Та повечето да не кажа всичките бебчовци се успиват в колата

Ние обаче не бяхме с кошницата за кола, а с бебешкия кош от количката защото си е много път и исках да и е комфортно. Коша ни се закача с коланите и има отделен колан вътре, с който се захваща бебето, така че Габи беше и обезопасена - нямахме никви проблеми. Спирахме, хранихме се, сменях памперси в коша върху подложката от чантата и така. Не можех да я изкарвам на въздух защото времето тогава беше отврат.
Климатик пускаме

Никой не ми отговори (аз се бях обърнала към Биби специално) колко е допустимо да качват бебковците първие три месеца. На мен педито в Левски ми каза че 750 е нормата - вие кво знаете по върпоса???
Сигурно не откривам топлата вода ама исках да ви пусна един линк към една статия

Как да превърнете 8-те “ревливи периода” на бебето в магически крачки напред
Хахахаха, сега видях че го има на 1стр. - ми то не е за блейки като мен
няма климатик вътре в корсата но ще пътуваме сутринта а и доста на тясничко ще сме с бебка и каката и ние двамата. ще ходим на Поморие нямаме резервация но още в началото на сезона ще си намерим лесно квартира
.Сега ми е смешно,а преди леле,леле.
!
По тоя случай купих количка - какъв вой нададе роднинското войнство, о боже. Ми - червена била. Не им харесвала. Гаджето ми направи сцена на място на покупко - продажбата
- 'на мен не ми харесва'; викам - пък на мене - да. Да си личало от далече, че е момченце