1-ви юни ще посрещнат, засмяните АПРИЛчета за първи път - 2

• 29 022
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • София
На нас ни ги сложиха и двете заедно. Вечерта към 9-10ч. вдигна температурка 37,6, но нищо не съм давала и тя сама й спадна по-късно и Маги заспа. Иначе докато имаше температура искаше само да я гушкам. В 2 часа през нощта вече не беше топла, а когато й измерих температурата т.е като се събуди в 4-5 часа всичко беше в нормата.

# 271
  • Бургас
Да се разпиша и аз набързо и отивам да лягам при децата. Simple Smile
И на мен ще ми е интересно да разбера как реагират децата на двете ваксини , но доколкото чета не е имало сериозни реакции.
Галето ,JMM приятно прекарване на почивката.
мили-ванили и Габито имаше такъв период ,аз когато беше много неспокойна пусках сешоара и така ядеше, но за около 10 дни периода мина.
Биби и моята муцунка спинка така като заспи към 21.30 ч. чак до 5-6ч сутринта.Не се притеснявам щом не се буди значи не е гладна.Тя така или иначе през деня си хапва на 2ч. -2.30ч.
Аз малката няма да я водя на плаж тази година както и аз самата нямам намерение да си показвам телесата , живот и здраве догодина като вляза във форма ще наваксам. Sunglasses
Продължава ме да не акаме днес и е трети ден ама ще я изчакам и утре ще видим какво ще я правя.Колики вече почти нямаме и смятам да спирам инфакола та дано вече да ака сама.

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 16:36 от zlatоmira

# 272

Аз малката няма да я водя на плаж тази година както и аз самата нямам намерение да си показвам телесата , живот и здраве догодина като вляза в форма ще наваксам. Sunglasses

Това все едно аз съм го писала - същат работа  Crazy

# 273
  • последна надежда
Днес бяхме на консултация. Марк е качил 1.200 и е пораснал с 4см. Вече и ние сме в отбора на 6 килограмовите бебета. Вече е удвоил килограмите от раждането. А аз се чудех защо ме болят ръцете и гърба  ooooh!.

Сложиха ни двете ваксини. Плака само 1-2 минути.

# 274
Здравейте!
Ели снощи добре поспа - от 19:30 до 5ч., и дори аз я събудих, за да няма цицоексплозия!  Mr. Green Това са 9 1/2 часа.  newsm44 Е, затова пък цяла сутрин яде през час и 1/2 - 2часа, но то явное огладняло, а кормчето му си има капацитет. Та навакса с млекцето тази сутрин. Сега пак спи - вече 3 часа. Абе не мога да се оплача. Чак на моменти ми е скучно.  Wink

tuly, моля те не давай съвети за шезлонг в колата! Столчето за кола е най-вече за безопасност! Дано не се случва, но при една злополука бебето първо ще изхвърчи от колата ако не е в специално столче (или кошница - все е дно как му казваш)! Мисля, че е по-добре да се натовари малко гръбчето, от колкото да се рискува живота на детето. На нашето столче пише бебето да се изважда от столчето на всеки 2 часа, така че има вариант!  Peace

# 275
  • София
Здравейте майчета! Hug

Мерси за отговорите момичета. Hug Каката имаше крусти, ама по-различни бяха, та затова ми се стори, че дребния друго го мъчи. Нея я мажех със зехтин, ама нямаше кой знае какъв ефект, затова ще ги оставя тези на малчо сами да си минават. Аз вчера без шампоан му мих кратунката и изчезнаха до днес, когато пак се появиха. Mr. Green Много му е суха кожата на главата.

Дребният 2-3 пъти сълзи извади, беше много разстроен тогава или като се жалва за нещо, че не сме го разбрали. Heart Eyes

iovinka, хубаво е, че вече сте всички заедно. За морето- можеш да я водиш на плажа като спазваш часовете сутрин до 11 и вечер след 17. Нищо и няма на бебка. Peace

milli vanilli, и аз мисля,че се дърпа защото се е наяла. Освен това всеки път ще яде различно количество-един път 70, друг път 90-100, или 50мл, те си знаят най-добре колко да хапнат. Ти сама виждаш, че не показва признаци на глад, явно е така. Не се подвеждай по тези везни и измервания, понякога дават доста разлики. А и едно кило си е супер за един месец, спокойно. Щом пуска сама, явно се е нахранила, спи и се и евентуално ще се събуди по-рано за да хапне пак. Peace
galeeto, да си изкарате страхотно. Ех, вече е време за моренце...

Дребният преди малко откърти, отивам и аз до него. Sunglasses

# 276
Забравих да пиша за сълзите - Габриела плаче със сълзи милата, стичат и се по бузката

# 277
*Sesil* , sonka_fr , на Лилия и биха 4 ваксини наведнъж и нищо и няма. Понесе ги добре и не е имала температура.

Биби, не се притеснявай мила! Остави принцесата да си спи. Поне аз бих направила така  Wink. Мойта се буди нощем, обаче не реве а маха с ръце и си лиже юмрука. Ако я оставя така, сигурно ще заспи, но аз я мятам в кревата до мен и и давам да суче. А за жегите - не ме питай! Тук е яка жега от доста време насам и не може да се излиза навън по цял ден, нито вечер. Много е задушно и все си е около 30 градуса. Седим на климатик у дома или по молове и магазини, където има климатици. Редовно сме си и в аквариума в Атланта.

мили ванили, и аз смятам че рева на Габи е от промяната Peace. Тяхната нервна система още не е узряла и така се получава често като им "нарушиш" ежедневието. А за дърпането от гърдата, не е изключено да е кърмаческа стачка или пък да има рефлукс. Мойта се дърпаше от гърдата и си извиваше гърба все едно ще я коля  Laughing. Отделно ревеше и свиваше крачета сякаш корем я боли. Също така хълцаше много често и се давеше все едно от слюнка, само дето това е било млекото, което се връща нагоре... Нашия доктор установи,че има рефлукс и ни предписа Ранитидин и да спи под наклон 30 градуса.  Да чукам на дърво - бебка се чуства много добре, спи си спокойна и не се дави вече.

Вяра, и мойта плаче със сълзи. Душичката тя. Момичетата са явно по-драматични Grinning. Синът ми например до ден днешен не може да плаче със сълзи. Трябва много да се напъва за да изкара някоя сълза  Laughing

Подкрепям zar4e за коша за кола Peace. Не мога и да си помисля друг начин за возене в кола. Слагам ги и двамата в седалки, стягам ги с коланите и ги водя насам натам. Удобно е, по-безопасно е и съобразено със законите  Peace

На море заминаваме след седмица. Вече споменах - имам палатка за бебета, която не пропуска УВ лъчи. Ще я държа там,когато сме на плажа. Мисля в по-ранни часове да я водя сутрин или късен следобед. И майка ми идва с нас, така че ще имам подкрепление Mr. Green. Телесата ще ги "натъпкам" в цял бански с поличка,хаха. Ми какво сега? Няма да умирам като съм дебела. "И Хасан е хора!" Grinning

За повдигането на количките, със синът ми помня,че повдигнах облегалката на 45градуса след 4-тия месец. Най-важното е бебето да може да си държи добре изправена главата и вратлето Peace. Седнало чак след 6-тия Peace

# 278
WinnieThePooh и аз си спомням, че ни биха 4 ваксини. По две на крачета с Криси...Преживяват го децата, ама не е хич приятно.

Ей сега се връщаме от консултация! Лекарката каза, че Дани е като 5 месечно бебе - 6700 и 62 см.! ( каката беше 7500 на 1 г)  И леко намекна да не минем сега в другата крайност - на затлъстелите  Blush Има ли някой друг бебок на 2м. колкото нас?
Биха ни вече хепатитната ваксина, ние нали я бяхме отложили. Обаче още не сме ходили на ортопед и педито каза другия месец  newsm78

# 279
  • Бургас
Благодаря на всички за отговорите  Hug Мами, преди няколко дни ми излезе като възелче под мишницата, но спадна. Днес напипах ново възелче, сега под другата мишница. Имала ли е някоя от вас такъв проблем и може ли да е свързано с кърменето/цеденето. То е ясно,че ще се ходи на лекар, но какъв и дали трябва спешно да отида  Rolling Eyes .Ох, ще се пръсна от притеснение  Tired

# 280
Да, нашата полу - седяща количка явно ще е за идния април  Thinking Ами логично е всъщност  Mr. Green

# 281
Просто безкрайно ви благодаря за отговорите!!! Толкова ме успокоихте, че си нямате идея!!!!  Party

Като гледам какви неща пишете и повечето ви бебоци са над 2 мес, само се моля да дойде по-бързо това време и при нас, за да може вече да стои будна и без да реве, егаси.

Иначе и е супер яко тука. Спи като 'бебе' точно. Тва чистия въздух си е друга работа.
за сълзите - и аз съм се чудила; но ние сме без сълзи още.
за активната гимнастика - разпънах я вчера, ама не може да вдене още за кво иде реч и дали е там, или на друго място занея е без значение.
Милиони целувки за всички и още веднъж БЛАГОДАРЯ!!!!
(за сега пиша от ресторантите и затова не съм толкова редовна, но скоро ще реша въпроса. Не ви изпускам иначе, де. Чета от 'кора до кора', каквото съм изпуснала. А на Биби постовете ме спукват от смях, както винаги.

# 282
Sesil, и аз имах неколкократно и в някои случаи продължително "възелче" (като бучка) под едната мишница. Признавам си, че го игнорирах (понеже дълго време не изчезна при кърмене, топлене, цедене), но не ме е боляло и си изчезна самичко. Дано и при теб да е така  Hug

# 283
  • Sofia
Здравейте и от нас Калоян!
Опитвам се поне да ви чета, ако не успея да пиша. Гледам че някои от вас имат проблеми със запек. Ние пък си имаме проблем с акането. Акаме преди, след, между храненията. От вчера съм на диета по този случай, ама ефект няма.  Sad
Иначе сме наддали 900 гр за месец и вчела ни биха противохепатитната. Като един от най-малките бая има да ви гоним.
От нас лека вечер и на тези с колики, като нас, по-леко да мине.

# 284
Момичета как сте с лохиите - предполагам вче сте ги забравили????
Аз се притесних, уж всичко свърши и не се чистя вече ама имам кфеникави капки и незнам какво да мисля.
Нямах нищо и май след секс ми се появява като първо е червено лигаво течението после став кафяво - не е много капки са ама  Sad
Не обърнах много внимание щото реших че ще спре,а ам си ходя с ежедневни превръзки и с течение кафеникаво  newsm78 направо се ошашкках сега като се замислих че не е нормално.
Ама аз съм си за бой -не отидох при док на преглед преди да дойда тук  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт