Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 547
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Вчера удържах фронта,но надвечер такова главоболие ме затресе,че с много големи усилия на волята не посегнах към аналгина.И към 9ч.вечерта-чудо!!!Мина ми главата и ми стана едно леко и хубаво.Спах си като бебе.
И днес съм във форма.

Успех на всички токсинотрепачки и днес:)

# 601
Здравейте,

и аз детоксикирам за първи път, за сега удържам фронта, но моля за помощ. Аз съм с кръвно, но не пия хапчета освен през бременността ми, след това съм само при нужда, но ето че тази нужда е сега от сутинта ми се вие свят и сега главата ми  ще гръмне.Кръвното ми е 140/100 и се чудя какво да правя. Моля за съвет от по опитните и запознати с детокса?Не чувствам глад и ще мога да издържа и дбнес само на диня, но как да успокоя кръвното?

Предварително благодаря
Поздрави

# 602
  • морето, сините вълни...
И аз успешно се справям с детокса.
Днес нямах време и сутринта не успях да си купя никакви плодове затова карам на водичка само. И едно кафенце. Но се чувствам добре, свежа и не усещам глад. Само дето ансола нещо хич го няма, немога да кажа че ме притеснява приема и /освен гнусния горчиво лют вкус/
Чудя се дали и утре да не продължа - според лунната фаза.... ама да изкараме до там

# 603
Susalinda ,и аз сьм за пьрви пьт в детокса,но според мен когато е наложително да вземеш хапче за крьвно по-добре си го изпий,да не направиш беля.Нека по-запознатите да кажат,но и аз си пия хормоните за щитовидната жлеза-немога да ги спирам.

Иначе днес-третия ден ми е ок,само дето нещо не мога да спя добре...

# 604
Здравейте видни дами!Как върви детокса?Аз да кажа за мене:вчера сутринта станах и по каналния ред пих солта,после чайче и кафенце.След това обаче се наложи да изляза и до 19.30часа изкарах само на вода.В резултат на това действието на английската сол изобщо не се прояви!Дори и коремът ми не прокъркори Embarassed.Днеска вече хапнах малко диня и сега ще окупирам WC-то JoyСтискайте зъби!МАЛКО ОСТАНА  bouquet
Susaalinda,за кръвното може да опиташ да пиеш голяма чаша с вода,с разтворена в нея щипка сол на всеки час!Това го препоръчва един доктор-Батманжелидж,който лекува с помощта на водата! Grinning

# 605
Здравейте красиви детоксикантки!
Аз удържам фронта. Не съм се теглила, но се чувствам страхотно. И на мен ансола първия ден не ми подейства, но вчера...., та затова днес се отказах от него, че цял ден на работа нищо не мога да свърша- все във WC- то съм.
Бих искала да попитам ветеранките- вие само по пълнолуние ли правите по 3 дни? А останалите фази на луната- първа и втора четвърт и новолуние?
Може ли някой, който взема Luteinum да сподели има ли ефект?

# 606
  • Варна
Солта не е ли за повишаване на кръвното?  newsm78 Нали задържа течностите в организма?

Аз смятам, че не трябва да се спират подобни лекарства. Разни витаминчета и т.н. може, но другите - не.

Някой е имал схващания на краката? (извинете, не помня ник, а не ми се връща назад) Това по принцип е вид "симптом" на отслабването. Схващанията се наричат крампи и обикновено е в резултат от липса на...магнезий.

eli_r-va, за останалите фази на луната - виж в подфорум "Диети...", там има лунна диета  Wink

# 607
здравейте момичета, и аз днес за първи път детоксикирам. Малко късно разбрах за детоксикацията и ме е яд, че не я направих 3 дни, но при следващото пълнолуние ще съм точна. Сутринта си изпих английската сол, небеше чак толкова гадна, а след нея пих 1 чаша топла вода, и водата направо ми се стори, че е със захар Crazy, много ми се услади. До тук добре, но имам няколко въпроса, изчетох темите, но никъде не намерих, само на пълнолуние ли се прави по 3 дни? Може ли и през другите фази на луната? И какви са тези покълнали зърна? От какво са?  newsm78

# 608
Да, детоксикацията се прави само при пълнолуние - два дни преди това и деня, в който се пада фазата на пълнолунието. Тогава се получава ефекта на изчистване  на организма, и ансола подпомага този процес.
А за високото кръвно също си мисля, че не е добър съвета със солената вода - може би ruumkata , си е помислила, че кръвното е ниско  newsm78 Дали да се пият хапчета, не мога да кажа, най-добре лекар да каже това, но кръвното може да се облекчи, ако краката се натопят в топла вода, поне това няма да навреди, ако не помогне. Peace и го знам от лекар.
Хайде момичета, малко остана  Simple Smile Аз вече обмислям какво да си взема за утре наобяд за работа, че да е както трябва захранването. Мисля да спазя и за овесените ядки в 10 часа. А за обяда - или ориз или картофки варени, ще видим какво ще ми се прави довечера.

# 609
martin4e - благодаря ти   bouquet

# 610
Хайде момичета, малко остана  Simple Smile Аз вече обмислям какво да си взема за утре наобяд за работа, че да е както трябва захранването. Мисля да спазя и за овесените ядки в 10 часа. А за обяда - или ориз или картофки варени, ще видим какво ще ми се прави довечера.

Дааа и аз това обмислям. Но дилемата е, че тази вечер не ми се иска да се размирише у дома на варени картофи или готвен ориз, но за сега все пак съм с идеята да сваря едни картофи, които утре сутрин много бързо да направя на карт. салата и да имаме за обяд с мъжа ми на работа.
А за вечеря мисля да приготвя супичка от зеленчуци.

Божке, ако знаете колко вкусно мирише навсякъде от където мина  Crazy Такива неща като зеле, зелен боб, които хич не готвя ми миришат безумно вкусно  Wink

# 611
Дорис а пък имах лоши мисли за съседката отдолу- запържила е един тиквички и патладжан, запекла е едни пипери- направо ми иде да затворя прозореца че лигоотделянето ми се усили... Joy

# 612
Хайде,хайде окапахте се!
А мен питате ли ме вчера две яденета готвих,щях да се удавя.Но поне утре за захранването ориза ми за обяд е готов,няма да го мисля.

# 613
Милата Щък, та това си е мъчение. Как устискваш?

Как е при вас яденето? Забелязвам, че първият ден плодовете ги ядях нон-стоп, а днес само заради уважение към стомаха си ядох пъпеш.

# 614
  • в резерват
Аз досега бях на чайчета, с малко лимон и без захар. Срязах си малко диня, обаче нямам апетит.

Момичета, да се похваля - покрай детокса и интервалното хранене,  без да усетя,  за три месеца съм свалила вече девет килограма.
Хич не е зле , като за начало.

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 19:16 от Арбанашка кокона

Общи условия

Активация на акаунт