Честити ходещи крачета на Ицко - уверено да стъпва, а скоро и да тича така!!!
Надеждата -
и от нас с Петьо!За пишлето - ние го забелихме към 6я месец на малкия на 3 пъти при смяната на педиатърката ни , че първата не й беше дошло на ума изобщо, пък и аз не съм питала. Сега гледам че пак му се е сраснало леко и не мога да го отлепя докрай- явно при последното забелване не се е получило напълно и сега трябва да го водим пак. За обезболяване ползваме Лидокаин Актавис - изписа ни го педиатърката и добре му успокояваше иначе явно ужасната болка, ако съдя по изплаканите сълзи и 1-2 вечери безсънието след всяка процедура.
За памперсите - ползвах в началото Хъгис , но ми се видяха много груби, а и много ми пропускаха, и ги смених с Кан бебе(от тях бях много доволна) - това за първите 2-3 месеца. После пробвах Памперс и Пуфис - еднакво мекички и попиващи, но Памперса ми се струва че не са много удачни с този гел дето му намирам по дупето, а и на няколко пъти му се намокри бодито под самата пелена, така че тях ги ползвам с резерви- предпочитам си Пуфиса . Пробвах и Молфикс но ми се видяха по-груби от Пуфиса и пак се върнах към тях. Единствено те помогнаха да се отърва от нощното пишкане, когато малкия изпиваше по повече от 500мл на вечер мляко (розовите ползвам за нощни а зелените за през деня). Либеро така и не опитах- стигнах до извода че така или иначе съм си харесала вече, какво да експериментирам повече. Иначе от Памперс сме на 11-25кг (макар че сме още към 10кг, а от Пуфиса - зелен 9-18 и розов 11-25кг.
Чета за някакви опасни стълби си разправяте - как се радвам че не сме се сблъскали с тях още, а на вас браво че срещите са минали без сериозни травми и мъниците са се отървали само с неприятното преживяване.
Ние обезопасихме вкъщи няколко опасни ъгли и шкафове, ама Петьо напоследък се удря във всевъзможни безопасни наглед места и вече незнам какво да обезопасявам и си караме на късмет и широко отворените ми очи, макар че вече щъка съвсем сам и не търпи ограничаване на възможните дейности и на позволените за пипане предмети. Тръшка се вече съвсем съзнателно с цел налагане , даже днес ми легна на земята по подобен повод (при това между 5 и 10пъти общо за деня) - направо ми къса нервите с тия инати, чак не могада се спра да го навиквам напоследък, чак имам чувството чесамо това правя. Иначе все така не спи добре през ноща и си яде редовно 2 нощни манджи, при това настоятелно си ги търси. Сега вади кътници и ужаса с нервите и недоспиването продължава.
Аз не смогвам с нищо напоследък и затова изостана и включването ми в темичките ни, но си признавам че не мога да зафтасам. Пък и едни здравословни проблеми ме тресат - вече втори месец, при това от едното нищо се почнаха, ама имало да минава. Ще чета назад ако остане време- за темите по които няма да се включа ме извинете. Нещо не ми се и пише напоследък ама нещо ми дойде вдъхновение днес - ако съм се пооляла четете по диагонал да не ви стане досадно!

Тате погрешка ни е взел сега памперс-гащи..Ужас! Да, нямат лепенки и ако дребното ги разлепяше щях да ги вземам, ама като се накъка това ще му омаже и краката до долу ако го сваля така
Та днес и двамата с мъжо се оказахме напълно поотделно с идеата да ги режем 
Наскоро е изключително разбран и досетлив даже и вкъщи царят мир, спокойствие и колегиалност.. Даже и кекс..и кекс...
(не точно така де, но вие ме разбрахте).

Имам чувството,че есен идва,а не лято.

Вече имаме един кътник и втори е на път,първия много го мъчи,но този направо го разби! Сега е с 9 зъба,незнам дали ще издържа докато излязат всичките 
Ми там е написано за еднократната помощ че е до 3 години
..да не посочвам,че най-вероятно ще пропусна някого
..Вече очаквам да се случи какво ли не и вероятно няма и да се учудя