1-ви юни ще посрещнат, засмяните АПРИЛчета за първи път - 2

• 29 004
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Хей дружина  Hug

Не съм писала няколко дни, но имах малко лични грижи. Притесних се да не ми намалее кърмата от нерви и реших да не се ядосвам за глупости - и ето ме пак на линия.  Peace Crossing Arms

Ние днес бяхме на консултация и моят шошко е качил 1,550 кг за 1 месец и е порастнал с 5 см.  Party Ще го изпапкам направо.  Party  Heart Eyes Щяха да ни бият ваксина, но естествено нямаше, та остана за следващия път.

В неделя събирахме приятели да им покажем бебчо. Бях малко притеснена как ще се държи сред толкова хора. Ами то милото изглеждаше много доволно от вниманието. Приятелките го разнасяха на ръце и то само им се кокореше, гък не каза. И така 1 час и после го сложих да си легне - да не прекаляваме все пак. Получихме страхотни подаръци и все полезни, като ето този например:
Сега си го оставям вътре и си върша работата, не се притеснявам, че ще тупне от дивана.  Peace

Майчета, на контролния преглед след раждането проверяваха ли ви мускулите от долу, т.е. да ви караха да стискате между краката? Мен докторът ме гледа и каза, че е добре всичко, но днес докато си кихах и се напишках малко. А след раждането 2 седмици да не ви разправям какво беше - изобщо не можех да стискам, едвам стигах до тоалетната. Но сега е малко по-добре положението.  Peace

Зарче, честит рожден ден със закъснение. Пожелавам ти да си жива и здрава и все така лъчезарна.  Hug

Спокойна нощ!  Hug

# 361
Привет и от мен, ние днес ходихме на консултация и ни сложиха хепатитната ваксина. Хубавото е че с педиатърката се разбрахме новата ваксина, която се слага с Пентаксима заедно, да я отложим след като минат и трите приема на Пентаксим, обаче ми каза  че можело тогава да я няма, но мен и това ме устройва.

Ани, добре, че Ивето се е успокоила и на мен моита Ани ми се струва по-нерва и ревлива от обичайното и си мисля, че има връзка с ваксината, но ако е само това ще мине! Hug

Мариса, само ти си знаеш какво ти е било, важното е че всичко е наред! Hug

Еличка мама, сигурно си е просто рефлукс, дано да му минава по-бързо на Косьо!

Алекс като каза у тях как не се спяло и у нас е същото! Simple Smile Каката нещо много нервна е станала, буди се през ноща и плаче, по половин час я успокоявам, най-лошото става, ако в същото време се събуди и бебето, а пък таткото е на работа и съм сама, направо  в такива случаи smile3511, ама както каза Алекс ще чакаме по-добри времена! Simple Smile

# 362
   Здравейте, момичета! Сигурно ме забравихте, но ние сме все навън  и рядко сядам на компа. Не можах да ви изчета всички, но от това, което успях разбирам, че повечето сте добре.
Зарче, ЧРД на патерица! Много здраве и радост ти желая!
Мариса, уплашила си се мила, но важното е, че всичко е наред! Поеми дълбоко въэдух, ще премине и ще забравиш.
Ние сме добре, растем с всеки час. Вече носим дрешки от 3 до 6 месеца. Направо незнам с тези темпове...
Папкаме на 3ч., а вечер ядем в 22ч ислед това чак в 4ч. Абе, не мога да се оплача за сега. Само дето понякога пъшка на сън и пръцка по 1-2 часа през ноща и аз съответно не спя. Кога ще преминат тези газове? Остави, че аз не спя, ама и то се мъчи милото. Ще кача нови снимки. Разгледах албума. Всички сте много сладки и много пораснали. Да са ни живи и здрави!
Целувки за сега! Ако има среща- пишете.

# 363
  • София

Ние утре сме на гастроентеролог и сън не ме лови... притеснявам се мноооого.. ама туй е защото прекалено се информирам  ooooh! Косьо повръщаше на всяко хранене (сега поразреди) на фонтан, яко колики и мноооого пръцкане (като възрастен човек звучи  Crazy ) спря да ака  Confused абе шашнала съм се... една седмица го чаках и то защото си личеше, че не му е подут корема, но накрая го обезчестихме детето  Stop И сега пак ще броя, кога пак ще ни огрее Simple Smile с каква надежда сменям памперсите, все едно злато ще намеря  Whistling
Та попрочето с такива симтоми какви страшни болести има и му ударих един рев и цяла нощ не бях спала... взех го при нас в леглото и само го гушках  Rolling Eyes яко зле съм!

няма страшно 100% съм убедена - много бебета са така ( на сестра ми повръщаше на всяко хранене почти всичко и трепкаше от най малкия звук ) започна да дава аптамил АР и  няма проблеми . сестра ми е голяма паника та ходи и в Токуда болница на фонтанелна ехография и на ЕГ - всичко си е наред на бебка , но "жената" си е решила да си повърне та да й олекне -  ( това в кръга на шегата )
Еличка мама И'Ч не се шашкай и не чети глупости - няма му нищо на бебето - без преглед ти го казвам , а от нагледен пример !!!
след прегледа пиши

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 00:29 от reniris

# 364
Благодаря ви,моми4ета  Hug
Звездичка,страхотни са Твоите сладур4ета!!!!!ама много сладки наистина!  Hugдано това с каката отмине по-бързи4ко ,4е явно не ти е лесно  Hug
хайде ,мили4ки,лека ве4ер от мен,Ивет зааспа сладко,таткото също легна ,сега е мой ред! Hug
 П.С.Galq -5,страхотен подарък!И браво за наддаването на Страшко!много папка детето бе Simple Smile

# 365
  • София
момичета аз ли не мога да вляза или паролата на албумчето е сменена  Thinking ако е така моля на лични  Flutter, ако не пишете пак ще пробвам  Hug!

# 366
Добро утро мамчета.
Ние с малката пак сме сами и се оправяме за разходка.Вчера завършихме с бира,цаца и картофи,а днес божа работа. newsm78
Успешен ден на вас и малките съкровища. baby_neutral Hug Stop

# 367
Зар4е, ЧРД на патерици  bouquet Много здраве, любов и семейно щастие!
Еличка мама, ние също повръщаме постоянно и по много... И големият ми син повръщаше така... Обаче минава постепенно, горе-долу когато се захранят бебетата, а при някои и по-късно. Дано да ви успокои гастроентеролога.
Вируса и при нас мина - всички го изкарахме Sad
За стафилококите - бактробана помага и не хъркаме почти.
Поздрави Hug

# 368
  • гр.София
ДОБРО УТРО!  bouquet
Сутринта беба до 3ч. купонясва заедно с баща си аз бях много уморена и съ се отнесла.Той човека и дал да яде но преди това я е напоил със солидно количество вода и се чуди че не си е изпила млякото.  hahahaАз в такива случаи я слагам в леглото и  и давам бибата като я изпусне и тя по някое време си заспи.Никакви разходки и яденета.

ГАЛЯ-5,бях чела някъде че след раждането мускула се отпуска и затова  изпускаме.Упражнението за стягане е да стискаш така все едно ти се пишка когато се сетиш.Помага. Peace

АНИ 2002,и Мила беше така след ваксините,плачеше сърцераздирателно със сълзи.Напълно те разбирам и аз се ошашках,но Панадола свърши чудесна работа.

На нас ни предписаха Бактробан на крем.Вие какъв ползвате? 

Леле това с бирата и цацата звучи страхотно.Аз още не съм открила сезона с цацата де иначе бира си пия.Много я обичам. beer

Момичета някой ходи ли в градинката на Народния театър ако искате може да се видим там.
На мен тия подлези са ми кошмар #Cussing out и там е най далечното място където мого да стигна сама.Иначе като съм с таткото няма проблеми.

ПРИЯТНИ РАЗХОДКИ ОТ НАС.  Grinning

# 369
Здравейте, мацки!  Hug
Въпрос към майките с 2 хлапета - как сте разположили 2-те столчета/седалки/кошници за кола - и двете до вратите, или едно до друго - бебешката кошница в средата, или пък в средата е по-голямото дете? Тези с 3 броя също ми е интересно да споделят разпределението /само от любопитство питам, не че планирам 3-то Wink/.  Hug
Нашите са едно до друго, като бебето е по средата и аз сядам отзад, макар че противно на очакванията ми каката не бърка в очите на бебето Simple Smile. Но се чудя дали това е най-удачното и на по-дълъг път дали мога да седя отпред?
Очертава се мъжът ми да има тийм билдинг във Велинград в 5* спа хотел, а той не ще да ходи без нас, а пък аз хич не мога да устоявам на такива оферти и сигурно ще се помъкнем цялата тумба, пък да видим какво ще стане.  Crazy

Еличка_мама, дано всичко да е наред, пиши какво са ви казали на прегледа.   bouquet
Мариса, ужасно преживяване, не се обвинявай, на всеки може да се случи какво ли не непредвидено. Вчера както си пресичам с количката на зелен светофар, изведнъж чувам как пищят гуми, свирят спирачки и една кола с газ, спирачка и поднасяне се носи към нас и другите пешеходци.  #Crazy Изкарах си акъла, ама онзи малоумник все пак успя да спре.  #Cussing out
vk23, червеното си е унисекс според мен.  Peace
iveeeta, за пътуването - мяташ малкия в слинга, закачаш го за млекоцентралите и няма да имате проблеми. Каката ни така е пътувала с автобус, с влак, със самолет, с какво ли не и не е имала никакви възражения. Виж като станат по-големи и пискливи, тогава е по-неприятно. Да изкарате хубаво на гостито!  Hug

# 370
tini-mini кошницата в единия край  столчето в другия аз се гърча по средата(уж отслабнах пък пак ми е тясно newsm78) така съм подпряна на бебо и винаги готова да отреагирам при баткото  Sick за щастие намерихме решението и заради баткото не сме спирали,ама си мисля той в средата колана е само през кръста там  май не може да се сложи кошницата и столчето или бъркам ?

# 371
Здравейте и от нас,
Успях да изчета и малко да драсна и аз:
Първо да се похваля че си взех 3 изпита – имам още два и ваканция-я-я
Оздравяхме от кашлиците и сополите, но не ни се размина антибиотика – направо умрях от мъка, дано да няма много негативни последствия това ранно пиене на антибиотик Sad
Тини-мини – ние слагаме столчето и кошницата и по двата варианта, но още не съм намерила оптималния. Баткото много му става лошо при пътуване и преди седях при него в готовност ако започне да повръща а той в средата и хем гледа напред, хем му подухва от климатика.. Сега ообаче ако той е в средата няма как да съм до бебето. А пък той е опасно близо и само му бута играчки, натиска го радвайки му се и въобще ...не става. Ако съм между двамата, на мен ми е много неудобно но някак издържам. Мисля че след няколко месеца, когато бебето не е в кошница ще е по-удобно и ще мога да седя отпред, а тях да намествам отзад.

За ваксините – на нас трябва да ни бият пентаксима и другата на 14-ти, но педиатърката ме предупреди че може да няма, защото от ХЕИ ги събрали и казали че са свършили; трябвало да се чака следващата партида. На някой казвали ли ли са подобно нещо?

На вашите бебоци изменя ли се вече цвета на очите? Не си спомням кога на
баткото се смениха, но от сиво-сини му станаха черни постепенно, а на бебето още са много сини – иска ми се да му останат така защото моя и на мъжа ми дядото са със сини очи, но дали newsm78

# 372
И аз така реших, Тини-мини  Rolling Eyes за червеното
Ама и с лилавото ще трябва да се помирят  hahaha /единият слинг си го взех такъв - лилавичък smile3557/
И на мене не ми е кеф, че и гаджето ми, и брат ми, и не знам си още кой си, са си взели билети за Металика, а мен ме питаха чак поооосле - да не би и ти да искаш да ходиш  Tired /друго си е любителския запис на концерта в Замунда  Close/ Викам - не, много е скъпо - не искам  Twisted Evil

# 373
дени1971, бактробан на кремче, мажем го в нослето 2 пъти на ден
наиди, честито за изпитите!
Две столчета в една кола досега не сме возили, защото столчето е в моята кола, а все излизаме с другата семейно и връзваме кошницата от количката отзад с колана и до нея сяда Марк, но няма място за седалката му, а само се закопчава с колана. Добре, че е 25кг/117 см и му е горе-долу добре колана... Иначе, предполагам, че бих ги слагала до двете врати. Детскоро столче ми е диагонално от шофьорското място, обърнато назад.

# 374
  • София
момичета аз ли не мога да вляза или паролата на албумчето е сменена  Thinking ако е така моля на лични  Flutter, ако не пишете пак ще пробвам  Hug!
[/quot]

никои ли не я знае ?

Общи условия

Активация на акаунт