МАЙ-чето не спира да играе а мама за студена бира си мечтае!

• 27 039
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Аничка, готово!  Hug
Писана разбира се, че може  HugДобре си ни дошла Heart EyesРазкажи повече за вас  bouquet

# 691
  • Русе
Аничка, ще се включа по-късно. Готово  Peace

Писана, добре дошла! Дай име на детето и дата на раждане за да ви сложа на първа страница.

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 21:51 от eli_dechkin

# 692
  • вече Пловдив
Аничка, попълних анкетата, макар че не сме почивали 2-а година...

# 693
Писана добре дошла.
Аничка готово с анкетката.
Ели , знам колко е трудно да се събират пари и знам какво е тук да не искат да ти помогнат.... ако трябва свиркай , с каквото можем ще помагаме.
Ние си растем ли растем. Лилисе опитва все повече да ходи и се пуща - доста е смела. Сега ще търся да купувам такава каишка за прохождане... , че нещо не иска да я държа за ръце.
За шофирането е много ми харесва и ми е кеф, като цигарките бе и тях си ми е кеф да си ги пуша Sick Хората ги отказват , пък на мен си ми е кеф - е пък това ми и остана , покрай всичките ни тревоги , а и азпуша 1 кутия за 2 дни - мисля , че не е много.
Лиянка ще свикнеш мила , няма страшно всичко ще се нареди ...
И ние излизаме навън , то не се издържа в къщи , само вчера си останахме у дома.
Ами това е лека вечер момичета - отивам да си хвърля един душ и ще гледам от Местопрестъплението и д-р Хаус...

# 694
  • София
Мили мами, ще съм ви изключително благодарна, ако попълните анкетата ми, няма да отнеме много време, а помощта ви ще е мн важна за мен! Ако някой около вас има време и желание, може да му я представите! Колкото повече толкова по-добре Simple Smile
http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dHEtVjhuSW1hLXBi … U45SFF4R1k1dlE6MQ
Готово Ани,  "анкетирахме се" Laughing
Лианка,що се косиш бе достатъчно ти е ,че имаш РК регистрация Mr. Green ,те другите Ша бегат от теб и Ша се пазят,не ти от тях Joy

# 695
Привет майчета и сладки бебчета!
Първо честито на Катилиас и на Надеждата! Лека и безпроблемна бременност ви пожелавам!  Hug
Честито на всички който са имали повод и съм ги пропуснала    bouquet
Честито на всички ходещи бебоци! Винаги да вървят смело напред!  Hug
На всички болнички бързо оздравяване  Hug
Не съм влизала отдавна, имах си малко грижи и проблеми, ама вече всичко е наред! Катерина е голяма фурия, тича вече, катери се навсякъде, сега е най интересно да качва и слиза стъпала ooooh! По цял ден сме навън, като изключим вчера и днес. Каката я спрях от градина и сега  и тя с мен навсякъде, абе като катун сме, ама няма как  Peace Общо взето няма нищо интересно около нас, влязох просто да ви поздравя  Hug Ще се опитам да съм по редовна вече  Blush
Приятна вечер на всички!  Heart Eyes

# 696
  • София
Да се разпиша и аз най-сетне.
Най-напред честито на Надеждата и Катилиас, всичко да е наред и да минава леко!!
Честити ходещи крачета на всички сдобили се, и наш Ваньо вече прави дължини на хола самостоятелно Simple Smile
Ние си излизаме всеки ден, нямам достатъчно фантазия с какво да го занимавам вкъщи.
А аз нещо окончателно се сдухах покрай проблемите с кърменето и даже си записах час при някаква психолог-хомеопатка. Дано ако не помогне, поне да не навреди!! Намислила съм и на йога да тръгна, ама нещо не съм го организирала още...

# 697
Ех Лято ние с тебе пак на една вълна  Mr. Green аз си търся дружка за пилатес или йога  Laughing. Пък за другото - спокойствие и силна храна  Hug
Честито на Катя и Надеждата - лека и безпроблемна и прекрасни бебчета на финала  Heart Eyes

# 698
Добро утро.Дано днес има повечко слънце или поне не вали та да излезнем,че брей не се понасят тез деца ooooh!Честито на бременните мами-и спокойна бременност.Ели стискам палци fingerscrossedЧестито на проходилите-безаварийно ходене newsm68 Ние нали се пуснахме-баткото я пробвал да тръгне към него и цоп падна-та сега сме отново в чакане...само за един пръст се държи,но не ще Crossing ArmsС нищо не се лъжи  това хлапе.Пък и от вчера реши,че ще пълзи #Crazy-луда работа,аз я чакам да тръгне-тя ще пълзи JoyАма и е толкова забавно,че пълзи,пълзи и си се смее сама.Тихичко ще кажа,че като видя вчера баба си и най-вече дядо си направи 2 крачки към него.Ми това е.Хайде ще сервирате ли кафенце...  food010

# 699
  • гр.Стара Загора
Добро утро момичета прекрасни!
За отсъствието си ще се реванширам със закуска и кафенце
Напоследък нещо не ми се пише но ви надничам от балкона  Wink
Аничка,мила попълних ти анкетата от мое и от на Боби името ех то е анонимно ама имам предвид че имаш 2бр от нас   Hug
Писана,добре си дошла при нас,но разкажи ни повечко за теб и твоето семейство  welcome
Стасито,ще ме пукнеш от смях с твоите постове  rotfImbo Много забавна личност си и съжалявам че не те познавам лично
Валче,радвам се че се разписа отново ,ако ще ти олекне и ти се споделя за проблемите ние сме насреща   action032
Честита бременност на Надеждата и Кати!Желая ви много лека и безпроблемна бременност с най-здравите и прекрасни бебечета на финала  Hug
Ели,аз също ще помогна с каквото мога! newsm17 се за тази майчица!
Честито на проходилите мъници!Да вървят смело и уверено в живота!!!
лято!,миличка взимай се в ръце и не му мисли много много!Горе главата !
Ако съм пропуснала някой с поздрав ,моля да ме извини!!!Да се чувства поздравен!!!

Сега малко за нас  Wink
Евелин ходи вече от два месеца ,но още не сме правили прощъпулника заради баща й защото иска и той да е в къщи но за съжаление с тези комаднировки не успяваме да се организираме,дано скоро и това се случи  Mr. Green
Евелин вече бяга на едно място не стои и най-лошото е че няма грам страх.Тръгва нанякъде и въобще не ме търси важно е да отиде там където си е замислила  ooooh!От няколко дена се опитва и да се катери и косата ми настръхва  smile3511
Има 11 зъба -8 резци и 3 кътника,чакам и другите кътници и кучешките в момента са на път.Миналата седмица се беше подрискала зверски и имаше  Т около 37,7-38,заведох я на лекар и след прегледа се установи че няма вирус или симптоми за настинка ,а всичко е от зъбаците.Беше на диета ,която аз правих,тъй като категорично ми отказва лечебната хумана и АЛЛ 110.Тъпках я пак със смекта,ентерол,хидрасек,суметролим,биогая ефект ТЦ за 4 дена почти един пакет памперси ,реших да й дам 2 шишета със сока от компот на дренки ,отново без ефект и накрая пробвах със пюретата на Хипп шипка с ориз и ябълки и ефекта беше на лице още от първота пюре акото се сгъсти и след още 2-3 вече беше ОК Laughing
Боби след 2 -седимчно отсъствие се завърна за 5 дни и отново му се обадиха да заминава и от понеделник пак сме сами  #Cussing out
Тези негови командировки вече ми идват в повече,едно ми е тъпо и еднообразно и това шибано време ту вали ту духа като за световно, от няколко дни сме затворени вкъщи........Сама ходя на кухнята за 30 мин да ме продуха и пак като се прибера откачам  Confused
Още 15 дни до почивката ни вече броя и секундите за да сме си тримката и да релаксираме  smile3549
Много дълго стана извинявам се за което ще се постаря да съм по-активна  Hug

# 700
  • София
Росита, и ние сме точно като вас - с 11 зъба, от които 3 кътника и сега прозират кучешките и имахме разтройство и температура. Вече се оправехме де, но като прочетох реших да споделя, какво съвпадение само. Аман от тези зъби.

# 701
  • софия
Ето ме и мен!
Преди малко се върнахме от консултация.Килата няма да ги споменавам,че направо ме е срам. Embarassed
Много се ядосах на педи,защото не ми даде направление за кръв и урина,че и били кът.Каза да отидем на 1 за
направяление. #Cussing out
Роси,и аз като тебе очаквам с нетърпение моренцето,но август е далече,далече.
Като се има впредвид,че не сме ходили на почивка от 2-3 години.Първо правихме ремонт,после се нанасяхме,миналата
година се роди Ицко и така.За почивка все не оставаха време и финанси.

# 702
Ани, попълних анкетата.  Hug

Да ви се оплача на вас, варненки, колко съм възмутена от администрацията тук. В София издаване на дубликат на акт за раждане ми струва 15 лв, 5 минути време и без смс на паркинга на район Слатина. Във Варна в район Владиславово ми струва половин час, 3 гишета и 11,20 + ходене до Община Варна за печат за чужбина /щото той не се бие в кметството/ 6,60 за 2 гишета и 15 минути + 3 лв за транспорт от единият край на Варна до центъра и обратно = изгубени 2-3 часа и 21 лв.
А що е 11,20 лв в кметството = 2 пъти по 60 ст за две бланки /ако случайно сбърка на първата както и стана де - сбъркани бяха ЕГН-тата на мама и тате/ + 10 лв за експресна поръчка.
Егати скъпотията, егати разкарването, егати чудото. ooooh! ooooh! ooooh! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
За дупките по пътищата няма да споменавам. Стефан сефте го качих на тролей и детето не иска никога повечеееееее да се вози.
За ДК в съседният блок също няма да споменавам, че е обед. Mr. Green
Вчера като гледах как за 10 г не е мръднало по бул. Сливница нищо се радвах, че съм се махнала от този град.  Shocked

Искам си на павираната улица с кестените  Whistling

# 703
Аз съм Габи,мъжо ми е Ицо а бебка е Криси!Родена е на 25.май.2009.
Малката има 5 зъба и чакаме още три  #Crazy
 newsm78 друго не се сещам да кажа  Rolling Eyes
Благодаря Ви за топлото посрещане  Hug  bouquet

П.С. И аз попълних анкетата.

# 704
  • Русе
Писанче, сложих ви на първа страница в списъка. При следващите колажи ще дадеш снимка и ще ви турна.

Доста народ пак се затри  newsm78 Я, да се появят и да драснат по ред-два.

След малко минавам в нелегалност. Да не изпишете темата днес  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт