Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 957
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • да има едно лесно - на мотора
 Hug
Здравейте Дами . Аз от днес се включвам , че вчера пътувахме от София и нямаше как . Но пък 2 дена - кой ти ги дава Simple Smile
Мама Зори , радвам се да те видя тук   bouquet
Ассе , първият детокс е най- труден , но пък на третия ден се чувстваш " чисто нов " . Стомахът ти може да се бунтува от черешите . Предния детокс изкарах само 1 ден на череши , вторият ден до обяд и после ядох зеленчук . Такова подуване на стомаха имах  ooooh! Този път съм : днес на кайсии , утре на диня ( малко модификации на детокса  Mr. Green )

Последна редакция: пт, 25 юни 2010, 09:43 от рак пустинник

# 151
Роси, мина ми през ума, че може да са виновни самите череши ... тюх.
Днес ще е пъпеш, твърдо. И се надявам, че всички, дето разправяте за
третия ден ще излезете прави  Joy   
А колко дълги ми се видят тия дни ... уау Simple Smile Не е като да ме мъчи глад,
аз на глад нося ...

# 152
  • Малка къщичка - близо до морето!
  И при мен всичко е о.к. до този момент. Вчера не пих анасол, но днес още рано -рано го глътнах и засега няма никакви проблеми с ВС-то. Не усещам никакъв глад и започвам да вярвам по малко , че ще успея докрая.
 Хубав ден на всички!

# 153
  • В центъра на мръсотията
И аз съм на линия от вчера  Peace
Предпочитам да съм на течности, решила съм си, че така е по-мощно... Редувам зелен чай с мента, вода и гел от алое и праскова...
Само че още от първия детокс не пия ансол, а лактулоза (беше препоръчана от д-р Михайлов)... Има ли и някой друг като мен? Чудя се просто дали с ансол детокса е по-ефикасен...  Thinking

# 154
Да се отчета и аз.
Вчера само вода,чай,едно кафе и три грейпфрута.

Днес така ме боли глава,че не виждам...

# 155
Момичета да се отчета и аз, първи ден мина успешно.... на пъпеш, и аз като Асса мисля, че пъпеш няма да хапна скоро Mr. Green
.... днес съм си приготвила 1/2 ягоди и 1 шепа черешки + чайчето( Хъни буш) и димящата вода...
не съм се теглила, но се чувствам определемо по- лека... Laughing
а за ансола, май съм намалила грамчетата, че сутринта вземайки с лъжичка, май май ще има и за още един ден...за следващия детокс Mr. Green
лек и успешен детокс Peace

П.п. Ассе, дъщеря ми като яде череши вечер. винаги я боли корема... Hug Peace

# 156
  • Варна
Къде съм спала да не ви видя до сега не знам! Страхотна темичка Hug

Да се присъединя и аз към вас. От вчера започнах първия си детокс.

И тъй като не знаех за летните вариации започнах първия вариант с фрешовете. Там обаче пак нещо не съм дочела та го правих така -
сутринта 1с.л. ансол+50г.вода, след 1/2час чаша топла вода после редувах
5 фреша от грейпфрут+портокал/не знаех че трябва да се разрежда/ ,вода и липов чай.
Бях си приготвила ябълка и пектин ако не устискам, ама не стигнах до тях Laughing. Чак тази сутрин посетих тоалетната обаче...

Добре,че ви открих... Днес ще ми е по-леко като ви има.
Засега се чувствам заситена, но поне няма да гледам с угризение прекрасните кайсии, които вчера взех Laughing

Услех на всички!

# 157
  Здравейте момичета, аз също съм на първия вариант с фрешовете, вчера успях да изкарам само с тях, чайчета и вода, но днес ми е доста отпаднало , наболява ме главата и ми се вие свят. Допреди ми беше студено , сега ми гори най- вече лицето. Втори ден е , а има още един, дали ще мога да издържа. Това ми е първия детокс, очаквах че ще ми е лесно без храна, но не било чак толкова... no

# 158
  • Варна
merig пийни едно фрешче, може да попремине отадналостта. На мен определено ми действат ободряващо Peace, даже до кафе не стигнах... Като казах кафе, ако не мине опитай с кафенце  newsm78 или това с лъжицата пектин разбита с вода...
  Дано се включи някой с повече опит...

Успех!

# 159
  • София
Ех, аз май съм дефектна.  

Вчера сутринта си изпих англ. сол и след това цял ден се наливах с топла водичка и чайчета и хапвах диня по малко, а вечерта си изядох около 2 шепи череши и пааак гореща вода, да ама до тоалетната  съм ходила само да пиш..... Сутринта нямах възможност да си изпия солата рано, имах излизане и заради това не пих нито вода нито кафе, абе нищичко. Като ми свърши срещата си бях приготвила малко водичка и си разбърках солта. След 1 час изпих 2 чаши горещ чай  и сега си хапнах пъшешче, ама никакво действие на солта.

Ноооо, да не си мислите , че съм се отказала твърдо си се наливам димяща водичка и си се чувствам идеално.

# 160
  Благодаря ти , julisa, сега пийвам кафенце, дано подейства. Успех на всички  Hug

# 161
  • Варна
И аз съм с вас! Вчера се връщах от София (като рак пустинник  Mr. Green ), но пристигнах рано сутринта и си карам детокса по график.
Донесена от вихъра, аз не пия английска сол, а манитол  Peace

# 162
Ех, аз май съм дефектна.  

Вчера сутринта си изпих англ. сол и след това цял ден се наливах с топла водичка и чайчета и хапвах диня по малко, а вечерта си изядох около 2 шепи череши и пааак гореща вода, да ама до тоалетната  съм ходила само да пиш..... Сутринта нямах възможност да си изпия солата рано, имах излизане и заради това не пих нито вода нито кафе, абе нищичко. Като ми свърши срещата си бях приготвила малко водичка и си разбърках солта. След 1 час изпих 2 чаши горещ чай  и сега си хапнах пъшешче, ама никакво действие на солта.

Ноооо, да не си мислите , че съм се отказала твърдо си се наливам димяща водичка и си се чувствам идеално.
И при мен при първия детокс солта подейства чак на другия ден, явно съм била доста задръстена, защото вече ми действа след няколко часа...
Така че дерзай, чувството на лекота е незаменимо  Peace

# 163
  • Варна Моретооо...
Здравейте прекрасни дами,искам да благодаря на buba_lina за това че се грижи за темата и непрекъснато я обновява  bouquetРадвам се че и мама Зори е тук макар и с друг ник детоксмама искренно се надявам да сподели натупания опит  bouquet Аз започнах с ограмотяването от по темата детокс от „часът на мама"и много се впечетлих от резултатите на тамошните момичета.Направила съм една детоксикация за миналия месец, от вчера съм започнала втората и случайно ви открих  Hug Много се радвам че имам съмишленици.Целта ми е освен здравословен и естетически ефект че имам около 20ина кг. свръх багаж. Аз съм на фрешове разредени 1:1 с вода,така ще бъда и утре.Естественно денят започва всяка сутрин с ансол  Joy Искам да ви попитам някой включва ли хомеопатични и какви?А ако е удобно нека сподели от колко време и как повлияват? Ще съм много благодарна  bouquet
merig Състоянието ти е породено от настъпващите очистващи процеси.Ще ти пиша на лични,че като за начало май стана доста дълак поста ми.За което се извинявам. Praynig
Благодарна съм че ви намерих. Hug Не съм самотна звезда,успех на всички Peace Много е хубаво че се подкрепяте!!!
Приятен следобед.Hug Hug Hug

# 164
  • Бургас
Да се отчета и аз.
Вчера само вода,чай,едно кафе и три грейпфрута.
Днес така ме боли глава,че не виждам...

Ако правилно си спомням, миналия път пак беше така  newsm78
Увеличи течностите и хапни една лъжица мед.

При мен чудесно минава този детокс. На пъпеши съм и вчера, и днес. Единственото оплакване е студа. Снощи пак ме втресе.  cold
Утре вечер сме на рожден ден.  Rolling Eyes Как ще удържа, не знам! Може би само салатка ще хапна...

Общи условия

Активация на акаунт