1-ви юни ще посрещнат, засмяните АПРИЛчета за първи път - 2

• 29 013
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
И аз да се изкажа за пътуването - все пак изпъувахме 12 часа път  Whistling
Та повечето да не кажа всичките бебчовци се успиват в колата  Crazy
Ние обаче не бяхме с кошницата за кола, а с бебешкия кош от количката защото си е много път и исках да и е комфортно. Коша ни се закача с коланите и има отделен колан вътре, с който се захваща бебето, така че Габи беше и обезопасена  - нямахме никви проблеми. Спирахме, хранихме се, сменях памперси в коша върху подложката от чантата и така. Не можех да я изкарвам на въздух защото времето тогава беше отврат.
Климатик пускаме  Peace
Никой не ми отговори (аз се бях обърнала към Биби специално) колко е допустимо да качват бебковците първие три месеца. На мен педито в Левски ми каза че 750 е нормата - вие кво знаете по върпоса???

Сигурно не откривам топлата вода ама исках да ви пусна един линк към една статия  Mr. Green При нас  ревливите периоди и симтомите съвпадат напълно, а и има доста ценна информация в този сайт -за тези, които не го знаят и се извинявам ако вече ви е познат  Flutter

Как да превърнете 8-те “ревливи периода” на бебето в магически крачки напред
Хахахаха, сега видях че го има на 1стр. - ми то не е за блейки като мен  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: нд, 06 юни 2010, 19:51 от Вяра♥

# 316
  • София
Никой не ми отговори (аз се бях обърнала към Биби специално) колко е допустимо да качват бебковците първие три месеца. На мен педито в Левски ми каза че 750 е нормата - вие кво знаете по върпоса???
виновата, не съм го прочела.  Embarassed сигурно е толкова (говорим за хранене с АМ или смесено). както писах по-горе нашата педиатърка не беше доволна, че е качила 1250 грама за 1 месец, но вчера като й се обадих да уточня , че всъщност е  за 1.5 месеца, каза че така е добре.  Peace
 ето малко норми за ръст и тегло , колко са актуални не зная :
http://bgbaby.net/forum/index.php?showtopic=260&mode=threaded&pid=4057

# 317
bibi де да имаше 15 годишното ни венто климатик бих пуснала ама уви няма,тази вечер младежа би собствените си рекорди по реване от 5 до 9ч. преди малко заспа и очичките му са се подули от рев,направо се измъчихме всички на смени сме го гушкали и разнасяли с мъжа ми и майка ми.

# 318
мили ванили то ние ще сме цял филм като тръгнем. с мойта корса ще пътуваме щото нашия тати още не е купил мечтания мерцедес. но скоро ще се возим на Е класа  Party  няма климатик вътре в корсата но ще пътуваме сутринта а и доста на тясничко ще сме с бебка и каката и ние двамата. ще ходим на Поморие нямаме резервация но още в началото на сезона ще си намерим лесно квартира
и аз имам такова кошче от количка но заема доста място. ще я настаня в столчето и ще я вадя по често и така

лека и спокойна нощ  Hug

# 319
Еха успях.
ЗДР и от мен(най-накрая).
Чета ви ,но не смогвам да пиша.По цял ден сме навън,а като сме в нас,значи е време за вечеря и лягане.Да ви се оплача ние имаме проблем с баткото.Накратко-не иска да спи в стаята си.Все се приспиваме,пазарим се и т.н.По цяла нощ не спира да обикаля от легло на легло.Ох то е дълго за обеснение.
Сега тати е на работа,бати при баба и ние-ЖЕНСКО ЦАРСТВО.
Хапнахме,изкъпхме се,мама пи една ракийка и се готвим за сън.
Дано ни е лека.
Като чета някои мами с ревливи бебета си спомням за нашия батко,но и за моята неопитност.Чак сега виждам разликата.А малката е спокойна като ангел,е с малки изключения де.Но аз го отдавам в голяма степен на ИНФАКОЛА,който давам от първата седмица и на храненето с шише-винаги знам дали се е наяла и ако не,то да очаквам включване след 2.5,а не 3 часа.
И мноооооого други подобни-бели ядове Heart Eyes.Сега ми е смешно,а преди леле,леле.
Успех сладурки,а на болните скоро оздравяване. Hug

# 320
Усмихнато zar4e, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Желая ти да си здрава и все така заразяващо позитивна!

# 321
Ехааа, Марини е разкрила рожденичка Simple Smile!

Зарче, честит рожден ден! Да си жива и здрава, много щастлива и със страхотно семейство! Simple Smile Hug  bouquet  bouquet

# 322
Честит празник и от мен. Hug  bouquet

# 323
Ч.Р.Д. на рожденичката!
Ние вчера станахме на 1 месец  bowuu По тоя случай купих количка - какъв вой нададе роднинското войнство, о боже. Ми - червена била. Не им харесвала. Гаджето ми направи сцена на място на покупко - продажбата  Crossing Arms - 'на мен не ми харесва'; викам - пък на мене - да. Да си личало от далече, че е момченце  hahaha

Ами то и така си личи, че е момченце  Tired
Ето нииии:

# 324
  • София
Здравейте и от нас с бебо! Времето ще е страхотно вече и ще сме все повече навън, кеф! Laughing

zar4e, честит рожден ден! Да си жива и здрава, весела, обичана и щастлива!  bouquet

За лохиите-при мен бяха спряли напълно, но се появиха отново преди дни, аз го свързах с това, че бебо изведнъж реши да яде през 2 часа, а не както досега на 3-3,5 и матката се е доизчиствала. Тази седмица съм на лекар, та ще видим.

*Cveteto*, много неприятно, но не се притеснявай, важното е да се оправите бързо и без усложнения. Peace

vk23 и нашата количка е червена, ама какво от това-този цвят ми харесва на този модел количка, пък всички виждат, че е момче-вътре всичко е синьо, но и да го бъркат с момиче, въобще не ме притеснява.  Mr. Green Ползвай си количката с кеф и не им се връзвай на роднините!

Хайде слънчев ден на всички! Hug

# 325
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН zar4e!

Моето малко момче е на капки и сироп за кашлица дано овлаеем положението че да не стигаме до антибиотик.

# 326
ЧРД Зарчее   bouquet С пожелания за крепко здраве и много много щастие!!!

За количката, че била червена за момче - за мен червените колички са унисекс  Peace Аз имам доста приятелки с червени колички и си возят момченцата вътре. Тия дни друга позната се оплаквш от същото като vk23 - всички подскочили че количката била червена, а тя всеки момент трябва да роди момченце.
Пфуууукой пък казва точно към цвчт трябва да е да му се невиди. Ние нали сме със сива количка и си мислят че сме момче. Като отида по магазините бебешите и все ни питат момче ли имаме като погледнат количката - хахаххах, значи за момиче трябваше да съм  някой мнго ярък и убийствен цвят ли -ей сега.
Взимайте квото ви харесва на вас, а хората да си мислят квото искат - ми тъй де  Crazy
Ние излизаме на разходка, че после става адска жега тук
Цвете и J_M_M дано бързо се оправят нещата при вас милички. Много неприятно -дано бързичко да мине  Hug

# 327
Зарче, честит рожден ден!

# 328

ЧРД Зарче желая ти много любов и поводи за усмивки.

Днес бяхме на консултация, качили сме 1 кг и 5 см  Crazy и на см и на кг вървим с един месец напред. Толкова ми стана мъчно..... биха ни двете ваксини и малката душичка не спря да плачка. Взехме си и направление за ортопед и се надявам да успеем да отидем преди да заминем за морето. Та като заговорих за мореее.... купих си цял бански  Mr. Green за да си прикрия малко паласките.

J_M_M- бързо оздравяване, напълно ти влизам в положение.... баткото само носи разни вирусчета от градината и зелени сополи(които ги оправяме и след една седмица пак са налице) е така е с две деца. Преди една седмица и мен ме зарази, след това и малката... а тя милата като заточи едни зелени сополи..... оправихме се с Бивацин.

Отивам да почина малко докато спи и тя, хубав и слънчев ден.

# 329
Майчета искам малко помощ, мойта бебка май има гъбички в устата исписаха ни нестатин, но ми се иска някоя от вас ако се е сблъсквала с тоя проблем да сподели какво е давала и дали са минали бързо

Общи условия

Активация на акаунт