Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 949
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Дали мога да започна детокса от утре?

# 166
  • Варна
Направи лунната по-добре  Peace

# 167
  • Бургас
Детокса можеш да го направиш САМО утре, а не ОТ утре. Не е препоръчително иначе.  Peace

# 168
ето ме имен втори ден без провали, само дето ми е много студено, бях чела че има такива страничи ефекти.. мин път нищо ми нямаше сега са ми посинели ноктите на пръстите чак  .. Shocked

# 169
ето ме имен втори ден без провали, само дето ми е много студено, бях чела че има такива страничи ефекти.. мин път нищо ми нямаше сега са ми посинели ноктите на пръстите чак  .. Shocked

И аз умирам от студ.Цял ден стоя с якето на работа.Снощи така и не успях да се стопля въпреки одеалото.

# 170
  • София
Момичета и днес съм на линия, но много ме боли главата, а сега рзбирам, че не само на мен ми е студено и не знаех, че може да има връзка с детоксикацията. Не пих много течности, че бях в движение, но ще наваксам. Дадох микробиологично изследване и цитонамзка и дано изхвърлянето на токсини не повлияе на резултатите... Малко остана до финалната права, после ще се кефим... Hug

# 171
Още една - студуваща. Аз. Още снощи рЪце и крАци бяха лед. И днес пак така. Това направо не го броя  Laughing
На фона на причиненото от черешите - не мож ме стресна със студуване. Та, понеже вчера по туй време
коремът вече се бунтуваше по един крайно незабравим начин, а днес няма и помен - те са виновниците.
Това го пиша в случай, че на някой друг му се случи подобно. Да знае, че някои плодове може и да са ко-
варни за някого (дебело подчертавам, че не важи за всички хора, нито за всички плодове).
Дотук - много гореща вода, литър сурова и стайна, три чая (хънибуш, джоджен, зелен). Може и още един
да пийна. Кафета някакви. Три порции пъпеш. И главоболие със световъртеж. Добре че поне коремът е
споко  Laughing  Чакам с нетърпение утре сутрин, та да видя как ще е в последния, третия ден. Дано да е по-
добре от днес  Hug

# 172
  Joy Joy Joy Малко остана Wink  Една бира  си взех  дано заспя ама маи подраних Joy Joy Joy

# 173
  • Варна
Като ви чета и се замислих,че и на мен днес цял ден са ми студени краката, а снощи зъзнах като диверсант и накрая се завих с одеало .... Ама си мислех,че е от студа навън, днес тук е  17градуса  newsm78

Дано да не ме сполети главоболие , че при мен е нещо страшно - едни мигренозни присъпи с гадене и повъщане, направо ужас Close

Засега/да чукна на дърво/ се чувствам прекрасно. Коремът ми е леко подут и чувствам лека тежест, всичко останало е ОК Peace

# 174
Сега се сетих - няма да съм на линия утре, та ми трябват МЦУ (много ценни указания) за захранването.
Какво сочи опитът? Това, което е дадено от д-ра достатъчно ли е добро? Нещо допълнително да знаете?
Дано се намери някой тази вечер да ме упъти, че не ми се правят грешки  Hug

# 175
Aсса, аз до сега винаги съм се захранвала по схемата на д-р Михайлов.
Мисля, че е добра, предвид, че ми се отразява чудесно.
Без болки в корема например.
Овесени ядки, варени картофи, салати и там каквото пише.

И аз отчитам още един успешен ден.
Само дето не си падам по чая и днес отчитам само един изпит такъв - зелен.

# 176
  Joy Joy Joy Малко остана Wink  Една бира  си взех  дано заспя ама маи подраних Joy Joy Joy
svetul4eto , ква е тая бира по никое време... newsm78  Може ли?  Thinking
И аз съм иначе на линия днес, всичко нормално, не усещам глад, само студ като всички вас... ноооооооооо
отвреме на време си мисля за разни вкусотии от лакомия пуста и а-а да посегна, ама още се въздържам и само си мисля как ще се изложа пред вас най-малкото....  Rolling Eyes
Някой има ли такива преживявания...? Само викам още един ден, дано остискам. Трябва да остискам, още повече, че нямам като някой от вас рожденни дни и такива мероприятия.. Трябва да остискам!!!  Crossing Arms

# 177
  • Варна
отвреме на време си мисля за разни вкусотии от лакомия пуста и а-а да посегна, ама още се въздържам и само си мисля как ще се изложа пред вас най-малкото....  Rolling Eyes
Някой има ли такива преживявания...? Само викам още един ден, дано остискам. Трябва да остискам, още повече, че нямам като някой от вас рожденни дни и такива мероприятия.. Трябва да остискам!!!  Crossing Arms

Еее, и аз си мисля  Laughing Ама като знам,че по-голямата част мина Flutter, няма да се отказваме баш към средата я Hug

Дотук съм на 3 разредени фреша от грейпфрут+портокал и около 1.5л чай. Засега не съм посягала към кайсиите, дето толкова им се каних от сутринта. Страх ме е ,че ако изям 1-2 няма да мога да се спра Grinning Та ще опитам да ги оставя за утре....

# 178
Аз не изпитвам никакъв глад, всякаква храна ми се отщя, тотално  Laughing Не знам дали е добре, но е факт.

Калатея, много благодаря. Значи така и ще сторя. Има вероятност картофите да ги заменя с елда, че
повече я обичам, безглутенова е, с домати се връзва идеално. Но има време до неделя.
Днес вече почти мина. Още нещо, което установих - моето главоболие се маха от зелен чай. Именно
от зелен, не от някакъв друг. Горещо го препоръчвам!
Това, което явно пропускам е движението. Надявам се тази вечер и утре през деня да се коригирам.
Успех ви желая! До понеделник!  Hug 
Благодаря много за подкрепата   bouquet

# 179
  • под дъгата
можеш,но не от утре,а само утре-1 ден и на другия ден да се захраниш Peace

Общи условия

Активация на акаунт