Не съм писала няколко дни, но имах малко лични грижи. Притесних се да не ми намалее кърмата от нерви и реших да не се ядосвам за глупости - и ето ме пак на линия.

Ние днес бяхме на консултация и моят шошко е качил 1,550 кг за 1 месец и е порастнал с 5 см.
Ще го изпапкам направо.
Щяха да ни бият ваксина, но естествено нямаше, та остана за следващия път.В неделя събирахме приятели да им покажем бебчо. Бях малко притеснена как ще се държи сред толкова хора. Ами то милото изглеждаше много доволно от вниманието. Приятелките го разнасяха на ръце и то само им се кокореше, гък не каза. И така 1 час и после го сложих да си легне - да не прекаляваме все пак. Получихме страхотни подаръци и все полезни, като ето този например:

Майчета, на контролния преглед след раждането проверяваха ли ви мускулите от долу, т.е. да ви караха да стискате между краката? Мен докторът ме гледа и каза, че е добре всичко, но днес докато си кихах и се напишках малко. А след раждането 2 седмици да не ви разправям какво беше - изобщо не можех да стискам, едвам стигах до тоалетната. Но сега е малко по-добре положението.

Зарче, честит рожден ден със закъснение. Пожелавам ти да си жива и здрава и все така лъчезарна.

Спокойна нощ!
Каката нещо много нервна е станала, буди се през ноща и плаче, по половин час я успокоявам, най-лошото става, ако в същото време се събуди и бебето, а пък таткото е на работа и съм сама, направо в такива случаи
, ама както каза Алекс ще чакаме по-добри времена!
Косьо повръщаше на всяко хранене (сега поразреди) на фонтан, яко колики и мноооого пръцкане (като възрастен човек звучи
) спря да ака
И сега пак ще броя, кога пак ще ни огрее 
ако е така моля на лични
, ако не пишете пак ще пробвам 
Много здраве, любов и семейно щастие!
Аз в такива случаи я слагам в леглото и и давам бибата като я изпусне и тя по някое време си заспи.Никакви разходки и яденета.
и там е най далечното място където мого да стигна сама.Иначе като съм с таткото няма проблеми.
/.
Изкарах си акъла, ама онзи малоумник все пак успя да спре.
за щастие намерихме решението и заради баткото не сме спирали,ама си мисля той в средата колана е само през кръста там май не може да се сложи кошницата и столчето или бъркам ?
/
/друго си е любителския запис на концерта в Замунда
/ Викам - не, много е скъпо - не искам