1-ви юни ще посрещнат, засмяните АПРИЛчета за първи път - 2

• 29 004
  • 743
  •   1
Отговори
# 375
И при мен не става старата парола   Confused

# 376
reniris, паролата си е същата! Току-що проникнах с нея! Peace
tini-mini, и нашите столчета са едно до друго и аз до бебето, но не сме пътували на дълго разстояние така! Аз съм си прасе и надали ще успея да се мушна между двете, та сигурно така ще я караме!
От понеделник ходя на фитнес и дано излишествата по тялото да започнат да изчезват, че не ми се грухти по плажа. Ние решихме да ходим с дреболинда в края на август в "Константин и Елена", а баткото ще е с наш'те на Влас по същото време.
naidy, и двамата ми бяха със сиво-кафяви очи от началото, но не помня кога се ''избистри'' кафявото. На нас ни удариха и двете ваксини и не са ни казвали, че трябва да се чака нещо!
Реееееееееееев............

# 377
  • София
Здравейте, мацки!  Hug
Въпрос към майките с 2 хлапета - как сте разположили 2-те столчета/седалки/кошници за кола - и двете до вратите, или едно до друго - бебешката кошница в средата, или пък в средата е по-голямото дете? Тези с 3 броя също ми е интересно да споделят разпределението /само от любопитство питам, не че планирам 3-то Wink/.  Hug
Нашите са едно до друго, като бебето е по средата и аз сядам отзад, макар че противно на очакванията ми каката не бърка в очите на бебето Simple Smile. Но се чудя дали това е най-удачното и на по-дълъг път дали мога да седя отпред?
Тоооо и аз не планирах, ама неведоми са пътищата Господни  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil (как се изказАх, все едно че Леа е зачената с непорочно зачатие  Mr. Green)
В еднта кола каките са отстрани (вече само на столчета без гръб, с коланите на колата), а бебето по средата. Закачат я, ама умерено.
В другата - каките на 3-тия ред бебето по средата, бабата от дясно, а лявата седалка на втория ред е махната.
НИКОГА не съм се возила отзад, дори и когато не съм шофьор. В старото Ауди просто не се събирах аз + 2 столчета нито на широко нито,  на дълбоко  Mr. Green. Проблемация не е имало никаква, а пътуваме откакто са се родили.
п.с. ако хотелът във Велинград е Двореца, чакам отзими след тиим билдинга.

п.с. аз влизам със старата парола  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 378
  • Бургас
Да се разпиша докато децата спинкат.
naidy и аз това се чудех тези дни ,но мисля че някъде до към 3-4  месец става ясно какъв ще е цветът на очите.И браво за изпитите и аз имам да взимам още 5-6 изпита и ще завърша най-накрая че ми е в тежест вече и двете си бременности в този университет ги изкарах.  Crazy
alesya  страхотна торта сте си поръчали и Доминик е много сладичък.
Столчето на баткото е до дясната врата ,а кошчето на малката е до него , но той не и обръща никакво внимание. Peace
Момичета вие каква марка биберон -залъгалки ползвате?Аз пробвах на евент ,нук,нуби, камера ама не ще маймунката , а тук от два дена когато много и се спи си лапа юмручето , даже онзи ден и пръста си засмука лошо ми стана ooooh! , по -добре биберон от колкото палеца. Peace Имаме напредък с акането, ака си самичка на 2-3 дена което си е постижение.
Някой може ли да ме светне как да си сложа снимка на профила си?

п.с Биби Леа много ми прилича на татко си.

Последна редакция: ср, 09 юни 2010, 15:26 от zlatоmira

# 379
п.с Биби Леа много ми прилича на татко си.
И на мен! А хотелът е Акватоник.   Peace

# 380
Cveteto благодаря, дано към днешна дата да си "китка" Simple Smile.  Аз вече съм ок, но големият се разсополиви (а в тези случаи не спи), аман вече.
Девойките Али и Ели са страхотни, ама защо не им забърсахте един младеж за цвят Simple Smile
*Галя* къде ти изчезна петичката Simple Smile. Кошарата за игра е страхотна, ама със съдържанието вътре. Да знаеш, че доста дълго ще ти е безценна.
Звездичка и на мен ми е любимо докато кърмя бебошан да се събуди големият. Или днес на обяд големият нали е в пубертет и не заспа в 13.30 както обикновено, а в 14.30 с триста уговорки, точно реших да положа морно тяло и Борис се събуди да яде. ЕМи разсъних се и не мога да заспя вече. Ама бели кахъри, уморителните моменти са по-малко от щастливите.
tini-mini баткото до прозореца, бебето по средата, а аз до него. Относно пътуването, не бих се замислила и за секунда Simple Smile
zlatomira същият проблем и при нас. Биберон с триста зора, което не е страшно ако две нощи не го заварвам как си оцелва устата с палец. Е, аз се оказах по-упорита и успях да му пробутам биберона (авент), ама да видим до кога...

# 381
  • София
Стига Ве на менЕ прилича  Whistling Crazy Flutter. Цвети прилича на него. Друг е въпросът, че ние с мъжа ми много си приличаме, особено откакто насланиняхме и двамцата. Mr. Green

п.с. като се женихме и там от ритуалното ни дават едни бумаги доста и една книжка вътре за поверията. та  според нея първият танц на младоженците бил само за двамата та да ги видят хората колко са си лика прилика и чета аз на глас пред тате и той вика, абе бегай от тука бе то и без танц хората ви виждат, че сте като близнаци.  Joy Joy Joy

# 382
 Биби, ние сме ходили в Двореца във Велинград – не е лошо, но има и по-хубави хотели сега. Той е малко „соц барок” както аз го наричам; стаите са теснички, леко амортизирани, но е чисто и поддържано; басейните обаче са супер; има и външни джакузита. За Велинград всички препоръчват хотел Велина, но там външния басейн и мястото за шезлонги е по-малко като че ли, по-малък  е в сравнение с Двореца и мисля че липсват дргите екстри като многото джакузита, втори външен басейн; но пък е по-съвременна обстановката.

# 383
Забравих да питам..., имат ли вече някакъв режим на спане дечицата? По колко спят? WinnieThePooh беше писала, че девойчето и заспива на час и половина-два. Борис също, сутрин като се събуди около 8, будува, към 10 заспива за 15 до 30 мин, после будува до към 12. Това спане му е доста продължително, няколко часа (дори да се събуди да яде, пак заспива). До вечерта придремва още веднъж около 15-20 мин. Това е засега де, ясно ми е че тепърва ще спи по различен начин и с различна продължителност, но ще ми е интересно да сверим часовниците.

# 384
Здравейте мами  Hug
Галее браво за подаръците, много е хубава кошарата, а пълнежа е много сладък  Grinning
За паролата -същата, вижте да не поравите грешка с правилното изписване на втората думичка  Peace например вместо i да пишете y  Flutter
zlatоmira нашата Габи хареса бибероните на Авент , имаше да избира измежду няколко марки.
Ако все още никой не ти е помогнал за снимката на профила - поши ми на лични, ще помогна  Hug
Гледам, че пишете з Леа на Биби на кой прилича, та на кой оприличават вашите съковища? Габриела от как се роди всички казват че на баща си прилича, само двама човека досега намерха прилика с мен  Crazy аз самата все още не мога да определя.
За спането - нашата Убавица взе да си поспива ако е яла последно в 21 часа се буди към 4-5 сутринта   Mr. Green
За ваксините - сега като се приберем др седмица ще я водя на консултация, че не сме одили от навършването на 1вия месец и ще видим кво ще ни правят тогава, ще си поискам и направление за ортопед - хеей за Плевен ми трябва помощ че нямам идея къде да го търся тоз отропед  newsm78
Много са сладки двете мадами Алиса и Елия на мечо пух и зарче - така ви завиждам че мовете да се срещате, а аз завряна там с никой не мога да се видя, е с Цветето и лъки77 се знаем, сега се надявам бургаските мами да видя  Grinning
За цвета на очите -аз не намирам разлика все още.
Тук нстанаха едни зверски жеги с 3-4 градуа повече от Бг. Сутрин я водя на разходка в парка -само двечеките, много ми е кеф и късния следобед бягаме та с татито че тогава напича точно вкъщи и не се търпи. Пускате и климатици вкъщи? Аз пускам сега, ама Габи спи в коридора в количката (така и харесва и на мен ми е удобно, че не я чувам от спалнята абебефона е под всяква криика)
Целувки на всички бебчовци  Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 385
  • Варна
Здравейте майчета  Hug

Табу, Вяра  Hug Hug Hug Наистина кошарката и сега ми върши чудесна работа, въпреки че май е за по-големи дечица.  Peace

Днес, да ви се похваля, изкарах целия ден навън. Направих три кърмения, едното от които бях самичка. Ама ми писна в такова хубаво време и аз да се затворя вкъщи. Обаче голяма жега. Докато гушках малкия да го кърмя се изпотихме яко и двамата. Аз като знам какво ми е некомфортно като ми е жега и нямам грам енергия - надявам се бебо да се чувства по-добре навън отколкото вкъщи. Уж по сенките само ходим  newsm78

Днес за първи път Страшко повърна и то точно преди хранене. Ама върна яко.  Sick Незнам какво му стана, дали е от жегата или .........  newsm78 Това беше на обяд и след това нямаше проблеми.

Табу, не съм се замисляла какъв е режима на бебо.  newsm78 Ама и аз не помня хич. Трябва да си записвам 1-2 дни и да видя. Но има разлика дали прекарваме деня вкъщи или навън. Като сме навън спи между храненията в количката.

Вяра, и на мен Габи ми прилича на мъжа ти, поне от пръв поглед  Peace А моят Страшко, много ми прилича на баща си, но очите са моите - и по форма, и по цвят. Но като извадих една моя бебешка снимка, където съм на 1 месец сме 1:1.

Отивам да се порадвам на албумчето ни с бебоците. Скоро не съм го разглеждала. Тъкмо ще кача и аз някоя снимчица.

# 386
Не съм чела от вчера, че съм много набързо. Не ме оставя на спокойствие това бебе. Само реве. И май разбрах от какво е - гъбички в устата. Може ли това да е причината, да не иска да яде повече от 2-3 мин от мен и да изпада в истеричен рев? Моля някой препатил да ми отговори.

Иначе съм много изнервена - или реве от колики или като яде и мира нямам и изобщо не чувствам прилив на любов в момента. Аз ли случих на най- и аз незнам на какво бебе да го нарека точно......??!?!?!?!?!!?!?!?

# 387
tabu, изобщо нямаме никакъв график, един ден спи, друг ден изобщо не спи, ама дано по-скоро да влезем в някакъв график, че така е много неприятно.

За лапането на палеца и ръчичките не се притеснявайте много, защото може да е нещо временно. Моята кака на тази възраст за около месец си смучеше палеца и после сама си се отказа.

Да питам тези от вас с по-големи каки и батковци, кога им отмина този бебешки пубертет, че моята кака е направо неуправляема и съм се видяла в чудо, само знае: няма, не искам, не ми дава ръка да я държа като вървим по улицата, или тича като някаква спринтьорка и едвам я стигам, или пък решава, че не и се върви и иска да я нося. Все се надявам след някой друг месец да се очовечи.

Мили-Ванили, напълно възможно е да е от гъбички, ако е така ще има доста бяло по устата, не само по езичето. За реването, стискай зъби ще мине, най-много още месец и ще започнат да се подобряват нещата!

# 388
Здравейте Simple Smile
Както и аз предполагах имаме рефлукс, ще пие една прахчета и дуфалак за неакането, макар че не му е твърдо производството  Rolling Eyes След 1 месец сме пак Simple Smile
Докторката като го видя и вика... ама той прилича на 4 месечен поне  Laughing Шишко ми е той Simple Smile за 2 месеца 3 кг и 9 см  Whistling вече е 6100 и 61 см. Расте като гъбка, всичко си усвпява явно Simple Smile Докторката се смее и като го подхвана.. "леле, а ако не повръщаше кой знае колко голям щеше да станеш"  Rolling Eyes А иначе най-малката племеница е на 1 годинка и е 8 кила... скоро ще я подминем  Joy
Днес бяхме при педи за ваксините... Кака я реимунизирахме и какъв рев удари, а той мъжки похлипа малко и се успокои Simple Smile И ние тази Си-нещо-си я отлагаме засега, защото няма... но доки вика по-добре така... Аз съм със смесени чувства относно ваксините... и аз сечудя доколко помагат... ама...
Другооооооооо  Rolling Eyes
Ааааа да.... и в 2-те коли малките са от двете страни, а аз по средата  Crazy Каквато съм фина във форда ми е малко възтесничко та понякога съм отпред... всъщност ние мноооого рядко сме 4-мата с форда и по-често аз съм шОфЕра Simple Smile Малката седи зад мен, а малкия е по диагонал, за да мога да контролирам нещата и да реагирам по-бързо  Wink А кошчето как го връзвате по средата? и в 2-те коли по средата е само за през кръста колана... макар че съм виждала и коли с нормален колан и по средата  Wink.......
Следващия път мога да наместя Косьо между Али и Ели, да свиква от рано с женско внимание  Laughing Не че му липсва с една сестра и 3 братовчедки Simple Smile А и съседските деца по улицата са предимно девойки...  
Мили-ванили не можеш ли да метнеш бебето на татко (или той е в командировка, спомням си че пътуваше, ама нали нямам много време да чета Sad ) А на някой друг? За да си починеш и да не си изнервена и ти, че бебето се влияе...
А за гъбичите, напълно е възможно, все пак като яде и му щипе на бебето... може да му е запушено нослето и да не може да диша хубаво. Аз малкия го простодих малко преди няколко дни с това променливо време... та му се зпауши нослето и преди кърмене задължително му капвам физ. разтвор, че иначе голяма мъка...

# 389

Две скорошни снимчици на малкия бузан Simple Smile  Heart Eyes Не гледайте, че е с шапка и по-дебело гащеризонче Simple Smile Предполагам, че е от студените дни, а ако не е е от 7 часа сутринта... каката редовно си прави сутршни обиколки на терасата Simple Smile Когато се събуди към 6.30 ни изстрелва да закусваме навън  Laughing

За графика... нямаме... тя и каката няма, не съм привърженик Simple Smile

Нас май сега взе да ни тресе нещо като пубертет... все едно говоря на стената  ooooh! А каквато ми е дивичка... ама така ще свалям кила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт