Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 948
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
 Joy Joy Joy Малко остана Wink  Една бира  си взех  дано заспя ама маи подраних Joy Joy Joy
svetul4eto , ква е тая бира по никое време... newsm78  Може ли?  Thinking
И аз съм иначе на линия днес, всичко нормално, не усещам глад, само студ като всички вас... ноооооооооо
отвреме на време си мисля за разни вкусотии от лакомия пуста и а-а да посегна, ама още се въздържам и само си мисля как ще се изложа пред вас най-малкото....  Rolling Eyes
Някой има ли такива преживявания...? Само викам още един ден, дано остискам. Трябва да остискам, още повече, че нямам като някой от вас рожденни дни и такива мероприятия.. Трябва да остискам!!!  Crossing Arms

честно казано и на мен 2рия ден от следобяд докато си легна съм много гладна, днес ме болеше и глава освен студа уфф, утре вече няма да е така, и на мен форума ми е подкрепа за да не се изложа.. викам си пред толковахора съм се представила няма да се изложа..
ние имаме рожден ден за празнуване в неделя нооо все пак е нещо

# 181
Хайде на ансола... newsm24 за последно  този месец...  Hug
През нощта умрях от студ  cold
Да попитам пак, правилно ли съм разбрала, че приклюваме с детокса утре сутрин и започваме захранване, нищо че пълнолунието продължава до утре следобед  newsm78

# 182
  • България
Хайде на ансола... newsm24 за последно  този месец...  Hug

Joy Joy Joy  Като си изпих ансола тази сутрин, си мислех: "Гадното на този детокс мина, остава по-лесната му част"  Joy

# 183
  • София
 bouquet Днес започнах детокса за един ден... Благодаря ви!

Дали вместо да се захраня мога да мина на гладолечение след него за 5 дена?

# 184
  • Пловдив
А може ли да се продължи детокса и утре, или няма ефект?

# 185
  • Варна
Хайде на ансола... newsm24 за последно  този месец...  Hug

Joy Joy Joy  Като си изпих ансола тази сутрин, си мислех: "Гадното на този детокс мина, остава по-лесната му част"  Joy

Все едно аз съм го писала! Hug

А може ли да се продължи детокса и утре, или няма ефект?
Не зная дали може да се продължи и утре newsm78
Но си мисля,че щом се налага що да не може... Сигурно по пълнолуние ако се прави просто ефекта му е по-добър, а ако се налага може би може по всяко време

# 186
Добро утро с чаша... английска сол! Mr. Green Laughing

Lilian, според мен нищо не ти пречи да си продължиш с някаква диета.
ralykiss, от утре можеш да започнеш някаква диета, ако целта ти е да свалиш няколко излишни килограма.
Днес е последният ден на детоксикацията, по пълнолуние.
Подготви се за тридневния детокс през следващия месец, а за утре си избери друг вид диета.
Например плодове и чай с мед.  bouquet

# 187
  • под дъгата
Многото мина-малко остана!При мен този път няма студ,няма и главоболие,нито чести посещения на 00.Вчера изкарах с 1 пъпеш-около1кг и малко диня,ама не пих и много вода Embarassed-около2,5л.Може би защото бях в движение,днес ще поправя грешката  Wink
Lilian, ralykiss-детоксикация по този метод се прави само така както е описано в първия пост!Моля не си правете експерименти!Послушайте съвета на Calathea Peace
orhidee-Добре дошла при нас Hug

# 188
 Другият детокс ще го карам на  фреш от цитрусови Simple Smile  Установих ,че с него се чувствам по добре имам енергия ,тонус , настроение  и кожата ми на лицето сякаш искреше Wink  С тази диня  (не коментирам вкуса и)  нямам  тези усещания ,а и сантиметрите са по малко  но ,те не ме притесняват   А  една чаша бира може разрешено е от Д-р Михайлов  пиеш си я когато ти е сладко Wink
 Днес целият ден си на детокс , утре е захранването  - закуска мюсли , картофки за обяд и салатка за вечеря . Така се захраних миналият път а. и странно как задържах 3 кг от свалените  newsm78 Tа и това ме мотивира сега да го правя  но ,както споделих не съм доволна от избора си .За  другите детокси си знам  bouquet

# 189
Аз за първи път съм на детокс и съм много доволна...-2 кг..Не ме боля глава ,нито ми беше студено ,плодовете ми бяха достатъчно ,дори ще останат.Замислям се, дали утре мога да продължа с  чай вода и плодове ,за да ги изям ...Някъде бях чела ,че може ,но без ансола.След като не чувствам глад и мога още един ден да издържа , какво ще ме посъветвате. Два кг.свалих ,а ми е леко ,леко и сериозно си мисля за другия месец ,на диня да изкарам...А на коя дата е следващия детокс  newsm78

# 190
Другият детокс ще го карам на  фреш от цитрусови Simple Smile  Установих ,че с него се чувствам по добре имам енергия ,тонус , настроение  и кожата ми на лицето сякаш искреше Wink  С тази диня  (не коментирам вкуса и)  нямам  тези усещания ,а и сантиметрите са по малко  но ,те не ме притесняват   А  една чаша бира може разрешено е от Д-р Михайлов  пиеш си я когато ти е сладко Wink
 Днес целият ден си на детокс , утре е захранването  - закуска мюсли , картофки за обяд и салатка за вечеря . Така се захраних миналият път а. и странно как задържах 3 кг от свалените  newsm78 Tа и това ме мотивира сега да го правя  но ,както споделих не съм доволна от избора си .За  другите детокси си знам  bouquet

подкрепям мнението за цитрусите, витамините ти дават енергия и по лесно минава с по малко странични ефекти, динята епо бедна на витамини и съответно ... повече умора и отпадналост, при сл детокс се придържам стриктно към съветите на Др. Михайлов и няма да си правя експерименти с диня и др...били те и сезонни плодове..

# 191
  • Варна
И аз с цитусите се чувствам добре, даже се чувствам по-тонизирана от дни,в които не гладувам Peace

Е днес малко повечко мисля за храна, даже снощи сънувах,че съм забравила за диетата и ям и после имам угризения Laughing

Вчера си позволих освен цитрусите и 1/2кайсия и 4-5 малини, но си беше чиста лакомия, можех и без тях Wink
Днес към обяд си забърках една л-ца пектин с вода,че нещо много взех да мисля за ядене Sad  Изядох половината и сега само мисля кога да лапна и останалото.
Малко остана Laughing

# 192
До сега (вече няколко месеца) правих детокса със сок от цитрусови плодове и издържах без проблем.
Предвид, че сега тези плодове наистина са по-сухи, избрах диня и пъпеш.
Имах притеснения, че трудно ще издържа, но за мое учудване не е така.
Слава Богу, улучих на много вкусни дини и пъпеши и се чувствам доволно сита.
За мен това също е един добър начин за детоксикация, лесен за изпълнение.
Но вероятно е до организъм.
Чувствам се свежа и бодра.

Разбира се, нека всеки намеро своя начин като 'послуша' тялото си.
Все пак детоксикацията не бива да е мъчение, а удоволствие.
Прегръдки и успех!  bouquet

# 193
И аз издържах и днес.

Не посмях да рискувам с нещо различно от грейпфрут,че да не би да ме заболи стомаха.

Дано сме изхвърлили гадните отрови Grinning

# 194
  • София
И аз съм на линия. Днес бях на пъпеш за закуска и диня през деня. Пийнах и около половин чаша бира, нали е разрешено. И аз като че ли се чувствам по-добре на цитрусовите детокси и не усещам никакъв глад, а сега ми пристъргва от време на време. Дано да удържа и захранването по правилата, че обикновено тогава се отпускам, че вече е свършил детокса и се поддавам на изкушения. Мъжът ми кара на кренвирши и яйца в разни варианти докато съм на детокс Wink, защото избягвам да готвя.
Успешен финал на всички и много минуси в килограмите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт