bibi честит рожденник и на теб - жив и здрав, много щастлив и горд мъж на 4 дами.
Tanya - благодаря ти много за подкрепата. Аз вече малко по малко се успокоявам, защото в крайна сметка най-важно за Дони е аз да съм спокойна. Просто ми е жал когато не ака например, ето от понеделник следобяд още не ми е акал. Поне не се мъчи много за сега (пу пу пу).
И набързо да се включа в обсъжданите (по времето на нашето пътуване) от вас въпроси:
Биберони – и ние още от болницата сме с него. Пробвахме всички марки но той призна само на NUK.
Къпането – гледам да е около 21:30 – 22:00. Лятото вече всеки ден го къпем целия с главата. Ползваме козметика на Бюбхен, и го къпем в банята на около 24 градуса. Малкия много обича този момент и редовно си го проспива. А когато започнем да го мажем с олио и го обърна по корем си заспива дълбоко от кеф.
Ваксините – на нас ни предстоят двете на 18-ти юни и аз изтръпвам още от сега. Дано не ги усети той и всички дечица на които им
предстоят тези гадории.
За спането на бебето – спи в креватче в неговата си стая от раждането и аз на дивана до него. Само незнам кога да започна да го оставям сам. Той все още се буди към 3 – 4 за ядене. Иначе си е изградил вече някакъв режим. Сега в жегите обаче денем почти не спи и само киселее. Заспива чак към 6 когато започва да захладнява. Но когато сме вкъщи пускаме климатиците в другите стаи за да разхлаждаме и поспива и денем така.
Количката – и нашата е натоварена с багаж, никога не е празна!
Гимнастика и масаж – още не сме ги почнали активно. Само го галя вечер по време на баня
За сълзите – за първи път му се появиха сълзи в деня със запека.
За стряскането на сън – прави го. В деня със запека така почна – както си спеше и в 7:30 като кресна и изпищя сякаш го колят!!! И сега от време на време се стряска, но по спокойно някак. Отделно и буден и насън ги мята тези ръце и крака...няма такова мърдане просто
Стерилизирането – всичко стерилизирам в електрически стер. на Томи Типи. Иначе шишетата ни са на Томи Типи, на Нук и Чико – според марката мляко ползваме различните марки.
За жегите – Дони хич не ги понася. Не спи ако му е топло и само киселее. Вкъщи пускаме климатици във всички стаи освен в тази в която е дони. А вечер отваряме терасата и що годе се оправяме за сега.
За водата на бебето – тъй като преди му давах чая на Хип (който го запече) сега му давам овесена вода. Обаче като се понормализира още малко ще му давам детската вода на Хип (без преваряване).
За разходките - ние успяваме да излезем към 10-11 и се обличаме по едно боди-потник. Обаче мисля да излизаме сутрин рано от около 8 до към 11 и после привечер чак.
Столчето за кола – още не сме го ползвали, караме си със коша за новородени.
Нашата играчка за легло е http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6306 . От скоро Дони вече я заглежда и й се радва. Същото е и със активната гимнастика, шезлонга и люлката (която ни подариха на питката). Специално за люлката – адски и се кефи.
за моята принцеска
Майка на бебче търси компания за разходка из градинки - градската на Народния театър, НДК, Борисова.

направо ме е страх да не си направи нещо. И на нас ни станаха червени петънца по вратлето, казаха ни че до годинка изчезвали.
иначе когато не плаче Али е много сладка, вече правим гимнастика и си играем с дрънкалките

и то не бяха ревове, дърпане, абе ужас, но аз я мерех с кантарче и я дохранвах, тя беше малко бебе /роди се 2330гр/ и не можех да рискувам, много ми беше трудно, но съм се цедила до 6 месец и тя беше почти само на кърма, това цедене наистина е изморително, но за мен си струва
и лявото краче определено го болеше, не даваше да го пипнем
аз досега изчаквах, но сега в 11 му дадох панадолче и сега пак спинка 

.
.
.
.
.