1-ви юни ще посрещнат, засмяните АПРИЛчета за първи път - 2

• 29 016
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Моите лохии спряха още на 3тата седмица и от тогава си правим секс, като първите пъти ми ставаше точно като на теб. Мисля че след 5-6 път не се е случвало, а сега вече мога да кажа че отдавна забравих за тях

# 286
Alisita благодаря за отговора. Абе аз не се впечатлих особено ама би трябвало да ми прицапа примерно и да спре ама не ще да спира това кафявото  newsm78
Иначе мойте лохии бяха от дългите 50 и няколко дни, точно преди да дойдем тук вече нямах нищо

# 287
Вяра Ох, и аз още съм с лохии, тъкмо си мисля, че са свършили и 2-3 дни ги няма никакви и изведнъж - изненада, почва да си тече като при цикъл. Ходих на преглед и ми каза, че всичко е наред ама не питах за кървенето, защото тогава уж беше спряло.Това нормална работа ли е, вече и аз се чудя newsm78, направо ми писна. Twisted Evil

# 288
И аз съм още с лохии  ooooh! Мисля скоро да ходя на лекар да видим...

# 289
  • София
Консултацията ни мина добре. Леа е 5.380 кг. и 57 см -това на 2.5 м. п Педиатърката почти ме увика, че е качила  1280 гр. за месец и аз се смъцафроцах, чак отвън зацепих, че са я мерили на 22.04 т.е на 1 месец, после на 05,05 само хепатитна ваксина без мерене и реално това тегло е достигнато за 1.5 месеца. Аз считам, че е нормално ???  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
За 12 - часовите паузи каза да не се притеснявам, но понеже повече дохранвам, отколкото кърмя през деня да я храня по-малко, но по-начесто т.е на 3-3.5 часа.
Нашибаха й и двете ваксини  Crossing Arms. на първата тъпанарчето почти не рева само каза - квииик, ама на втората се усети и като се захласна - не може ни да изкара глас, ни да си поеме въздух, та я тупаха по гърба.  Sad като цяло лесно ги прие. Сега се хили като пача и е леко потна по врата, ама май от пелената, с която я държах в мен а не от Т, щото е хладна.
Дано не вдига Т.  Praynig
Показа ми разни масажи - поглаждане, потупване, почукване с палци по главните артерии. Новото беше, че вече включи и коремчето и гърдичките - леле, нищо не помня от каките.  ooooh!
Уини, и аз съм мисила за моловете като вариант за жегите, ма нали идеята е да са повече навън  Rolling Eyes
Хубав уикенд и спокойна нощ от нас !  Hug

# 290
Както се бях впечатлила от Леа затова, че се обръща и ето, че днес нашият мъник ме изнанада. Оставих го по корем да си упражнява мускулите, а след мъничко го намирам по гръб.  Shocked И така n-на брой пъти докато се нарадваме с кака му.  Laughing
WinnieThePooh, беше писала, че при вас са салгали препоръчителни ваксини - значи ли това, че не са задължителни?
И Ники плаче със сълзички, но но съвсем в началото май не беше така.  newsm78
Лохиите ми спряха за 1 месец, дано да нямате проблеми, тези, които се притеснявате.  Peace

# 291
bibi, и Теа е наддала за месец 1.250кг и 3.5см, но никой не ме е увиквал. Това ще е от дохранването, ша знаиш! И аз не помня никакви масажи, но ще чета и ще се образовам!
Аз дохранвам на 3 или 4 яденета, а другите 4 или 5 са само кърма. Но съм в дълбока чуденка как да махна едно ядене като тя си е обезумяла от глад и 8те пъти, а яде по 120гр. всеки път, с изкл. на нощното, когато суче по 10ина. минутки и заспива. Дайте малко акъл как да махна някоя манджа, като предпочитам да не е нощната, защото само тогава суче спокойно и единствено тогава мога и аз да кажа като всички щастливи мамчета, че кърменето е удоволствие. Останалите пъти е истинска мъка и последните дни се цедя, само мир да има! Sad
Ваксините понесоха добре на дребната, като и тя вдигна 37.5 следобяда, но до вечерта й мина и после не е имала хич.
Наистина малко множко време са ви лохиите, на тези които още имате. Дано скоро да ви спрат!
EliMeli, страхотно гигантче си отглеждаш. Скоро няма да можеш да го вдигаш, каквато си слабичка! Wink
Спокойна нощ на всички! Hug Hug Hug

# 292
Bibi aз не мога вдяна защо те е увикала педиатърката  newsm78 - много или малко е наддала и въобще колко е допустимо да се наддаде, че Габриела тук няма кой да ми ч тегли ама ние относителното тегло на нашич кантар с нас и теглим и я изкарваме около 6 кг.  Crazy , което май е множко така ли - на месец бше 4.5 кг

# 293
Здравейте!
п.с. Да се върна на болната тема - сега станахме, за да ядеме. Яла е не повече от 6-7 минути (ама и то тече да си е.. мамата). И като пусна и като писна - за да я махам от гърдата....чак почна да връща, все едно е преяла и вече заспа като такава. А няма как да се е нахранила, разбирате ли??? Сега на 40 и няколко дена трябва да яде по 110мл, нали? а аз нз дали и 90 приема.! Дайте ми акъл; мнение; съвет, моля ви!!
Успокой се, Мили Ванили, не си помагаш с този стрес!  Hug
Количествата, препоръчвани да бъдат приемани от бебето, са за адаптираното мляко. Съвсем образно казано- няма начин да си разграфиш гърдата и да храниш с еди- колко си милилитра!
С течение на времето бебетата задобряват в цокането и е напълно възможно да се нахранват за 5-10 минути ефективно сукане. Кантарът никога не може да ти покаже категоричен резултат, той може да ти е само информационен източник. Води се по косвени признаци- брой напишани памперси, акане, общо състяние на бебето- розова кожа с добър тургор. Как е на ръст? Теглото около килограм за 1 месец си е напълно в реда на нещата.
Писъците и неспокойството може да се дължат на криза на растежа или просто дискомфорт- опитай да я преоблечеш- може памперсът да е неудобен, дрешката да я дразни. А може и просто да търси внимание. Гушкай я повече, за да е спокойна, че най- ценното същество за нея е винаги на разположение!

# 294
Бумеранг, Мили Ванили и моето бебе така прави предимно вечер към 11 преди да заспи за през ноща.
Аз го отдавам на колики newsm78 не знам, но и крачетата свива.Знам ли Rolling EyesЯде лакомо, не винаги се уригва и връща по малко понякога и пресечено.Бумеранг пресеченото ли беше не добре да се връща от бебетата.Чела съм ,че това означава че млякото е стигнало до стомаха т.е има рефлукс.
Вие тука за лохии си говорите пък болки като мене ниско долу в корема нещо средно мужду мускулна треска и като пред цикъл май само аз съм така.От кръста , опашната кост, краката въобще като разглобена съм и не си чуствам тялото.Не мога да определя този дискомфорт в корема на общото схващане ли се дължи или на нещо друго Rolling Eyes
За масажите - има хубаво видео на 1 стр.Всичко е показано нагледно Peace Peace Peace

# 295
Бумеранг, Мили Ванили и моето бебе така прави предимно вечер към 11 преди да заспи за през ноща.
Аз го отдавам на колики newsm78 не знам, но и крачетата свива.Знам ли Rolling EyesЯде лакомо, не винаги се уригва и връща по малко понякога и пресечено.Бумеранг пресеченото ли беше не добре да се връща от бебетата.Чела съм ,че това означава че млякото е стигнало до стомаха т.е има рефлукс.
рефлуксът е връщане на мляко на фонтан, в обилни количества и силна струя, която стига надалеч. Ако бебето връща малко мляко, то това е избутаното от въздуха, който освобождава при уригване.

# 296
WinnieThePooh, беше писала, че при вас са салгали препоръчителни ваксини - значи ли това, че не са задължителни?
Не мила, не са задължителни. Насила няма как да ни задължат, но има национална програма и по нея ваксинират децата. Аз не смея да рискувам и предпочитам да са ваксинирани:peace:

Биби, много добре си наддава принцесата. Не е много това за месец и половина.Не се притеснявай хич!  Hug

Бумеранг, не винаги рефлукса е връщане на мляко на фонтан Peace. Има и така наречения silent reflux, при който няма повръщане, но има всички останали симптоми.

# 297
  • София
mimik ako има начин да се направи така , че са се събират средства чрез  СМС- и най-  добре и най бързо ще стане -н всеки които им сърце би пуснал , но през банкова сметка изисква време , а и не всеки може да отдели дадена сума от бюджета си - докато един СМС  е - 1.20 - бих помогнала няколкократно . всичко добро и дано всичко е О'К !

# 298
  • София
bibi, и Теа е наддала за месец 1.250кг и 3.5см, но никой не ме е увиквал. Това ще е от дохранването, ша знаиш!

Да, да точно заради добавката. Вика, ако беше сама на кърма и 2 кг да са - ноу проблем. Ама според мен тя се обърка, че са за 1 месец, а не за 1.5 месеца. Ся ще й звънна  Mr. Green.

# 299

Бумеранг, не винаги рефлукса е връщане на мляко на фонтан Peace. Има и така наречения silent reflux, при който няма повръщане, но има всички останали симптоми.

така е. Обикновено тихият рефлукс се разпознава именно по останалите симптоми- постоянно неспокойство на бебето,особено по време и след хранене, дори  отказ от самото хранене. Категоричен признак е ненаддаване или дори спад в теглото.Ако майката има съмнение за това състояние, е необходимо да се консултира с педиатъра.
При кърмените бебета обикновено този проблем се облекчава със по- кратки паузи между кърменията и по- малко количество мляко, за да не запълва изцяло стомаха и да не предизвиква връщане.

Общи условия

Активация на акаунт