СМГ София - след 7 клас

• 1 817
  • 4
  •   1
Отговори
Може ли да споделите мнение за нивото в СМГ - след 7 клас. Всички знаем, че 4-7 клас е най-доброто. За гимназията на времето това беше едно от най-добрите училища. Сега са много противоречиви мненията, моля за актуална информация.

# 1
Сега са много противоречиви мненията...
Във всички училища вече мненията са противоречиви. Peace
Като майка на осмокласничка в гимназията, единственото нещо от което не съм доволна е материалната база.Под всякаква критика е. Confused
Но пък дъщеря ми до сега никога не е коментирала този "недостатък", явно не й прави особено впечатление.

# 2
Благодаря Фран, то материалната база навсякъде е плачевна, дано преподават и изискват на ниво

# 3
... дано преподават и изискват на ниво
Тук също ще има противоречиви мнения.

На този етап моите изисквания към гимназията и учителите  съвпадат с това, което дъщеря ми получава.
Най-вероятно обаче, някой по-претенциозен родител, би бил недоволен.
Имам приятелка, чиято дъщеря е седмокласничка в СМГ и нейното мнение не съвпада с моето./Но то не съвпада и по много други въпроси Wink/.

Така, че нормално е, един да е доволен от едно,а друг не!

# 4
  • гр.София
И аз се присъединявам към доволните от СМГ!Имам минуси,но като теглим чертата плюсовете са в пъти повече.
Базата куца,липсват добри преподаватели по информатика,някои учители не харесваме,обаче...Синът ми няма търпение да отиде на училище!Има го още духът на гимназията!Въпреки тоталния срив на ценности,въпреки промените и разрухата,духът на СМГ е оцелял! Hug

Общи условия

Активация на акаунт