Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 526
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • под дъгата
И аз си взех пресни картофи-смятам да ги сваря и подправя с копър и малко зехтин и сол.Не се нахвърляй,може би 2-3 картофа със салата...или извара
Момичета,добавих във втория пост инфо за чай ХЪНИ БУШ(Рак пустинник  bouquet) и доста инфо за целулита(Калинке Малинке  bouquet).Ако се досещате за още нещо... newsm78 Казвайте

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 00:34 от buba_lina

# 31
Аз мисля утре до обед да си продължа с ягодите,че днес много малко ядох и ми останаха.
За обед мисля да си изпека тиквички на тигана,а за вечеря една шопска салатка.

# 32
Аз мисля за утре- до обяд плодове ,после на зелена салата и ще сваря 2 картофа или 2 яйца.

# 33
Да се запиша и аз. Този път съм на череши и само 2 дни, че имахме гости. Определено ми е по-лесно така, отколкото на цитруси. Другия месец може един ягодов да направя, после диня... Wink

# 34
  • в резерват
Момичета,добавих във втория пост инфо за чай ХЪНИ БУШ(Рак пустинник  bouquet) и доста инфо за целулита(Калинке Малинке  bouquet).Ако се досещате за още нещо... newsm78 Казвайте

още един чай, който топи мазнини и има ефект  Peace

http://www.teabg.net/other/62-pu-erh

# 35
Докладвам -2,5 кила
Сега остана да разбера дали ще ги задържа.
Някой да даде идея може ли да се комбинира млечни с картофи за вечеря
Примерно млечна салата и печени картофи.

# 36
Аз съм - 3кг.

# 37
Добро утро  Simple Smile

И аз отчитам - 2.5 кг.

В момента пия кафе с вода. Закуска - кисело мляко с пшеничени трици.

Обяда още не съм го измислила, че днес съм на работа, а снощи не можах да си приготвя нищо.

Следващият детокс от 24-26 юни сигурно няма да направя. Пада се четвъртък, петък и събота, а последните два винаги сме на гости, имаме гости или на кръчма. Няма как да се скрия от храната  Simple Smile

Усмихнат ден на всички!

# 38
 Добро утро Wink  За трите дни свалих 3 кг , обиколките с по 3 см Joy Joy Joy Сутринта закусих с овесени ядки  за обяд имам 2 картофа ще ги направя на фурна , вечеря  салатка от зеле и моркови . Приготвих си цитруси  и вода за днес  и ме крепи надеждата да запазя постигнатото  bouquet

# 39
  • София
И от мен -3кг и нито милиметър от обиколките, явно много съм била задръстена  hahaha
Закуска в Зоната -  парче филе, 1/2 филийка пълнозърнест хляб, 3 бр. маслини
 Следващият път пак съм тук  Grinning
Дано си запазим резултатите, лек и приятен ден на всички  Hug

# 40
И от мен -3кг и нито милиметър от обиколките, явно много съм била задръстена  hahaha
Закуска в Зоната -  парче филе, 1/2 филийка пълнозърнест хляб, 3 бр. маслини
 Следващият път пак съм тук  Grinning
Дано си запазим резултатите, лек и приятен ден на всички  Hug

Какво филе  #Crazy
Днес е захранването  Rolling Eyes

Аз отново съм много доволна от детокса,имам минус около 3 кг  Party
Нещо хич не ми се яде,хапнах една ябълка само засега,едно кафе и един чай.
За обяд ще си пека тиквички на тигана.

# 41
  • Варна
Отчет: около минус 3-4 кг.  Shocked имайки предвид, че въобще не съм се пречистила във 00  Crazy

Аз - доволен!  Mr. Green Сега лекичко със захранването, и 1 кг. от тези да запазя ще е добре. Следващата детоксикация не знам как ще съм, но ще направя всичко възможно да съм пак с вас, въпреки натоварения график точно тогава.

А, нали месо не може в захранването, какви филета? Соеви?  Rolling Eyes

# 42
  • под дъгата
Без филета и каквото и да е месо днес NaughtyВнимателно със захранването момичета Peace Аз повече от захранването се притеснявам,отколкото от гладуването.Захранването е много важно!
Браво на всички,чудни резултати сме постигнали  bouquet Аз съм -2,5кг, обиколките не съм мерила преди детокса,но сигурно и там има малко-по дрехите усещам Wink.Днес съм станала рано рано и досега се трудих на лозето sweating-голям фитнес му ударих с мотиката,ама няма как-зимата ще ви черпя с вино Wink Към 9,30 си хапнах около 0,300кг черешки,а сега си варя картофки за обяд със салата от доматки и краставици и малко сирене.Вечерята не съм я измислила още,може и само на салата да съм.А как ми се яде сладолед ooooh! Ама ще стискам до утре
Хубав ден и лееееко със захранването Hug
Арбанашка кокона-ще остане за следващата тема,че вече не мога да редактирам първите постове.Аз мислех и инфо за облагането на езика да включа,ама.... ooooh!Другия път Simple Smile

# 43
аз съм -3,5кг мерки не съм си вземала забравих  Crazy незнам аз ли съм се побъркала или кантара но това е резултата  newsm44 sohappy
сега съм на кафе с капка мляко за цвят, няма да има време за овесени ядки че станахме късно, и мисля направо на картофки с копър и чесън да мина.. да се надявам че и др път пак ще ми се отвори възможност да съм с вас  Hug

Последна редакция: сб, 29 май 2010, 12:38 от bilyanaz

# 44
  • София
Да се отчета и аз с минус 2 кг. Този път е по-малко, вероятно защото на 3-тия ден не си пих солта заради ангажименти. Но в общи линии не мога да бъда недоволна - от предния път насам общо са 6,5 кг, като междувременно тичам 2-3 пъти седмично и се опитвам да се храня разумно (без тесто, пържено, сладко ...).

Много ми се яде картофена салатка, но тъкмо заради това няма да си направя, че да не взема да се отпусна с количеството. От сутринта съм хапнала по малко овесени трици, после череши и сега салата с краставица и авокадо.

Общи условия

Активация на акаунт