Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 525
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
момичета, защо не сложите в първият пост и лика към аптеката в която се приготвят нещата, ето тук http://verbena-m.com/index.php  Peace

# 646
Здравейте момичета, захраних се днес с мюсли - две супени лъжици, имаха невероятно очистителен ефект, имам чувство че червата ми са като измити с Ариел. След обяд ще хапна малко картофено пюре вечерта не знам вече какво. Странно че глада вече не ме мъчи както първите два дена. Освен това забелязах че кафето в дните на детокса е по горчиво от обикновенното.

За сведение това ми е втори детокс в периода на двата съм свалила 6 кг ( добавете  обаче големи порции стрес ) но не ми е това целта искам да направя трети детокс и да си направя контрола на холестерола. Надявам се на силно положителен ефект.Има ли някой наблюдение дали да очаквам подобно подобрение?

На всички издържали геройски детокса изпращам по един букет
 bouquet

# 647
Привет и от мен. Захранването минава по план. Въпреки, че цял ден бях на опашката за новите документи, си закусих с ябълка, носих си мюслите, и си ги хапнах в 10 часа, наобяд (добре, че и в полицията почиваха, че да си хапна  Crazy) - салата зеле и моркови и картофи соте. Не успях да пия много вода, защото си носих само една бутилчица от половин литър, но...като се прибрах понаваксах. За вечеря планирам салата със сирене и ориз със зеленчуци. Продължавам обаче да се изчиствам. Докога продължава ефекта от ансола, ако знаят правилите детокса повече от веднъж?

# 648
Аз за обяд хапнах варени катрофи със зехтин, сол и оцет, но малко по-късно опънах и една морковена кремсупа  Blush Еми не издържах да гледам как хапват другите. За вечеря планирам салата домат, лук, чесън, печен пипер и сирене - много сирене  Crazy

Днес не отделям почти никаква вода, макар да съм изпила близо 1,5 л.

Не искам да виждам диня и пъпеш  Rolling Eyes

# 649
Незнам защо така в мерките и аз нямам много кила надолу,но пък мерките съм прибрала  Wink което е много добре.До следващият път и умната със захранването.

# 650
И сега ще оставим ли темата да замре до следващия детокс?

Хайде казвайте кой как ще продължи с правилното хранене, очистване, отслабване или там с каквото се е захванал.

Лично за себе си реших да мина на разделно хранене. Никак ме няма с волята, но... НАЛОЖИТЕЛНО е да сваля кила.  Crossing Arms

# 651
Здравейте пак!  Hug
Да се похваля и аз удържах и трите дни. На килограми съм редуцирала ,но някак се чувствам подута,може би от жегата!Отн.англ.сол се консултирах с д-р Михайлов и се оказа ,че не ми е подействала,защото беше отворена от предния месец и май изветрява. Последния ден си купих нова и още се възползвам от ефекта! Wink Захраних се уж правилно -само домати и сирене съм хапвала днес .Беше мноооого вкусно!  chef От утре съм при Страхотните ,след месец пак тук! Пожелаван на всички да запазят постигнатите резултати ! Hug

# 652
  • Варна
При кой си утре?  newsm78

Аз си хапнах...ммм супер, а и започнах да се образовам за интервалното хранене, благодаря за линка  Hug

# 653
pileshko, Hug,при Страхотните,това са режимите на доц.Байкова

# 654
...но... НАЛОЖИТЕЛНО е да сваля кила.  Crossing Arms
                        Моята препоръка (базирана само на личен опит) е да опиташ да засилиш метаболизма си, като същевременно се стараеш да си набавяш всички витамини и минерали. Никаква джънк фууд. И... не спортувай. Доста хора (аз вкл.) качват кг от спорт, апетита се повишава най-малкото. Когато свалиш достатъчно ще имаш колкото искаш време да стягаш. Сваляй не повече от 5 кг на месец - така се сваля трайно, защото имаш периоди на задържане. Също така когато сваляш бавно и тялото ти си има всички достатъчни неща кожата ти ще остане стегната. Риска от връщане на теглото е значително по-малък. Прави всякакви детоксикации междувременно, без да ограничаваш храната. Ако смяташ, че ще се изкушаваш често от джънкове се опитай да имаш винаги под ръка полезна храна - плодове, стафиди и подобни. Ако нямаш пий вода/фреш. Всъщност пий вода през цялото време. Ако можеш ограничи месото, особено ако не е домашно. Смятам че скоро ще свалиш, а от детоксикациите ще се повиши и имунната защита на организма - зимата иде и ще ти трябва. Успех   bouquet!

Към всички момичета, недоволни от свалените кг: бъдете сигурни, че чрез детоксикациите прочиствате организма си, той става по-здрав и ще ви се отблагодари подобаващо   bouquet! А какво са три дни месечно вложени в здравето, нали?

# 655
Привет на всички! Този детокс май ми беше най-труден досега, но съм много доволна от себе си.Започнах го болна, с висока температура - 38, но не пих химии.Плодовете и чая спасиха положението и в момента съм здрава. От 30 години съм със сенна хрема, а след втория детокс - брах липа и никакви отоци, сълзи, сополи..., за мигрената ви разказах, а и с Хашимото вече навлизаме във фаза на сбогуване...Свалих само 1кг този път, но влязох в една ленена рокля, която не можех да облека в началото на лятото. Как да не пърхам и да не летя ...Макар че ако събера свалените от май досега килограми са вече цели 6 Grinning Имам си прекрасна цел. Да вляза в любимата си пола на дребни цветчета. Признавам си, че не правя нищо друго за стапяне на излишното тегло. Смятам, че детокса е моят метод-бавно,плавно и стабилно.А лекотата след 3-те дни е неописуема. Благодаря ви за всички смешни и въпросителни, и утешителни, и спасителни...излияния, мили момичета.  bouquet  bouquet Детокса свърши! Да живее детокса!           

# 656
Моята препоръка (базирана само на личен опит)

Благодаря за съпричастността и съветите Hug
Интервалното и аз го загледах, но няма как да ям само от 12 до 5! Все пак какво е семейство без обща вечеря? Я да ги видим тези Страхотните на д-р Байкова  Flutter

# 657
Ъъъъ аз май няма да съм от Страхотните, а ще си остана от смотаните  Laughing
Като се заимам с готвачка и иконом дето да тичкат след мен с пържолка в ръка и кофичка кисело мляко със сребърна лъжичка ще се присъединя към тази група.

Принципно съм много категорична и строга във вземането на решения на каква диета ще мина, но много изкушаваща се и непостоянна като трабва да я спазвам. Предполагм има нещо общо, че винаги като съм преяла вземам решения за зверски диети  Mr. Green

# 658
...Предполагм има нещо общо, че винаги като съм преяла вземам решения за диети  Mr. Green
                         Мисля че всички жени го правят  Mr. Green. Забравих да ти пиша да спиш колкото можеш повече, защото и така се сваля. И все пак, след тридневния стрес за организма си дай малка почивка, за да не започнеш да трупаш 'резерви'. Върни се за няколко дни поне към нормално хранене.

# 659
... а и с Хашимото вече навлизаме във фаза на сбогуване...
Това според теб ефект от детокса ли е? И аз съм с Хашимото, и ще е много добре, ако има такъв ефект.

Общи условия

Активация на акаунт