Днес успях да изляза по-рано, че голяма жега, даже и на сянка не ми се стои. Как се организирах и аз не знам.
За режима на спане-моят маймунчо след всяко хранене будува по малко /ако не е заспал на гърдата, разбира се, защото продължава да го прави
/ и веднага откъртва за час-два. Навън спи много малко, само се оглежда и дебне някой да го закача/ винаги има кой
/ и после вкъщи си отспива хубаво. Та спи си доста все още, но график нямаме. gest, то е индивидуално, знаеш, но в една моя книжка пише общо сън-15-18 часа/ като дневен е 8-9 часа/. Дребният, например, е много по-поспалив от кака си.

За столчето и кошницата-двете деца са отстрани до вратите, аз по средата между тях. Добре, че отслабнах, иначе нямаше да се събираме така.
Но хич не ми е комфортно. На по дълъг път ще се схвана със сигурност. За залъгалките-само на Нук ползваме, на Авент не ги хареса. Друг е въпроса, че постоянно си лапа юмручетата и само се боря с него-той юмруче, аз бибка. Хич не ми се иска да свиква да си смуче пръстите. Дано е временно. Бибката я признава само ако много му се спи вече и няма накъде. А доскоро много си я обичаше.
За цвета на очичките-още сме синеоки, ама сигурно ще му станат кафяви впоследствие. Каката ни беше с теменужен цвят очи до 6-7 месец, но после и станаха кафяви.
deni1971 и ние сме с Бактробан на крем.
milli vanilli, сигурна ли си, че е млечница? Ако е сигурно-явно затова се дърпа. А ти имаш нужда от почивка наистина.
Звездичка, на нашата кака бебешкия пубертет мина към 3г и половина, но тя го караше сравнително леко. А и при всяко детенце е различно. Ще мине и ние сме били така с "не", "няма", "не искам" и т.н.

naidy, аз винаги си имам малко изцедена кърма в хладилника и слагам капките вътре /като даде признаци, че ще папка я затоплям малко и готово/, но аз ги сипвам в една лъжичка, а не в 10-15мл. Верно е малко сложно, ама става. Кофти ако храниш навън-няма как да стане. А и аз му давам само 2-3 пъти дневно, когато е по-неспокоен. Иначе с Колийф при нас положението е много по-добре по време на хранене. Няма го това дърпане и опъване.

Myriam, ние вече сме по боди с къс ръкав.
Подкрепям Elichka_mama! Гушкайте дребосите, няма да свикнат. Ей, сега искам да гушкам каката, ама тя ми бяга. Докато са дребни да ги гушкаме колкото можем повече, че наистина много бързо растат.

Ех, страхотни бебочета има в албумчето. И аз ще кача някоя снимчица, че съм пропуснала.
Спокоен ден на всички и много усмихнати бебоци!
, егати хората...... И ние навън сме с късо ръкавче и роклички.
Честита месечинка! А тортата е ...амммммммм
Край с диетата ми 

. Иначе Лили спи най-добре между 12 и 4 следобяд. Останалото спане през деня е по-кратичко. Вечер я слагам да спи между 7 и 8.Ритуала е един и същ - баня,кърмене и в кревата.

Вкарах се във филми пова покашляне като от задавяне да не е от рефлукса