Детоксикацията на д-р Михайлов-ТЕМА №3

• 71 494
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
Вики, при мен резултатите са само от детокси. За съжаление и хомеопатичните не съм си купила, поради ограничени финанси, но съм доволна, че запазвам свалените килограми, а и допълнителните ефекти са чудесни. Смятам да продължа с детоксите (този ми беше 5), защото с всеки следващ виждам все по-големи подобрения в здравословното си състояние. Правя и поддържащите дни всяка седмица--плодово-чаен или плодово-оризов ден. Трябва постоянство и търпение. Резултатите ще дойдат.Успех! Simple Smile

# 676
Някоя от вас пие ли настойката от мехурчесто водорасло? Аз го пия вече от 1 седмица, но нещо започна много често да ме боли корема и се чудя дали не е от него.  Thinking

да, аз го пия само сутрин и вечер, но на мен нищо ми няма  Peace

# 677
Вики, при мен резултатите са само от детокси...
                               И при мен  Peace, избирам си някои и от тези в промеждутъците: http://www.zemianazaem.com/archives/category/soul_body

# 678
  • Варна
Вики, това ме подсети за житния режим. Правиш ли го? Стига да не забравя когато му дойде времето - смятам да го пробвам  Peace

# 679
Вики, това ме подсети за житния режим. Правиш ли го? Стига да не забравя когато му дойде времето - смятам да го пробвам  Peace
                           Още не съм стигнала до него. Правя засега нещата, които не усещам - не отнемат време, мислене или усилия. Но сега мисля да направя пречистването с хрян, много ми е интересно какъв ли ефект ще има. Та ще се стягам да полагам повече усилия и да не пропускам. Може би след него ще обърна внимание на стомаха, и едва тогава ще се 'житна'.

# 680
Житният е февруари месец, ако не се лъжа.
Хрянът рестартира мозъка, буквално. Simple Smile
А аз съм ЗА пречиствания на пролет.

# 681
  • София
житен режим може да се започне всеки месец, не само през февруари. Аз в момента съм на житен режим

# 682
  • Варна
житен режим може да се започне всеки месец, не само през февруари. Аз в момента съм на житен режим

По принцип може по всяко време, но ако става въпрос за Житния режим на П. Дънов, то: "Петър Дънов посочва като начало първата сряда на февруари след пълнолуние."

Това е цитат от коментарите в линка на Викито. Аз смятам да го направя именно през февруари...дано не забравя както тази година  Blush

# 683
  • под дъгата
Викито-дай малко инфо за пречистването с хрян,че ми стана интересно.Вери ме заинтригува с този "рестарт на мозъка"...

# 684
# 685
  • под дъгата
Ейй,Вери-светкавична си!Благодаря!  bouquet

# 686
...А аз съм ЗА пречиствания на пролет...
                              Ами така е, но една пролет не стига  Crazy. От месец май пробвам разни неща, а другата пролет мисля най-активно да се заема да ги направя както трябва. Досега резултатите при мен са невероятни, зарибих вече една приятелка и най-странното е, че тя от сериозна депресия в момента се чувства доста щастлива. Не знам дали е свързано с биохимичните процеси в тялото или просто периодът и е някакъв такъв, но и тя го отдава на пречистванията. Пу-пу, дано! Аз нямам показателите за слуз, но ми се иска да пробвам хряна, като се надявам да е възможно да го съчетавам с телешко варено  Blush. Отивам да дочета може ли. Пък и да не може с една лъжичка сутрин и вечер няма да усетя как ще мине месеца. Хем ще ми помогне за отводняване (редоооовно ми тежат краците  Tired).

# 687
Хрянът рестартира мозъка, буквално. Simple Smile

В смисъл?  Crazy Crazy

# 688
кога беше следващият детокс? Защо мисля от 29ти септември да почна с житния режим.

# 689
  • под дъгата
кога беше следващият детокс? Защо мисля от 29ти септември да почна с житния режим.

Дати за детокс до края на годината:

СЕПТЕМВРИ:21,22,23/пълнолуние/
ОКТОМВРИ:21,22,23/пълнолуние/
НОЕМВРИ:19,20,21/пълнолуние/
ДЕКЕМВРИ:19,20,21/пълнолуние/

Общи условия

Активация на акаунт