hug
Аз ще ви почерпя с диня, да не стоите само на вода и кафенце  Simple Smile

# 596
  • Варна
Добро утро, мацки!

Аз съм супер  Mr. Green Втори ден - успешен! И днес ще успея, а утре внимателно със захранването. Понеже вечерята (в захранването) пише да е по-белтъчна, да попитам дали ще е добре ако си направя 2 яйца на очи (на тефлонов тиган, без мазнина) с малко картофки или обезмаслено кисело мляко?

ДЕТОКСМАМА ми се губи  newsm78

# 597
Добро утро

София - цял ден бях  на крак  - извън къщи, нямаше как да хапна нищо защото предната вечер от ансола бях тотално прорешетена. Вчера вечерта като хапнах малко пъпеш и пак ме подкара в тоалета - няколко пъти. Освен това през нощта имах страхтно схващане на краката, не мога да отдам ан токсините а просто на факта че имах натоварен ден, но усещането беше неприятно. Днес вече съм уморена но ще го изкарам с повече вода и вечрта грозде- мало по калорично че нещо се вея.

Буба лина мерси за кафето

успех на всички , днес предполагам на всички ни ще е ден за изпитания на волята.
  bouquet

# 598
Добро утро и от мен Simple Smile

Старт на трети ден  Peace Не изпитвам глад за сега. След англ.сол съм на кафе и вода. Отивам да си направя чай и в хладилника ме чака пъпеш /ако не са го омахали колегите/  Confused

pileshko, яйцата на очи са пържени, нали? Май не е най-удачното след диета  Hug

# 599
  • Варна
Е, как пържени, нали съм написала на тефлонов тиган, без мазнина  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт