Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 527
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Здравейте и от мене!За съжаление и при мен резултатът от този детокс не е задоволителен Sad.Само!?!?! 1кг. надолу Rolling Eyes.Защо ли така се случи?Някой има ли обяснение на този"феномен" newsm78

# 631
  • София
И аз се отчитам с резултат -1кг само, но съм доволна, чувствам се лека.
  За мен крайният резултат ще е ясен напролет, тъй като основната ми цел е лечебна /имам ужасна сенна хрема Sad/
SofiaV , какво друго правиш за сенната хрема освен детокси? Аз страдам от дете от сенна хрема и направо ще е чудесно ако се отърва от нея чрез детоксите. Моля те сподели по-подробно.

# 632
  • морето, сините вълни...
Да докладвам и аз, определено имам максимум 1кг надолу тази сутрин. А това ми е втория детокс. И предния път беше така. Единственото обяснение за мен е че организма ми си харесва тия кг и не си ги дава  Mr. Green. Иначе я карах на дини, и вчера малко сливи....
Както и да е - мисля пак да продължавам /следващия път/. Чувствам се добре, дори днес все още се чудя дали да не лунувам с плодове. Ама снощи се развихри мини скандал в къщи /понеже и детето отказа да яде и ... аз бях виновна  Wink/ та ще се захранвам, ама от довечера...

# 633
  • Варна Моретооо...
Здравейте момичета, Hug Аз малко зачезнах  Naughty но не съм пропускала детокс!!!Поздравявам всички които са успели и издържали smile3525 А останалите с повече воля ще успеят на следващия а той е на:
21,22,23;септември
Предните детокси ги правих със сокове и се чувствах много добре.Този път бях на пъпеш но не съм доволна от резултата.За три дни само един килограм Thinking май ще включа плодово оризов ден един път седмично?
Susalinda Не си прави експерименти с кръвното шега не бива.Най добре се консултирай с кардиолог или задай въпрос на ДОК. Аз съм хипертоничка пия си лекарствата по време на режима!!! Не ми се правят мозачни
инсулти  Mr. Green Та нали го правим за здраве Grinning
От мен приятен,усмихнат, успешен ден.  Peace

# 634
                               Може обяснението за свалянето 'само' на 1 кг е че е лято, организмът се поти и вади токсини и по естествен път.

# 635
здравейте и от мен, и аз също успях да устискам, сутринта хапнах малко грозде, но преди малко страшно ме заболя главата, а и не си бях подготвила нищо за обяд, така че си купих един бейк роус и една кола  Embarassed. Та това ще ям днес  Peace

# 636
И аз се отчитам с резултат -1кг само, но съм доволна, чувствам се лека.
  За мен крайният резултат ще е ясен напролет, тъй като основната ми цел е лечебна /имам ужасна сенна хрема Sad/
SofiaV , какво друго правиш за сенната хрема освен детокси? Аз страдам от дете от сенна хрема и направо ще е чудесно ако се отърва от нея чрез детоксите. Моля те сподели по-подробно.

Малко в страни от детокса - пробвахте ли с чай от коприва? Но трябва да почнете от сега  Peace

# 637
  • София
the Дорис, как се пие чая от коприва, в какво съотношение, какво количество дневно?

# 638
  • България
ДюДю преди години ходих на хомеопат, предписаха ми poumon histamin и polens, но в хомеопатията е сложно изписването на лекарства, за това те съветвам да се допиташ до конкретен хомеопат. Определено имам голямо подобрение, но не липсват кризи.

ice явно не си прочела, че най-важната част за детокса е правилното захранване. Да си беше взела поне вода и плодове, а тази комбинация е умопомрачителна.

За мен беше много интересен и поста на Викито за възбуждане на метаболизма.

# 639
the Дорис, как се пие чая от коприва, в какво съотношение, какво количество дневно?

Запарена или задушена суха или прясна коприва се пие вместо вода. Чая няма особен вкус, само дето е страшно тъмен като попрестои, но казват, че не си губи свойствата. Няма НИКАКВИ странични ефекти, но има много други положителни. Не може да бъде предозиран.  Peace
Мой близък така се справя вече с години със сенната хрема, а при него бе просто тъжна гледка.
А и така и така ще имате винаги сварена коприва - за черни, буйни и силни коси се обливат с коприва след баня  Flutter

Идеята за хомеопат никак не е лоша. Правилният хомеопат с правилните лекарства ще даде много бързо резултат. Как да разберете дали е са правилните - ами до седмица се забелязва  Hug

# 640
ДюДю преди години ходих на хомеопат, предписаха ми poumon histamin и polens, но в хомеопатията е сложно изписването на лекарства, за това те съветвам да се допиташ до конкретен хомеопат. Определено имам голямо подобрение, но не липсват кризи.

ice явно не си прочела, че най-важната част за детокса е правилното захранване. Да си беше взела поне вода и плодове, а тази комбинация е умопомрачителна.

За мен беше много интересен и поста на Викито за възбуждане на метаболизма.
прочетох, и разбрах, че е най-важната, но нямах друго под ръка, а и страшно много ме болеше главата. Но следващият път ще съм стриктна и в захранването.  Peace

# 641
  • Варна
прочетох, и разбрах, че е най-важната, но нямах друго под ръка, а и страшно много ме болеше главата. Но следващият път ще съм стриктна и в захранването.  Peace
Ти просто си си прецакала цялата детоксикация...бананче нямаше ли от къде да си купиш...

# 642
  • София
SofiaV , The Дорис благодаря за информацията  Hug. Не знам дали ще успея да се мотивирам да си варя постоянно коприва, иначе преди съм пила и е ОК, няма да ми е неприятно. Но ной-вероятно ентусиазмът да я варя ежедневно ще ме напусне скоро. Ще пробвам все пак.
За захранването - сутринта закусих с грозде, обядвах картофена салата със зехтин и лимон, преди малко хапнах диня и мисля да вечерям задушени зеленчуци на пара. За мен лично правилното захранване е по-трудно от тридневния глад и доста повече се изкушавам, но ще устискам този път. Споделете как се захранвате вие?

# 643
Ти просто си си прецакала цялата детоксикация...бананче нямаше ли от къде да си купиш...
жалко, ами нямаше, то в този забутам квартал, няма нищо, а нямах време да ходя по-надалеч Tired

# 644
Аз не можах да направя детоксикацията този път. Половин час след изпиването на англ. сол в неделя започнах да повръщам и целият ми ден беше разсипан. Чувствах се отвратително и веднага прекратих детокса. Дори хапнах една препечена филийка пълнозърнест хляб на обяд. За сметка на това си купих настойка от мехурчесто водорасло, хвойнов микс и няколко хомеопатични препарата, с които да боря целулита Simple Smile Надявам се да има ефект.
Между другото дали няма да направят английска сол на таблетки, поне да си спестим гадния вкус?  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт