Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 503
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
Депресирана съм  Sad След вчерашното захранване с картофи и салата съм +1.5 кг. Т.е. от 3 дневнния ми глад и мъчение имам само -1 кг.

# 661
Дорис,няма какво да се депресирваш Wink.Естествено е да си върнеш част от сваленето.Сериозно ли мислиш ,че за 3 дена глад,ще стопиш почти 3 кг мазнинки(дори и поовече понеже мазнините са доста по леки).До колкото знам,първите 2 дена на една диета се губи голяма част от водата в тялото ...та сега си q наваксала като си захранила.СПОКО,НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙ.бъди постоянна и ще имаш успех Peace.
Незнам дали си видяла темата за здравословно хранене...то няма тема,а само рецепти,но на първа страница е обяснено какво трябва да се прави.Аз съм много доволна Laughing

поправка-природосъобразно хранене  Joy Blush

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 17:19 от megan79

# 662
... а и с Хашимото вече навлизаме във фаза на сбогуване...
Това според теб ефект от детокса ли е? И аз съм с Хашимото, и ще е много добре, ако има такъв ефект.
                              Аз лекувам няколко неща, и имам голямо подобрение във всички тях (само за едното трябва да пусна едни скъпи изследвания и още не съм проверила). Но правя и други детоксикации.

# 663
Хей,феи!Има ли някоя детоксикантка,която спазва предписанията на д-р Михайлов за периодите между две детоксикации? Rolling Eyes.Аз например си взех корен от глухарче и започвам да моря мазнините с него Grinning.Ако някой има положителен опит,моля да сподели и с нас newsm78.Иаз ще докладвам,ако взема да отсабна ненадейно Laughing

# 664
Хей,феи!Има ли някоя детоксикантка,която спазва предписанията на д-р Михайлов за периодите между две детоксикации? Rolling Eyes.Аз например си взех корен от глухарче и започвам да моря мазнините с него Grinning.Ако някой има положителен опит,моля да сподели и с нас newsm78.Иаз ще докладвам,ако взема да отсабна ненадейно Laughing

Дай моля те линк да го видим този корен от глухарче  Flutter

# 665
аз вчера си купих CALCAREA CARBONIKA 9CH, Tinktura Fuci Vesiculosi, Чай №11, Anacardium orientale 15 (9) CH, Cefamadar.  От вчера ги пия, и честно да ви кажа, незнам дали е от внушение, или на психическо настройване, но тази сутрин нямам никакъв апетит и се чувствам супер бодра и с настоение. Ще ги пия до следващата детоксикация и тогава ще мога да кажа със сигурност дали действат  Peace

# 666
Аз си купих мехурчесто водорасло, но на шишенцето пише да не се пие при проблеми с щитовидната жлеза и реших да не рискувам, понеже съм с хашимото. По едно време си правих чай от джоджен да топя целулита, но съм много несериозна  Embarassed

# 667
Дорис ,ето линка http://www.monitor.bg/article?id=195584 и д-р Михайлов го препоръчва Simple Smile
ICE, пожелавам ти постоянство и дано не е само внушение Rolling Eyes
Orchid,и аз имам подобен проблем и затова ще пробвам с глухарчето newsm78
Успех на всички ентусиасти,решили да преборят мазнините Laughing

# 668
Аз за пьрви пьт правих детокса,но се получи следното-преди детокса нямах апетит и си свалях по малко,след детокса и захранването така ми се увеличи апетита,че направо озверявам от глад SickНякакви предположения ?

# 669
Някоя от вас пие ли настойката от мехурчесто водорасло? Аз го пия вече от 1 седмица, но нещо започна много често да ме боли корема и се чудя дали не е от него.  Thinking

# 670
Aз вече си върнах килограмите от преди детокса  Sad  Rolling Eyes

# 671
Дорис,не се отчайвай  bouquet.Мисля,че варианта с цитрусовия сок е по-действащ,но лично на мен ми беше по-трудно да издържа трита дена на детокса!Този сок направо ми расказваше играта SadТи правила ли си варианта със соковете?

# 672
Дорис,не се отчайвай  bouquet.Мисля,че варианта с цитрусовия сок е по-действащ,но лично на мен ми беше по-трудно да издържа трита дена на детокса!Този сок направо ми расказваше играта SadТи правила ли си варианта със соковете?

E не, не мисля да се подлагам повече на подобни експерименти. Целта не е да ни е по-гадно все пак! За 3 дни свалих 3 кг., които явно са чревно съдържимо + вода. Ако искам да сваля 1 килограм знам мнооооого по-приятни начини от 3 гладни дни с англ.сол Sad
Остава само да се надявам, че съм се прочистила от токсини, макар да не съм много убедена в тия неща ...

# 673
Здравейтееее!  newsm51
Върнах се от моренцето, а вие сте изписали доста, попрочетох ви - браво на всички издържали и свалили!
И аз направих два дни детокс /въпреки колебанията си/, не съм се теглила, нямаше къде, но поне сега като се прибрах кантара не показва повече отпреди заминаването, а всички знаете как е на ол инклузив.... cook beer2
Доволна съм, че го направих /вече 4-ти/ все пак въпреки утежненията - на 24-ти имах страхотно главоболие почти цял ден, такова досега не съм имала, а и бях настинала хрема, гърло...и надвечер вече не издържах и си разтворих един тайлол хот /той па взе че изкипя половината.../ и го изпих, та след известно време ме отпусна. Отделно борих гърлото с хомеопатични, та на другия ден бях вече добре. Незнам дали това ми е прецакало детокса, но предпочетох по-бързо да туширам нещата, все пак бях на почивка, не исках да пъшкам три дни в стаята...
Така де, чакам следващия детокс, дано няма смущаващи обстоятелства и да го направя както трябва. И аз за пореден път се уверявам, че истината е във фрешовете,  с дините и пъпешите нещо....

# 674
  • под дъгата
the Дорис -разбира се,че не това е целта.Детоксикацията е метод, чрез който организмът се пречиства от токсини и прилагана системно подобрява метаболизма."Детоксикацията не е диета.Чрез нея се влияе косвено, а не пряко върху теглото, т.е. постига се оптимизирането му както при наднормено, така и при поднормено тегло." Та в този ред на мисли не може от един детокс да очкаваш чудеса.А и с диети не мисля,че още в началото има ефект.Зависи и как се храниш след това.Детоксикацията не е експеримент-в един момент това се превръща в начин на живот и дори и мислене.Все пак това си е твое решение и аз го уважавам-щом не е твоя вариант-ок.А прочистване на организма можеш да правиш на пролет и есен с детоксикация Peace Hug Успех!

Общи условия

Активация на акаунт