Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 941
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
И аз устисках и днес! Laughing

Днес ми беше най-трудно... И моите вкъщи го отнесоха с детокса, не съм готвила и аз Wink

Дано утре се справя със захранването, че аз като почна и не мога да се спра обикновено Embarassed

# 196
  • София
Свърши се най- накрая, устисках, нямам търпение да се захраня утре. Много е важен и утрешния ден, но щом успях 3 дена, мога и още. Този път имах адско главоболие, дори в момента ме боли, но след малко си лягам и утре ще се отчитам с колко съм назад. Лека нощ и утре много доволни усмивки! Hug

# 197
Аз нямаше как готвих за малкия, мъжлето беше на каквото сам си направи по избор от хладилника но с малкия няма как.. не ми беше голям проблем.. за 2ри път ми е и определно ми е по трудно от 1вия, заради динята или съм била по мотивирана 1вият път незнам ноо.. сега бях на крачка да се откажа добре че съм инат..
искам да попитам понеже сл. път 1вия ден съвпада с РД на татко дали ... нали мога да го направя само за 2 дни..аз го правя за сваляне на кг, слава Богу  Praynig нямам определен здравословен проблем..все пак е нещо.. поздрави на всички отбелязали успешен детокс  Hug

# 198
  • под дъгата
bilyanaz -може и 2 дни, не се притеснявай.По-добре си изкарай РД и тогава направи детокс,пък било то и за 2 дни Peace
И аз устисках днес-4л течности,резен диня,малко пъпеш,1 краставица и 2-3 нектарини по някое време.Но признавам си много ми се яде Embarassed Този път като никой друг съм освирепяла #Crazy Май май и аз съм по-доволна от детокса със сокове,щото така като дъвчеш и ...прияжда ти се Whistling А днес и WC-то бях превзела-ама то не бяха чайчета,не беше димяща вода.Тази вечер се наградих и с чаша бира,та дано ме позасити,ама нъцки-само манджи ми пред очите.Сега си пускам филмче и ви пожелавам лека и спокойна нощ,а утре...МНОГО внимателно със захранването!!!

# 199
... 1 краставица и 2-3 нектарини по някое време.
незнаех че може краставица...нали е само на плодове, краствицата не е ли зеленчук?

# 200
 newsm51
Успяхмеееееееее....  newsm68
За трите дни съм само -2кг, но по-важното е да ги задържа, че май май бързо ги връщам...
Сега си пия чай от джоджен и се наслаждавам на лекотата на корема си  smile3535
Има ли някоя от вас да прави еднодневни детокси на другите фази на луната?

# 201
  • България
 Да се отчета и аз -3.0 кг, от които два вероятно ще върна, но аз се детоксикирам по здравословни причини Simple Smile.
Мисля, че ако размахам ръце ще литна!  smile3535

# 202
  • Варна
Да се отчета - -2.8кг Peace
Доволна съм, дано ги задържа след  захранването и после Laughing

Както все си мислех за храна - днес изпих 1 фреш и успях да хапна само 1/2 ябълка и ми стана тежко. Приготвх си и овесените ядки, ама ще ги ям по-късно. Обяда ще го изтикам към ранния следобед май, засега мисля да си сваря 1-2 картофа, за вечеря имам и извара...

Успешно захранване на всички и много свалени кг пожелавам!
Добре,че бяхте тук, че едва ли щях да удържа на тая пуста лакомия моя!  bouquet

# 203
да се отчета и аз - 2,5 Laughing..сега е важно как ще се захраня Whistling
благодаря и  Peace на всички Wink

# 204
Здравейте, аз бих искала да попитам няколко нещица. Пише че детокса е подходящ за кърмачки, но незнам пак 3 дни ли може да продължи или по-малко? Мога ли да го започна сега въпреки че не е пълнолуние?

Последна редакция: нд, 27 юни 2010, 12:22 от plami!

# 205
  • под дъгата
Привет и от мен!Поздравления за всички издържали!Моят отчет е -2кг,но ми се струва,че от обиколките съм смъкнала по 1,5-2 см,после ще се измеря.Както казва мама ЗОРИ по-важно е как се чувстваш и като се погледнеш в огледалото да се харесаш Wink А моето усещане е точно такова.Е,искаше ми се да смъкна поне 3кг,но...явно от тези кг няма да мръдна,ама и не искам-днес съм 56кг.Сега ще се постарая да ги задържа.
bilyanaz-по скоро не може,ама зверски глад ме гонеше бе!А и краставицата е 90% вода,та си позволих една Embarassed Не ми се рови,но съм чела,веднъж д-р Михайлов беше писал,че в краен случай разрешава зелена салатка или зелева беша newsm78,но без сол и мазнина,само с малко лимон.Та една краставица.... Wink
Ql4e_ZLAto -аз лунувам всяка седмица.Д-р Михайлов препоръчва да се прави по един разтоварващ плодово-оризов ден седмично(виж в неговата тема или тук в 1-пост май има инфо).Аз ориза така както той препоръчва не мога да ям,но на всяка фаза си плодувам.Виж темата за Лунната диета Peace
plami!-има мами,които го правят 3 дни.За по-сигурно влез тук http://mama.btv.bg/forum/viewtopic.php?f=8&t=12596&sid=5 … dc3661752ba74517c и хубаво изчети всичко Peace ДЕТОКСИКАЦИЯ НЕ СЕ ПРАВИ СЛЕД ПЪЛНОЛУНИЕ Peace
Хубав ден и успешно захранване момичета Hug

# 206
Благодаря за бързия отговор  bouquet Явно ще се присъединя към вас другия месец. А като не съм правила детокс мога ли поне този разпускащ ден на плодове и ориз да правя? Ох отивам да чета че е доста  Simple Smile

# 207
  • под дъгата
Благодаря за бързия отговор  bouquet Явно ще се присъединя към вас другия месец. А като не съм правила детокс мога ли поне този разпускащ ден на плодове и ориз да правя? Ох отивам да чета че е доста  Simple Smile
Можеш,всяка седмица по един разтоварващ ден.Ако искаш можеш да го съобразиш с лунните фази и да го правиш тогава Peace Успех!

# 208
  • в резерват
wavey ехооо и от мен

Party Отново минусът ми е над 2 килограма.
При мен забелязвам следното нещо - свалям около 3 килограма и после до другия детокс качвам малко, а винаги 2 килограма ми се запазват в минус......та се надявам , че и сега ще е така  Blush
равносметкатра ми  досега е  твърдо минус 6 килограма.  Praynig дано до другия детокс си запазя и сегашните и ми станат минус осем  Praynig

Този път наблегнах на динята, пъпеша и черешите и се престраших да си направя чай от джоджен  Peace

Намерих си водорасло (келп), някакво холандско производство , обаче на опаковката им пише да не се взимат повече от една  таблетка и от днес мисля да ги добавя към програмата си.
 Решила съм да мина по-сериозно на разделно хранене и да наблегна на повече движение.....

Успех и на всички останали  Peace

# 209
  • Варна
Аз смятам да правя всяка седмица по един разтоварващ плодов ден като го съчетая с лунните фази. Ще се опитам да забравя за сладките и тестени неща... И ще наблегна на риба зеленчуци , плодове и тук там пилешко...

Пиша го, че като обещая после да има на кого да дам отчет Laughing
Надявам се да задържа кг и ако може да посмъкна още до следващия път Hug

Общи условия

Активация на акаунт